Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه معاینه، ارزیابی و ارائه طرح درمان بیماران مبتلا به شکاف لب و کام با حضور پروفسور ناصر نجمی، جراح فک و صورت از دانشگاه آنتورپ بلژیک و استاد مدعو دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به همت کلینیک شکاف لب و کام دانشکده دندانپزشکی شیراز روز چهارشنبه گشایش یافت.

نصراله عرفانی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این زمینه گفت: دکتر نجمی از جمله استادان مدعو ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که همکاری نزدیک و مستمری با این دانشگاه دارد از این رو سعی می شود از حضور استادان و دانشمندان مطرح ایرانی غیرمقیم در دانشگاه از نظر مالی و فرآیندی حمایت کرده و زمینه همکاری گروه های آموزشی، مراکز تحقیقاتی و مراکز آموزشی درمانی را فراهم گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرفانی از استادان ،محققان و گروه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه خواست تا از فرصت موجود برای توسعه ارتباطات علمی آموزشی و پژوهشی با مراکز و دانشگاه های معتبر دنیا بهره برداری کنند.

رئیس مرکز تحقیقات جراحی های کم تهاجمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: این کارگاه آموزشی با همکاری معاونت بین الملل هر ساله با حضور پروفسور نجمی و به میزبانی مشترک کلینیک شکاف لب و کام و مرکز تحقیقات ارتودنسی دانشگاه برگزار می شود.

 حمیدرضا فروتن  گفت: با توجه به پیچیده بودن مشکل بیماران شکاف لب و کام و نیاز به انجام جراحی های متوالی در این بیماران، تعداد زیادی از آنها جراحی ناموفق داشته و یا ترمیم شکاف کام به شکل کامل انجام نمی‌ شود که در نتیجه مشکل تکلم باقی می ماند.

این فوق تخصص جراحی کودکان با بیان اینکه آموزش و درمان بیماران شکاف لب و کام و ترمیم بیمارانی که عمل جراحی در آنها ناموفق بوده است، هدف اصلی در درمان این دسته از بیماران است، عنوان کرد: بعد از معاینه تعداد بسیاری از این بیماران، ۲۳ بیمار برای انجام جراحی های آموزشی از سوی استاد دکتر نجمی در بیمارستان های نمازی و مادر و کودک غدیر انتخاب شدند.

شکاف کام و لب از شایع‌ترین نقص‌های مادرزادی در نوزادان در بدو تولد است. این شکاف‌ها زمانی به وجود می‌آید که اجزای صورت جنین در حال رشد به صورت کامل بسته نمی‌شود این عارضه به عنوان نقص‌هایی مجزا از تولد هستند و اغلب به ‌دلیل شرایط ژنتیکی یا سندرم‌های ارثی به وجود می‌آیند. این‌ موارد مادرزادی با جراحی قابل درمان هستند و با درمان به‌موقع می‌توان از عوارض‌ ناشی از آن پیشگیری کرد.

برچسب‌ها سلامت علوم پزشکی بهداشت و درمان شیراز بیماری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت علوم پزشکی بهداشت و درمان شیراز بیماری سلامت علوم پزشکی بهداشت و درمان شیراز بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۷۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • علی مطهری: در خانواده آیت‌الله مطهری با شکاف بین‌نسلی مواجه نیستیم، اما...
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • تجلیل از ۴۳ استاد سرآمد آموزشی استان کرمان
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان