Web Analytics Made Easy - Statcounter

12 روز از وقوع زمین لرزه 5.9 ریشتری آذربایجان شرقی سپری می ‎شود و علاوه بر زلزله، مهمان ناخوانده دیگری هم به مناطق زلزله زده سر زده است و مردم منطقه با سرمای زودرس و برف و کولاک دست و پنجه نرم می‌کنند.

بنابر اعلام اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی، دمای هوا در مناطق زلزله زده به ویژه در روستاهای شهرستان سراب به منفی 12 درجه می‎رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زلزله زدگان در این سرما در چادرهای برزنتی هلال احمر شب را به صبح می‌رسانند.

در این میان اخبار ناآرامی‌های اخیر نیز بر اخبار زلزله و نیازمندی‌ها در مناطق زلزله زده سایه افکنده و کم بودن تعداد جان باختگان در حادثه زمین لرزه اخیر نیز بر فراموش شدن این حادثه و زلزله زدگان دامن زده است.

مردم زلزله زده میانه با سرما چه می‌کنند؟

کولاک شدید در روستای ورنکش شهرستان میانه نیز کار آواربرداری را سخت کرده و جان زلزله زدگان در سرمای پاییزی میانه در خطر است. تصمیم گیری بین دریافت وام 10 میلیون تومان اجاره بها و انتخاب اتاقک‌های 12 متری پیش ساخته بنیاد مسکن، زلزله زدگان را در دو راهی انتخاب قرار داده است.

ساخت چند اتاقک پیش ساخته در روستای ورنکش میانه آغاز شده است و کلنگ احداث چهار واحد مسکونی نیز روز گذشته در این روستا زمین زده شد، اما زلزله زدگان همچنان در چادر به سر می‌برند و تعدادی کانکس اهدایی خیران نیز در این منطقه به چشم می‌خورد که کافی نیست.

روستائیان نگران دام‌هایشان هستند و مشکل اسکان را عمده مشکل خود عنوان می‌کنند.

فردین فرمند، نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی در این خصوص می‌گوید: متاسفانه اخبار گرانی بنزین باعث فراموشی حادثه دیدگان در زلزله اخیر میانه شده است، شاید جان باختن تنها پنج نفر در این حادثه نیز چنین القا کند که نیازی به کمک نیست.

وی ادامه می‌دهد: با توجه به تلف شدن احشام زلزله زدگان در این زلزله و بالا بودن سطح تخریب، زلزله زدگان نیاز به کمک خیران و مردم نوع دوست و نیکوکار دارند.

وی خاطرنشان می‌کند: مردم خیر ما همیشه در تمامی بحران‌ها به میدان آمده و به هم نوعانشان کمک کرده‌اند و خواهش می‌کنیم این بار هم کمکشان را از مردم زلزله زده دریغ نکنند.

زلزله زدگان سرابی، دمای منفی 12 درجه را تجربه می‌کنند

زلزله زدگان روستاهای سراب هم وضعیت بهتری ندارند و تحمل سرمای پاییزه در چادر برایشان ممکن نیست. تعدادی کانکس نیز از طرف خیران به این مناطق ارسال شده است که به گفته فرماندار شهرستان سراب، نیاز فوری به 70 دستگاه دیگر کانکس برای اسکان دادن موقت خانوارهای زلزله زده سرابی بوده که خانه‌هایشان به طور کامل در زمین لرزه اخیر از بین رفته است.

نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی نیز از نیاز اورژانسی زلزله زدگان سراب به 500 دستگاه کانکس خبر داده و می‌گوید: چند روز است که بنده از تریبون‌های مختلف این خواسته را اعلام می‌کنم و هنوز خبری نیست.

یوسف داوودی اظهار می‌کند: کسی که با شرایط جغرافیایی و آب و هوایی سراب آشنایی داشته باشد، می‌داند که توزیع چادر بین زلزله زدگان این شهرستان بی معنی است. تعدادی پتو توسط خیران سرابی و تهرانی روز گذشته توزیع شده، اما سرما به ویژه در روستاهایی مانند چیچکلی که به کانون زلزله نزدیک بوده، غیر قابل تحمل است.

وی ادامه می‌دهد: حتی با وجود وسیله گرمایشی مناسب در چادر نیز امکان زندگی کردن در آن چادرها وجود ندارد، جان زلزله زدگان شهرستان سراب در خطر است، بیرون ماندن در این هوای سرد اصلا ممکن نیست، حتی با وجود چادر و وسیله گرمایشی.

نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان می‌کند: با توجه به سرمای هوا و احتمال شیوع آنفلوانزا در منطقه، نیاز ضروری به تزریق واکسن به ویژه برای خردسالان داریم.

وی در خاتمه متذکر می‎شود: برخی از زلزله زدگان در وضعیت مالی خوبی قرار نداشته و توان مالی کافی برای خرید اقلام معیشتی و خوراکی مناسب را ندارند.  اقلامی مانند برنج، گوشت، روغن و تخم مرغ و مواد پروتئین دار از جمله مواد غذایی ضروری هستند که باید برای تامین ایمنی بدن و حداقل برای مدت یک ماه در دسترس زلزله زدگان قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، تنها راه کمک‌های نقدی و غیرنقدی از طریق هلال احمر بوده و هم وطنان می‎توانند کمک‌های غیرنقدی خود اعم از لوازم گرمایشی، پتو، لباس‌های گرم، لوازم بهداشتی و خوراکی را به پایگاه‌های هلال احمر در شهرستان‌ها تحویل داده و کمک‌های نقدی‎شان را به شماره حساب 99999 هلال احمر قابل پرداخت از تمامی درگاه‌های بانکی واریز کنند./ ایسنا

بیشتر بخوانید:

بارش برف در مناطق زلزله‌زده «میانه» در آذربایجان شرقی

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۳۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در حاشیه نشست بریکس در مسکو با اشاره به تحولات منطقه تاکید کرد: وقتی به ناآرامی‌ها در کشورهای منطقه مانند عراق، سوریه و یمن نگاه می‌کنیم،  می‌بینیم که ریشه این‌ها در دخالت خارجی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست معاونان وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس در مسکو در جمعه خبرنگاران در خصوص این نشست گفت: مجموعه بریکس یه نقش بسیار جدی و موثری در تحقق چندجانبه گرایی در عرصه مناسبات بین المللی دارد.

وی افزود: نشست امروز نخستین نشست در سطح خودش از چند جهت مهم بود؛ نخستین نشستی بود که مجموعه بریکس در موضوع مهم فلسطین و سایر مسائل مهم غرب آسیا برگزار کرد و مسئولان عالی وزارت خارجه های کشورهای عضو بریکس در این نشست مواضع و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

باقری با اشاره به اهمیت این نشست اظهار داشت: همه اعضا به اتفاق بر توقف جنایت و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه تاکید داشتند و اراده خودشان را برای ایفای نقش در جهت کمک به مردم فلسطین به ویژه دسترسی مردم فلسطین به کمک‌های انساندوستانه ابراز کردند.

معاون سیاسی وزیر خارجه همچنین گفت: در این چارچوب ایران با تاکید بر مواضع اصولی خود، تصریح کرد تا زمانی که ریشه مسئله فلسطین که همانا در تجاوز و اشغالگری رژیم صهیونیستی است حل نشود، قطعا اقدامات دیگر جنبه تسکینی دارد و نمی‌تواند مسئله را حل کند. به همین جهت است که در طول 75 سال گذشته هیچ نسخه‌ای به نتیجه نرسیده، زیرا معطوف به این ریشه و موضوع اصلی که تجاوزگری و اشغالگری رژیم صهیونیستی است پرداخته نشده است.

وی با اشاره به اینکه درباره موضوعات دیگر منطقه و تنش‌ها بحث شد، ادامه داد: این نکته مورد تاکید طرف ایرانی بود که وقتی به ناآرامی‌ها در کشورهای منطقه مانند عراق، سوریه و یمن نگاه می‌کنیم،  می‌بینیم که ریشه این‌ها در دخالت خارجی است. اگر این اختیار به ملت‌های منطقه داده شود که خودشان برای آینده تصمیم بگیرند و بیگانگان بر اساس منافع نامشروع خودشان در منطقه دخالت نکنند، زودتر می‌توانیم به ثبات و پایداری در منطقه دست پیدا کنیم.

باقری افزود: نکته مهم دیگر این است که ایران در این نشست به طور جدی تاکید کرد که حاضر است از همه ظرفیت‌های خود برای تحکیم ثبات و بسترسازی برای توسعه کشورهای منطقه و تامین رفاه ملت‌های منطقه استفاده کند و این اراده جدی را حاضر است با دیگر اعضای بریکس به اشتراک بگذارد.

وی با بیان اینکه این نشست از این جهت که اولین نشست بود که ایران به طور رسمی در یک موضوع بسیار مهم در منطقه و جهان در میان اعضای بریکس قرار گرفته بود، شرکت کرد، گفت:  در این جلسه مسئله حمله و تجاوز رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق مورد توجه قرار گرفت و رییس جلسه به طور صریح این اقدام تجاوزکارانه را محکوم کرد و این اقدام صهیونیست‌ها را هم در امتداد رویکرد و سرشت تجاوزگری صهیونیست‌ها برشمرد.

باقری خاطر نشان کرد: ما در این جلسه تاکید کردیم که پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی در دمشق حق قانونی ایران بوده و در چارچوب اقدام متقابل و ایران در قبال هرگونه تعدی و تعرض به سرزمین، منافع و شهروندانش به طور جدی، صریح و بسیار سخت پاسخ خواهد داد.

معاون سیاسی وزیر خارجه افزود: ما نشان دادیم در پاسخ قاطعی که به جنایت و تجاوز صهیونیست‌ها انجام دادیم، راه حل صیانت از ثبات و پایداری منطقه سرجای خودش نشاندن متجاوز است. تا زمانی که متجاوز برای تجاوزگری پاداش دریافت کند یا سکوت ببیند، ما نباید امید به ثبات در منطقه داشته باشیم. 

وی در آخر تصریح کرد: اقدام ایران در پاسخ به جنایت رژیم در سوریه علاوه بر اینکه حق قانونی ایران بود، نشان دهنده اراده ایران برای تحکیم ثبات در منطقه بود.

کلید "برقرای ثبات" توقف جنایات رژیم اسرائیل استآغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • سازمان ملل: آوار برداری نوار غزه احتمالا ۱۴ سال طول می‌کشد
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • پاکسازی ورودی شهر سراب به مناسبت هفته زمین پاک
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است