Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@00:14:27 GMT

بلای که چای داغ بر سرتان می‌آورد!

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۰۶۳۳

بلای که چای داغ بر سرتان می‌آورد!

محققان دانشگاه پکینگ چین همچنین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را افزایش نمی‌دهد.

جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گویند: «نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط است که در کنار آن کشیدن سیگار یا نوشیدن الکل هم وجود داشته باشد.»

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان مری سالانه حدود ۴۰۰ هزار نفر را در دنیا می‌کُشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه، محققان حدود ۱۰ سال ۴۵۶،۱۵۵ شرکت کننده ۳۰ تا ۷۹ سال را در چین تحت نظر داشتند.

محققان دریافتند شرکت کنندگان این مطالعه که چای بسیار داغ می‌نوشیدند، بیش از اندازه الکل مصرف کرده و سیگار می‌کشیدند بیش از ۵ برابر افرادی که هیچ یک از این سه عادت را نداشتند، در معرض ریسک ابتلا به سرطان مری قرار داشتند.

به گفته محققان، استعمال سیگار و مصرف الکل و همچنین ترکیبات شیمیایی و تاثیر دمای معکوس چای داغ، موجب افزایش ریسک سرطان مری می‌شوند.

 

منبع: برنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چای داغ سرطان سرطان مری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش تازه‌ای هشدار داد انگلیس بیشترین میزان مصرف الکل در بین کودکان و نوجوانان را دارد و از این نظر در صدر فهرست جهانی سوء مصرف نوشیدنی‌های الکلی در این گروه‌های سنی جای گرفته است.

به گزارش ایسنا، این سازمان اعلام کرده است یک سوم کودکان ۱۱ ساله و بیش از نیمی از نوجوانان ۱۳ ساله در انگلستان مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند.

«راشا تودی» در این گزارش به نقل از سازمان جهان بهداشت آورده است انگلیس از نظر میزان مصرف الکل در این گروه سنی در میان ۴۴ کشور در صدر قرار دارد.

گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت میزان مصرف الکل، سیگار، سیگار الکترونیکی و ماریجوانا در میان کودکان و نوجونان را در کشورهای اروپایی، کانادا و چند کشور در آسیای مرکزی بررسی کرده است.

این سازمان با تاکید بر اینکه مصرف الکل می‌تواند به مغز کودکان آسیب برساند، هشدار داد متاسفانه این امر در بسیاری از کشورهای مورد بررسی عادی شده و سلامت کودکان و نوجوانان نادیده گرفته می‌شود و از کشورها خواست تا اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان در برابر این مواد و نوشیدنی‌های مضر انجام دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه کودکان زودتر مصرف الکل را شروع کنند، با مشکل جدی‌تری در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

در حالی که این سازمان بهداشتی بین‌المللی از افزایش گرایش کودکان و نوجوانان انگلیسی به مصرف الکل ابراز نگرانی کرده، چند روز پیش نیز مقامات بهداشتی انگلیس نسبت به رشد سرسام‌آور موارد بستری کودکان و نوجوانان در بیمارستان‌های این کشور به خاطر عوارض ناشی از سیگارهای الکترونیکی هشدار دادند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده بود: در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • نوشیدن آب هنگام خوردن مفید است یا مضر؟ + فیلم
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!
  • دردسرهای جالب مردی که بدنش الکل تولید می‌کند!
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد