Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس دفتر سیاسی حماس اظهار کرد که جدیتی از طرف تل‌آویو برای بازگرداندن سربازان مفقود شده وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از النشره، صالح العاروری، معاون رئیس دفتر سیاسی حماس در اظهاراتی تلویزیونی با اشاره به اینکه جدیتی از طرف تل‌آویو برای بازگرداندن سربازان مفقود شده وجود ندارد، گفت: شروط مقاومت برای مذاکرات تبادل اسرا آزادی اسرا شامل قرارداد وفاداری به آزادگان و انجام مذاکراتی جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

العاروری تاکید کرد: اظهارات مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا درباره شهرک‌های موجود در کرانه باختری نشان می‌دهند که آمریکا شریک اصلی اشغالگری است و تمامی رویکردهای جهانی را نادیده می‌گیرد.

معاون رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: موضعگیری آمریکا درباره شهرک‌های موجود در کرانه باختری هرگز چیزی را در این واقعیت تغییر نخواهد داد که این مناطق اراضی اشغالی فلسطین هستند و اتحاد در موضعگیری فلسطین برای ناکام گذاشتن هر گونه طرح سیایس تحمیلی به فلسطینی‌ها کفایت می‌کند.

وی افزود: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر دولت اشغالگر و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هزینه جنایات خود در حق مردم ما را پرداخت خواهند کرد و جز ناامیدی چیزی به دست نخواهند آورد.

این مسئول حماس در ادامه گفت: شهرک‌ها چه در کرانه باختری و چه در تل‌آویو مشروعیتی ندارند و اظهارات پامپئو گواهی بر جنایات آمریکا در حق فلسطینی‌ها است.

العاروری ادامه داد: معامله قرن به لطف پایداری فلسطینی‌ها و موضعگیری یکپارچه آنها کارکرد خود را از دست داد.

او با اشاره به کمک‌های نظامی و فنی مستقیم حماس به تمامی گروه‌های مقاومت، گفت: دشمن اسرائیلی با دریافت پاسخ مقاومت به ترور شهید بهاء ابوالعطا درس مهمی گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حماس تبادل اسراء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۳۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات

یک هیات شامل نیروهای امنیتی مصر عصر امروز (جمعه) به منظور میانجیگری مذاکراتِ رژیم اسرائیل و حماس بر سر تبادل اسیران، وارد تل‌آویو شد.

به گزارش مشرق، منابع صهیونیستی اعلام کردند که هیات مصری پس از ورود به تل‌آویو دیدارهای خود را با مقامات ارشد امنیتی رژیم اسرائیل در خصوص ابتکار قاهره برای دستیابی به توافق آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست از نوار غزه آغاز کرد.

منابع رژیم صهیونیستی افزودند که هیات مصری، یک تیم کاری است و «عباس کامل» رئیس اطلاعات مصر در آن حضور ندارد.

سفر هیات مصری به تل‌آویو در حالی صورت می‌گیرد که قرار است «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفر به عربستان سعودی، سه شنبه آینده وارد تل آویو شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری معا، بلینکن در سفر یک روزه خود به تل‌آویو با مقامات رژیم اسرائیل درباره تبادل اسیران صهیونیست در غزه و تحولات جنگ غزه گفت و گو خواهد کرد.

در این پیوند، پایگاه خبری «مصراوی» بامداد امروز (جمعه) به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو مایل است در صورت توافق با حماس بر سر آزادی اسرا و آتش‌بس در خصوص قصد خود برای حمله به رفح تجدید نظر کند.

بر اساس این گزارش، این به معنای پایان جنگ نیست و رژیم صهیونیستی در خصوص اتمام جنگ کوتاه نخواهد آمد.

در همین رابطه رسانه‌های عربی گزارش دادند که مصر به رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده که حاضر است در ازای عدم حمله به رفح، مذاکرات آتش بس برای توافق با حماس را با میانجیگری خود از سر بگیرد.

از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با طرح‌های ارتش برای حمله به رفح موافقت کرده اما هنوز برای اجرای آن چراغ سبز نشان نداده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • عضو کابینه جنگ اسرائیل : اگر کابینه نتانیاهو توافق تبادل [اسرا] را نپذیرد، سرنگون می‌شود
  • نتانیاهو توافق را نپذیرد سرنگون می‌شود
  • تل آویو: به یک شرط حمله خود را عقب می اندازیم
  • اسرائیل : در صورت دستیابی به توافق تبادل اسرا، عملیات رفح را به تعویق می‌اندازیم
  • تل‌آویو: در صورت دستیابی به توافق تبادل اسرا، عملیات رفح را به تعویق می‌اندازیم
  • حماس: پاسخ رسمی تل‌آویو به پیشنهاد‌های خود را دریافت کردیم
  • حماس : پاسخ رسمی تل آویو به پیشنهادهای خود را دریافت کردیم
  • حماس: پاسخ اسرائیل به پیشنهادهای خود را دریافت کرده‌ایم
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد
  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات