Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@01:43:45 GMT

استان مرکزی مقصد قاچاقچیان نیست

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۰۹۳۷

استان مرکزی مقصد قاچاقچیان نیست

ایسنا/مرکزی رییس سازمان اموال تملیکی کشور گفت: کالاهای کشفی قاچاق در استان مرکزی عمدتا عبوری هستند.

جهرمی در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی گفت: معضلات قاچاق کالا در کل کشور کم و بیش یکسان است ولی با موضوعات متفاوت. از سال ۹۲ با ابلاغ قانون مبارزه با قاچاق، کالاهای توفیقی به جای ماندن در گمرک تا زمان تعیین تکلیف، به سازمان اموال تملیکی تحویل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: سازمان اموال تملیکی کالاها را تحویل می‌گیرد. اگر دادگاه رای به محکومیت آنها دهد، سه سرنوشت پیدا می‌کنند یا فروش در داخل، یا فروش به شرط صادرات یا انهدام. در مورد کالاهایی نیز که تبرئه شوند سازمان موظف است اصل کالا یا پول آن را به صاحب کالا پرداخت کند.

وی اضافه کرد: از ابتدا مشکلات زیرساختی فراوانی برای انجام این وظیفه داشتیم، نه انبارهای ما کافی بود نه نیروی انسانی ما. البته از سال ۹۶ زیرساخت های خودمان را بسیار ارتقا داده‌ایم و سازمان اموال تملیکی در حال حاضر ۸۴ انبار در سراسر کشور دارد.

وی با بیان اینکه کالاهای کشفی قاچاق در استان مرکزی عمدتا عبوری هستند و این استان مقصد قاچاقچیان نیست، گفت: در آینده نزدیک انبارهای این استان را سازماندهی و به روز می‌کنیم.

رئیس سازمان اموال تملیکی اظهار کرد: با ستاد اجرایی فرمان امام مشکلاتی داریم. زیرا اموالی که به نفع این ستاد مصادره می‌شوند مدتی در انبار ما می‌مانند و ما از ستاد میخواهیم که پول انبار داری را به ما بدهد تا کالای آن‌ها را ترخیص کنیم، ولی ستاد اجرایی این پول را نمی‌پردازد.

وی افزود: پیشنهاد ما این است که ستاد اجرایی فرمان امام با سازمان اموال تملیکی قراردادی امضا کند مبنی بر اینکه پس از فروش کالای مصادره شده، پول انبار را به سازمان بپردازد.

وی افزود: بخشی از کالاها به سازمان‌های حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد داده می‌شوند، ولی در این حوزه با سودجویان و درخواست‌های جعلی مواجه هستیم. در مواردی شاهد بوده‌ایم کالاهایی که فکر می‌کردیم به سازمان‌های حمایتی تحویل شده، از بازار سر آورده‌اند.

جهرمی درباره خودروهای بلاتکلیف در گمرک سلفچگان گفت: پیشنهاد میکنم اگر سازمان استاندارد مجوز استفاده از این خودروها را صادر نمی‌کند، آنها را به سازمان فنی و حرفه‌ای بدهید تا در فعالیتهای آموزشی و مهندسی معکوس مورد استفاده قرار گیرند.

استاندار مرکزی نیز گفت: استان مرکزی یک استان پرتردد، بین راهی و درنتیجه پر قاچاق است. خوشبختانه روند مبارزه با قاچاق بهبود پیدا کرده است و فروش اموال تملیکی چهار برابر شده است. امیدواریم به استان پیشتاز در این زمینه تبدیل شویم.

سید علی آقازاده افزود: به دکتر نوبخت رئیس سازمان مدیریت نامه‌ای زدیم و پیشنهاد کردیم سهم سازمان اموال تملیکی از فروش کالاها، از ۱۰ به ۲۰ درصد افزایش پیدا کند.

آقازاده اضافه کرد: انبار جدیدی برای کالاهای تملیکی استان در حال تهیه است و به زودی قرارداد آن امضا می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قاچاق كالا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چایی‌های قاچاق به مقصد نرسید

سرهنگ محمدرضا طالبی رئیس پلیس راه آهن استان یزد گفت: ماموران پلیس راه آهن یزد هنگام انجام وظایف ذاتی و کنترل وسایل مسافران قطار "یزد-تهران" به فردی که قصد انتقال یک محموله چای قاچاق از طریق قطار را داشت مشکوک شدند. 

وی بیان داشت: ماموران در بررسی‌های لازم، ۹۸۰ کیلوگرم چای خارجی فاقدمجوز و قاچاق را کشف کردند که کارشناسان ارزش آن را ۵ میلیارد ریال اعلام کرده اند. 

رئیس پلیس راه آهن استان یزد، افزود: متهم که قصد انتقال چایی‌های قاچاق از طریق قطار از یزد به تهران را داشت پس از تشکیل پرونده به مراجع قانونی معرفی شد. 

طالبی در خاتمه تصریح کرد: پلیس راه آهن کنترل و نظارت کامل را در خصوص برخورد با جرایم دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی
  • چایی‌های قاچاق به مقصد نرسید
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در گلستان
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان
  • جلوگیری از نقل و انتقال 2 هزار و 500 میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد