Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ حالا بیش از یک سال از تشدید تحریم های امریکا علیه ایران می‌گذرد. اردیبهشت ماه سال 1397 بود که ترامپ رسما خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد و با این تصمیم دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه ایران از راه رسیدند.
به گزارش نامه نیوز، بازار لوازم خانگی در ایران ، تحت تاثیر این اتفاق همچون دیگر بازارها با تغییراتی جدی روبرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشد قیمت‌ها در عین کمبود کالایی، احتکار لوازم خانگی در انبارها و از سوی دیگر زمزمه خروج شرکت های کره ای از بازار لوازم خانگی ایران .
 کره‌‎ای ها تازه از راه نرسیده بودند، مدتها بود توانسته بودند بازار لوازم خانگی در ایران را از آن خود کنند.سهم کره ای از بازار لوازم خانگی در ایران چندان قابل‌توجه بود که بارها طرح ممنوعیت تبلیغات تلویزیونی آنها در دستور کار قرار گرفت و حتی در برخی دوره‌ها این ممنوعیت به اجرا درآمد. کارخانه‌های تولید محصولات کره‌ای در ایران مشغول به کار شدند و این چنین بود که قطعات لوازم خانگی وارد ایران می شد تا کالای ساخته شده در بازار ایران خودنمایی کند. بازار ایران میوه رسیده شیرینی برای ال جی و سامسونگ کره‌ای بود و اتفاقا این اقدام یعنی مونتاژ محصول در ایران توانسته بود موانع پیش روی واردات را از مقابلشان بردارد.
 داستان اما پس از خروج ترامپ از برجام تغییر کرد.حالا زمزمه خروج کره‌ای‌ها از بازار به گوش می‌رسید. انصاری ، فعال حوزه صنعت لوازم خانگی تایید می‌کند که شرکت‌های کره‌ای در ایران در حال حاضر با کمبود مواد اولیه روبرو هستند اما از بازار ایران نرفته‌اند اما آن گونه که میری ، ئیس اتحادیه صنف توزیع‌کنندگان لوازم خانگی تهران تاکید دارد که جانشین کره‎ای‌ها راهی ایران شده‌اند.
 وی توضیحاتی اجمالی در این خصوص داده و تاکید کرده است : با خروج کره‌ای ها از ایران شرکت‌ها تصمیم گرفتند جایگزینی پیدا کنند اما این جایگزین کیست؟
 آن گونه که فعالان این صنف خبر می‌دهد جانشین کره‌ای‌ها نیز از شرق می‌آید. از چین. میری در این خصوص گفته است : پس از رایزنی‌های فراوان در نهایت مسئولان شرکت سام با یک شرکت چینی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید لوازم خانگی به توافق رسیدند که شرکت یاد شده قطعات و مواد اولیه شرکت‌های بزرگ اروپایی را تامین می‌کند و محصولات جدید این شرکت با نام ایرانی «سام» به‌تدریج وارد بازار خواهد شد. همچنین تولیدکنندگان ال‌جی در ایران، اکنون با شرکتی چینی به توافق رسیده‌اند که تامین‌کننده مواد اولیه و تجهیزات درجه یک برای شرکت‌های صاحب نام اروپایی است و محصولات جدید این شرکت با همین کیفیت با نام «جی‌ پلاس» وارد بازار خواهد شد.
 به این ترتیب، تولید محصولات جدید یادشده با گارانتی‌های «سام‌سرویس» ‌و «گلدایران» تداوم خواهد داشت و مردم همچون گذشته کیفیت بسیار خوبی را از تولیدات آنها شاهد خواهند بود
 موقعیت صنعت لوازم خانگی در ایران
لوازم خانگی در ایران صنعتی نوپا نیست. دهه‌هاست ایران در این حوزه فعالیتی جدی دارد. روزگاری حتی آوازه کیفیت یخچال‌های ایرانی و وسایل گرمایشی در بازارهای منطقه پیچیده بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد ظرفیت اسمی نصب شده در این صنعت دو برابر نیاز داخلی است این بدان معناست که در صورت استفاده از این ظرفیت ، حتی ورود به بازارهای صادراتی می‌تواند ارزاوری بالایی برای کشور ایجاد نماید. حسین مدرس خیابانی،قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در این خصوص گفته است: قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت:‌ باید از فرصت تحریم‌ها برای ارتقای کیفی و قیمتی لوازم خانگی ایرانی، همچنین جهش واقعی در داخلی سازی قطعات و تجهیزات بهره ببریم که می تواند اشتغالزایی بالایی را نیز با خود به همراه داشته باشد.لوازم خانگی صنعتی است که سال ها از واردات بی رویه در رنج بود و همیشه سایه تهدید واردات کالاهای خارجی را بر سر داشت، اما امروز و با اعمال تحریم ها اتفاقات خوبی را در آن شاهد هستیم.
به گفته وی، دولت با ممنوع کردن واردات لوازم خانگی خارجی، از تولید داخل حمایت کرد و اکنون بیش از دو برابر نیاز کشور، ظرفیت تولید وجود دارد.
مدرس خیابانی با بیان اینکه اکنون فقط در زمینه کولر گازی در کشور کمبود وجود دارد، تاکید کرد: ‌تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران باید تلاش کنند با فرصت ساختن از محدودیت های بین المللی، به ارتقای کیفیت تولیدات و خدمات پس از فروش مناسب پرداخته و برند ایرانی را بیش از پیش به مردم بشناسانند.‌ باید در این حوزه ها سرمایه گذاری های بیشتری انجام شود تا شاهد به کارگیری فناوری های روز در لوازم خانگی باشیم و علاوه بر آن روی فرهنگ استفاده از لوازم خانگی ایرانی کار کنیم.
 در شرایطی که کره‌ای‌ها در حال خروج و چینی‌ها در حال ورود هستند، موقعیت تازه‌ای برای معرفی برندی ایرانی به بازارهای ایران و منطقه فراهم است .آیا این صنعت سربلند از آزمون تازه بیرون خواهد امد؟ برچسب ها: بازار لوازم خانگی

منبع: خرداد

کلیدواژه: بازار لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۰۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ فضانورد چینی به ایستگاه فضایی می‌روند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، چین امروز جدیدترین خدمه خود را به ایستگاه فضایی تیانگونگ می‌فرستد و علاقه‌مندان می‌توانند این عملیات را به صورت زنده تماشا کنند. 

براساس بیانیه سازمان فضایی این کشور، فضانوردان ماموریت شنژو۱۸ قرار است در ساعت ۸:۵۹ دقیقه صبح به وقت شرقی (۱۲۵۹ به وقت گرینویچ و ساعت ۱۶:۲۹ دقیقه به وقت تهران) با موشک لانگ‌مارچ و از ایستگاه فضایی جیوکوان به مدار زمین ارسال شوند.

وب‌سایت خبری اسپیس و تلویزیون ملی چین پوشش زنده این عملیات را از ساعت ۵:۴۵ دقیقه صبح به وقت شرقی و ساعت ۱۳:۱۵ دقیقه به وقت تهران آغاز می‌کنند.

چین اسامی فضانوردان این دوره از ماموریت شنژو را طبق معمول در آخرین لحظات اعلام کرد؛ این کشور معمولاً تا یک روز قبل از پرتاب موشک و خدمه آن فهرست افراد را رسانه‌ای نمی‌کند.

شنژو۱۸ هفتمین ماموریت خدمه به تیانگونگ است و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این سه نفر حدود هفت ساعت پس از بلند شدن موشک به ایستگاه مداری می‌رسند. این پایگاه در حال حاضر در اختیار سه فضانورد مأموریت شنژو۱۷ است که در حال پایان دادن به دوره شش ماهه مداری خود هستند.

ایستگاه فضایی تیانگونگ که به عنوان پایگاه فضایی دائمی چین شناخته می‌شود، اهدافی نظیر افزایش توانایی این کشور در عرصه تحقیقات علمی و فضایی را دنبال می‌کند.

این پرتاب، نشان می‌دهد که چین به ردیف کشور‌های پیشرو در حوزه فضاپیمایی پیوسته و به نماد قدرتمندی در تکنولوژی فضایی تبدیل شده است. این مأموریت همچنین نشانگر تعهد و اراده چین برای پیشرفت در عرصه فضاپیمایی و انجام تحقیقات علمی است و بیانگر آن است که این کشور چه در منطقه و چه در جهان توانسته خود را در صنعت فضایی مطرح کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ فضانورد چینی به ایستگاه فضایی می‌روند
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • خسارت میلیاردی آتش در مغازه لوازم‌خانگی
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • جدیدترین خودروی تسلا هم قیمت چینی‌های بازار ایران عرضه شد/ عکس
  • آتش سوزی مغازه لوازم خانگی در فریمان
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک