Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمزه دستیار در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره استقلال دانشجویان در برهه‌های حساس سیاسی کشور گفت: هویت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل بر عدم حمایت از گروه‌های سیاسی است و طبق همین قانون در طول 20 سال اخیر از هیچ حزب و گروهی حمایت نکرده است.

وی ادامه داد: آزادگی جنبش دانشجویی ایران در عدم حمایت از گروه‌های سیاسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت نکردن از احزاب منجر به باز بودن عرصه برای نقد آن‌ها خواهد شد و در نتیجه جنبش دانشجویی مطالبه‌گری صریح و قاطعی خواهد داشت.

جنبش دانشجویی نباید روی فرد خاصی هزینه کند

دستیار تاکید کرد: سازندگی با احزاب، قدرت نقد را کاهش می‌دهد؛ اما حمایت برخی تشکل‌های دانشجویی از بعضی گروه‌های سیاسی طبق مرام و چشم‌اندازشان از آینده انجام می‌شود.

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل معتقد است: حمایت نکردن این اتحادیه از جریان‌های سیاسی به معنای خنثی یا منفعل بودن آن در عرصه سیاست نیست،

وی با بیان اینکه در برهه‌های حساس مطالبات صریح داشته‌ایم؛ گفت: همچنین سعی کرد‌ه‌ایم در انتخابات‌های مختلف، طبق بیانات رهبر معظم انقلاب فعالیت و روشنگری کنیم.

به گفته دستیار؛ برخی افراد در عرصه سیاسی طی سال‌های زیاد تغییر رویه داده و روبروی نظام و انقلاب می‌ایستند که به همین دلیل هم جریان دانشجویی نباید روی شخصی هزینه یا تبلیغ کند.

برخی تشکل‌های دانشجویی فقط برای انتخابات تشکیل می‌شوند

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با تاکید بر طرفداری و پشتیبانی از مبناهای فکری و گفتمانی از افراد و اشخاص سیاسی عنوان کرد: متأسفانه طیف زیادی از دانشجویان در برهه‌های حساس سیاسی پیاده‌نظام احزاب و گروه‌های سیاسی می‌شوند.

وی تأکید کرد: برخی تشکل‌های دانشجویی فقط برای انتخابات تشکیل می‌شوند که رهبر معظم انقلاب با تعبیر یکبار مصرف از آن‌ها یاد می‌کنند. این تشکل‌ها نیز صرفاً در زمان انتخابات کاربرد دارند.

دستیار با بیان اینکه دانشجویان زیادی از فرصت‌های سیاسی استفاده کرده و با نگاه تأمین آینده شغلی به چنین مناسباتی نظر دارند؛ گفت: این افراد بعد از رسیدن به هدف خود، تشکل را فدای حزب می‌کنند که اتحادیه دانشجویان مستقل دانشجویان را از این کار نهی می‌کند.

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در پاسخ به این پرسش که سهم‌خواهی برخی تشکل‌های دانشجویی از احزاب چه پیامدی برای جامعه دانشجویی ایران دارد؛ اظهار کرد: این کار به وجهه دانشجویان ضربه زده و جنبش دانشجویی را فدای اهداف شخصی می‌کند و در نتیجه کلیت جنبش دانشجویی زیر سوال می‌رود.

وی ادامه داد: انحراف دفتر تحکیم وحدت در دهه هفتاد نیز از همین سهم‌خواهی‌های سیاسی آغاز و منجر به از دست دادن آزادگی سیاسی و انحراف از مسیر درست و حق‌طلبی شد.

دستیار در پایان تأکید کرد: شخصی که چند سال پیش عضو اتحادیه‌ای بوده، بدون سوء استفاده از تشکل خود توانایی ورود به احزاب را دارد. اساس‌نامه تشکل ما نیز چنین اجازه‌‌ای را به فرد می‌دهد اما به شدت جلوی سوءاستفاده حزبی را می‌گیریم.

انتهای پیام/

171 / 320 تشکل‌های دانشجویی دانشجویان انتخابات رهبر معظم انقلاب دانشگاه احزاب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تشکل های دانشجویی دانشجویان انتخابات رهبر معظم انقلاب دانشگاه احزاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، حدود ۵۰ نفر از مخالفان فاشیسم در نشستی در سالن تئاتر «گوبانگن» که توسط احزاب سبزها و «وانسترپارتیت» برگزار شده بود، شرکت کردند.

پلیس اعلام کرد که سه نفر از افرادی که مورد حمله قرار گرفته بودند، با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند.

حزب ضدنژادپرستی «اکسپو» که نمایندگانی در این نشست داشت، اعلام کرد «گروهی از نازی‌ها» پس از آغاز نشست وارد سالن شده و بمب‌های دودزا پرتاب کردند.

این حزب افزود: نازی‌ها با خشونت فیزیکی با شرکت‌کنندگان برخورد کرده و محل نشست را تخریب کرده و سپس نوعی بمب دودزا پرتاب کردند که ورودی سالن را پر از دود کرد.

«اولف کریسترسون» نخست وزیر سوئد، حمله به این نشست را وحشتناک خواند و افزود: این رفتار نفرت‌پراکنانه هیچ جایگاهی در جامعه باز و آزاد ما ندارد.

همه احزاب سیاسی سوئد نیز این حمله را محکوم کرده و آن را «حمله به دموکراسی» خواندند.

حزب وانسترپارتیت اعلام کرد، «افرادی که ظاهرا نازی بودند به رویدادی که در پی برابری میان همه افراد بود، حمله کردند.»

این حزب از «همه نیروهای سیاسی» خواست با «راست افرادی که دموکراسی ما را تهدید می‌کند» مبارزه کنند.

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین از آمریکا به فرانسه رسید
  • لشگرکشی گارد مسلح به دانشگاه ها؛ اعتراض‌ دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه به خشونت کشید | ببینید
  • گسترش اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا در حمایت از غزه؛ درگیری پلیس با دانشجویان
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • فیلم| سرکوب جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی در آمریکا
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • لزوم همکاری بیشتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکل‌های دانشجویی
  • سرکوب جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی در آمریکا