Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- به همت جامعه حسینیان شهر اردبیل طی دو ماهه اخیر تعداد ۶۸ زندانی جرایم غیرعمد با پرداخت مبلغی معادل ۱۳ میلیارد تومان از بند حبس رهایی یافتند. تاریخ انتشار: 15:44 - 29 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۹۶۵۲ به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مراد فتحی مدیرکل زندان‌های استان اردبیل در آیین گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد که در سالن ملاقات زندان مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: طی دو ماهه اخیر تعداد ۶۸ زندانی جرایم غیرعمد با پرداخت مبلغی معادل ۱۳ میلیارد تومان از بند حبس رهایی یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: زندان یک تجربه تلخ است و کام هیچ بدهکار غیربزهکاری با آن شیرین نمی‌شود، این تلخکامی هم فقط محدود به زندانی نیست و به واسطه حبس بدهکار شاکی خصوصی هم از وصول سریع بدهی خویش عاجز می‌ماند.

فتحی به تاثیر روانی زندان بر روی خانواده زندانیان غیرعمد اشاره کرد و افزود: آسیب‌های اجتماعی که زندان در جامعه و در بین اعضاء خانواده این دسته از زندانیان به وجود می‌آورد بعضا غیرقابل جبران است.

مدیرکل زندان‌های استان اردبیل یادآورشد: محرومیت از دستان گرم پدر برای یک کودک بسیار دشوار است و شما خیرین هستید که با آزادی زندانیان بدهکار مالی یا دیه نور امید را به کانون زندگی این افراد هدیه می‌کنید و نه فقط شخص زندانی و نه فقط خانواده او بلکه افرادی را هم که حقوق‌شان بر حسب یک اتفاق یا حادثه غیرقابل پیش‌بینی زایل شده و خسارت دیده‌اند هم منتفع از این خیر می‌شوند.

وی با تقدیر از حمایت‌های خیرین در راستای حبس‌زدایی گفت: از ابتدای سال تا کنون تعداد ۱۴۰ زندانی جرایم غیر عمد با مبلغ بدهی بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان از بند حبس رهایی یافته و به آغوش جامعه بازگشته‌اند.

فتحی اعلام کرد: علی‌رغم آزادی‌های صورت گرفته در حال حاضر تعداد ۵۴۰ زندانی غیرعمد در سطح زندان‌های استان تحمل حبس می‌کنند می‌برند که تعداد ۲۹۰ نفر از این افراد دربند واجد شرایط کمک هستند.   بیشتر بخوانید: گلریزان برای آزادی ۳۱ زندانی غیرعمد در حسینیه امینی‌های قزوین انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زندانیان غیرعمد زندانیان جرائم غیرعمد آزادی زندان های استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد


مهدی چراغ کارشناس حقوقی قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تصویری که از زندان ها در فلیم های سینمایی ارائه می شود گفت: متاسفانه بینندگان فیلم های سینمایی تصویر درستی از مسائل حقوقی در آثار نمی بینند و معمولا در پایان فیلم معمایی و جنایی با یک حس بد و ناامید کننده نسبت به دستگاه قضایی مواجه می شوند.

وی با تاکید بر اینکه می توان از رسانه به عنوان ابزاری برای آموزش استفاده کرد، افزود: روایت درست در سینما می تواند موجب کاهش مراجعات مردمی به دستگاه قضایی شود. سینما می تواند همانند یک مدرسه امور حقوقی را به مردم آموزش دهد.

چراغ اظهار داشت: بیشتر فیلم های سینمایی که در دهه نود تولید شده اند روی جرائم عمد تاکید داشتند و یا در این فیلم ها، زندان محل قاچاق مواد مخدر و حتی محل جرائم سازمان یافته دیگری بوده است. متاسفانه هیچ یک از آثار جنبه آموزشی زندان ها را نشان نداده اند. در صورتی که سینما می تواند تصویر واقعی از بازپروری زندانیان را نشان دهد.

وی افزود: ستاد دیه و یا سازمان زندان ها در اکثر مناسبت ها برای زندانیان مالی قدم های بزرگ برمی دارند اما خیلی کم دیده شده که داستان این کمک ها در فیلم های سینمایی روایت شود. در حالی که این روایت ها می تواند دیدگاه مردم را به زندانیان تغییر دهد و آنها را به مشارکت در آزادسازی زندانی های غیرعمد تشویق کند.

این کارشناس حقوقی، آشنایی نویسنده و کارگردان با مسائل حقوقی را یکی از شرایط اصلی ساخت فیلم درباره پرونده های حقوقی دانست و گفت: عدم آگاهی فیلمسازان از مسائل حقوقی باعث می شود که هیچ کدام از آثار، پرداخت درستی به کانون اصلاح و تربیت نوجوانان و همچنین کارگاه های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان ها نداشته باشند. باید کارشناسان حقوقی و فیلمسازان با مشارکت یکدیگر برای ساخت فیلم های واقعی از پرونده های حقوقی قدم بردارند. 

دیگر خبرها

  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیرعمد در استان سمنان
  • آزادی ۶۵۰ زندانی در فارس با کمک خیران
  • کمک ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس
  • رهاورد ۱۶ جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد
  • آزادی ۲ زندانی جرایم غیرعمد به همت اهالی رسانه
  • ‌کمک ۴۴ میلیارد تومانی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس
  • زندانی جرایم غیرعمد با حمایت دادستان اردبیل آزاد شد
  • دانش آموزان اردبیلی آزادی یک زندانی غیرعمد را رقم زدند
  • هفت زندانی جرائم غیرعمد استان هرمزگان با مشارکت کارکنان و مشتریان خیر بانک مسکن آزاد شدند
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد