Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقبال عباسی روز چهارشنبه در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: هر کدام از ماشین‌آلاتی که از سوی دفتر مدیریت بحران استانداری و یا با اعتبارات حوزه بحران تهیه و در اختیار دستگاه‌های اجرایی مختلف گذاشته شده است، نباید در بخش‌های دیگر به کار گرفته شود.

وی، رصد آخرین وضعیت ماشین‌آلات مرتبط با حوزه بحران در چهارمحال و بختیاری را ضروری دانست و افزود: در صورتی که برخی از این ماشین‌آلات نیاز به تعمیر دارد، باید هر چه سریع‌تر نسبت به آماده‌سازی آن اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی تصریح کرد: فرمانداران شهرستان‌های ۱۰ گانه چهارمحال و بختیاری این مهم را پیگیری و در صورت سهل‌انگاری یا امتناع احتمالی هر کدام از مسئولان باید مدیرکل مربوطه به تخلفات اداری معرفی شود.

وی یادآور شد: دفتر مدیریت بحران استانداری و دستگاه‌های اجرایی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان نیز باید تمامی ماشین‌آلات خود را برای مقابله با بحران‌های احتمالی آماده به کار کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ذخیره‌سازی سوخت مورد نیاز روزهای بحرانی، توزیع سوخت مایع نفت و گاز در مناطق سخت‌گذر و برگزاری مانورهای تخصصی در دستورکار اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری باشد.

وی گفت: برای نشست‌های بعدی وضعیت بحران‌های گذشته، روند تخصیص اعتبارات، وضعیت جذب و بحران‌های احتمالی آینده مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

عباسی تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری جذب سریع‌تر اعتبارات سیل بهار امسال در استان را با اولویت پیگیری کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت افزود: مردم نجیب و انقلابی چهارمحال و بختیاری روز سه‌شنبه با حضور خودجوش با اشرار حوادث اخیر اعلام انزجار و با آرمانهای انقلاب و مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان اعتراض از راه قانونی را اقدامی مناسب اعلام و تصریح کرد: اعتراض‌ها نباید با تخریب اموال عمومی از سوی عده‌ای سودجو و فرصت‌طلب همراه شود.

وی یادآور شد: مدیران دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری نشست‌هایی با کارکنان خود برگزار و نسبت به تشریع و تبیین محاسن و معایب این طرح اقدام کنند.

عباسی اظهار داشت: مصوبه کارشناسی شده سهمیه‌بندی و اصلاح قیمت بنزین با موافقت و امضای مکتوب سران ۳ هر قوه مقننه، مجریه و قضائیه و تایید مقام معظم رهبری  با هدف مدیریت و توزیع بهینه سوخت اجرایی شده که براساس قانون لازم الاجراست.

وی گفت: به طور یقین حرکت، خروش و حضور مردم چهارمحال و بختیاری در صحنه با هدف تجدید بیعت با مقام معظم رهبری و اعلام انزجار از اشرار حوادث اخیر کشور به عنوان بزرگ زرینی افتخارآمیز در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار خواهد ماند.

به گزارش ایرنا، در این نشست تعدادی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری و فرمانداران شهرستان‌های ۱۰ گانه استان آخرین وضعیت آمادگی خود برای مقابله با هرگونه بحران احتمالی را ارائه کردند.

امسال بر اثر بارندگی بهاری بیش از ۶ هزار میلیارد ریال خسارت به بخشهای زیربنایی چهارمحال و بختیاری وارد شد.

برچسب‌ها استانداری چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی شهرکرد چهارمحال وبختیاری مدیریت بحران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی شهرکرد چهارمحال وبختیاری مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی شهرکرد چهارمحال وبختیاری مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۵۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است

رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: در مدیریت پسماند و زباله در استان دچار سردرگمی هستیم و هیچ راهکار مشخصی مطرح نشده و روز به روز این معضل در استان در حال گسترش است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در حاشیه نشست بررسی مسائل محیطی زیستی مناطق پنج‌گانه کشور اظهار داشت: در خصوص تفاهم‌نامه‌ای که مهرماه سال 1402 بین شورای اسلامی استان و اداره کل محیط زیست استان جلسه‌ای با حضور اعضای شورای استان و رؤسای شورای شهرستان‌ها با مدیرکل و معاونین و کارشناسان برگزار شد.

وی ادامه داد: مطالبات و درخواست‌های افراد  در جلسه در حوزه استانی و شهرستانی مطرح شد و مصوب شد که مسائل پیگیری شود و همکاری مناسب‌تری را در سطح استان، شوراهای اسلامی و سازمان محیط زیست داشته باشیم.

 رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری در خصوص مهمترین مشکلات استان در زمینه محیط زیست تصریح کرد: ما باید بپذیریم که در استان در مورد مدیریت پسماند دچار چالش هستیم و در حوزه پسماند و زباله‌ها دچار نوعی بی‌تکلیفی و عدم مشخص بودن متولی مدیریت پسماند و زباله در سطح استان نیز هستیم.

 وی اضافه کرد: دهیاری‌ها منابع بسیار محدودی برای مدیریت دارند و نمی‌توانند طبق اصولی که در قانون مطرح شده است مدیریت کنند، شهرداری‌ها نیز به همین شکل دچار مسئله هستند و ما اساسی‌ترین مسئله‌ای که در شهرها و روستاها داریم موضوع پسماند و مدیریت آن است که مشکلات بسیار زیادی را برای شوراهای شهرها و روستاها و به ویژه شخصیت حقیقی برخی مسئولان ایجاد کرده است.

میری خاطرنشان کرد: در مدیریت پسماند و زباله در استان دچار سردرگمی هستیم و هیچ راهکار مشخصی مطرح نشده و روز به روز این معضل در استان در حال گسترش است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است