Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@02:07:42 GMT

تکلیف بسته‌های اینترنت خریداری‌شده چه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۳۶۴۰

تکلیف بسته‌های اینترنت خریداری‌شده چه می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

چند روزی است که به دنبال اعتراضات مردمی نسبت به افزایش نرخ سوخت در کشور، قطعی اینترنت مشکلاتی را برای مردم عادی و به‌ویژه ‌آن دسته از کسانی که عمده کارشان با اینترنت است، ایجاد کرده است. اما در این میان آنچه بیش از همه رخ نشان داده، وضعیت بسته‌های اینترنت تلفن همراه است که در این چند روز، مدت زمان استفاده آن‌ها به پایان رسیده است بدون آنکه مشترکین بتوانند از آن بسته به طور کامل استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر در حال حاضر تبدیل به دغدغه‌ای برای کاربران شده و این سوال را برای آنها ایجاد کرده است که تکلیف بسته‌های خریداری شده در ایام قطعی سراسری اینترنت بین‌الملل و بسته‌های پیش از آن چه می‌شود؟ آیا اپراتورهای تلفن همراه در این خصوص تمهیداتی اندیشیده‌اند یا خیر؟

آن دسته از مشترکینی که بدون اطلاع از قطعی اینترنت، بسته جدیدی را خریداری کرد‌ه‌اند، یا بسته‌های فعالشان به دلیل اختلال فعلی اینترنت پایان یافته است و یا مسائلی از این دستره به‌رو بوده‌اند، بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته از اپراتورهای همراه اول و ایرانسل، باید منتظر پایان اختلال و بازگشت به شرایط عادی باشند.

اپراتور ایرانسل مطابق با قوانین سابقش، بسته‌های خریداری شده را برای کاربران ذخیره می‌کند و از آنجا که الویت با بسته‌ای است که تاریخ اعتبار آن قبل‌تر است، ابتدا بسته کوتاه مدت مصرف شده و سپس بسته دوم فعال می‌شود حتی اگر بسته قبلی زودتر خریداری شده باشد.

در مورد بسته‌های چند روزه هم که با قطعی فعلی مواجه شده‌اند و مشترکین نتوانستند به طور کامل از آنها استفاده کنند و در این چند روز مدت زمان اعتبارشان به پایان رسیده ، قرار است که پس از پایان اختلال، مورد بررسی قرار گیرد. طبق گفته‌ها باید برآورد نهایی انجام شود و آمار به دست آمده از کل مشترکینی که در این مدت دچار این مسئله شده‌اند، می‌تواند تاثیر مستقیمی در تصمیمات اتخاذی داشته باشد. این اصل شامل مشترکین همراه اول هم می‌شود؛ اگر تعداد مشترکینی که به این شیوه متضرر شده‌اند، قابل توجه باشد، می‌توان امیدوار بود که این مشکل حل شود و بسته‌های اینترنتی بار دیگر برای مشترکین لحاظ شود. ناگفته نماند که درخواست وزیر ارتباطات تاثیر زیادی بر تسریع این روند دارد.

راه حل‌های موجود برای رفع این مشکل به افزایش حجم اینترنت کاربران یا افزایش تعداد روز‌های قطعی اینترنت بین‌الملل به تاریخ اتمام بسته‌های اینترنت کاربران ختم می‌شود. البته هنوز هیچ تصمیمی در این مورد گرفته نشده اما شاید اضافه کردن تعداد روز‌‌های اختلالات اینترنت به مدت زمان انقضای بسته اینترنت کاربران، بهترین و منطقی‌ترین راه باشد. اما تصمیم‌گیری در این مورد برای کسانی که در همین مدت چند روزه قطعی اینترنت بین‌الملل، زمان بسته اینترنتشان تمام شده کمی دشوار است، در این حال شاید با تصمیمات وزارت ارتباطات و اپراتور‌ها، یک بسته چند روزه کوتاه مدت به این دست از کاربران اهدا شود، شاید هم یک مقدار حجم بیشتر مانند یک گیگابایت، به بسته بعدی آن‌ها اضافه شود تا جبران این چند روز عدم دسترسی به اینترنت بین‌الملل باشد. در هر صورت تصمیم‌گیری در مورد این اتفاق با رعایت عدالت کامل و حقوق مصرف‌کنندگان و اپراتورها کمی دشوار است، اما نظر شما چیست؟ به نظر شما بهترین و عادلانه‌ترین راه برای جبران اختلالات چند روزه اینترنت کدام است؟

شرکت رایتل توضیح داده است که "در حال بررسی موضوع هستیم. پس از پایان اختلال با هماهنگی وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصمیم‌گیری خواهد شد."

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بسته های اینترنت اینترنت اینترنت تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار تن دسترنج گندم‌کاران فارس از دستبرد سیل مصون ماند

به گزارش خبرگزاری مهر، سید کاظم موسوی با اعلام این خبر گفت: در روزهای اخیر همزمان با برداشت گندم از مزارع با شدت نزولات آسمانی خطر آسیب به گندم تولیدی کشاورزان وجود داشت اما با هماهنگی و مدیریت بحران از سوی فرمانداران، جهادکشاورزی، اداره کل غله و خدمات بازرگانی و تعاون روستایی این محصول حفظ شد.

وی افزود: حدود ۲۰ هزار تن گندم تولیدی در شهرستان‌های جنوبی در خطر نابودی به دلیل بارش باران و سیل بودند که با حمل به موقع به سیلو و انبارها و همچنین پوشاندن گندم‌های خریداری شده در فضای باز از خسارت جلوگیری شد.

موسوی ادامه داد: تا کنون در استان فارس بیش از ۶۰ هزار تن گندم به همت شبکه تعاون روستایی خریداری شده که از این میزان بیش از ۵۸ هزار تن به سیلو و انبارها حمل شده است.

موسوی یادآور شد: در حال حاضر ۲۰ مرکز خرید در شهرستان‌های جنوبی توسط شبکه تعاون روستایی فعال است که تا پایان برداشت گندم در سطح استان بیش از ۱۰۰ مرکز گندم مازاد کشاورزان را با نرخ تضمینی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان برای گندم معمولی و ۱۸ هزار تومان برای گندم دوروم تحویل خواهند گرفت.

کد خبر 6097965

دیگر خبرها

  • ۱۲۰ دوربین نظارتی در شهر قم نصب می‌شود
  • بیش از ۱.۳ میلیون تن گندم خریداری شد، اما ریالی پرداخت نشد
  • بهره‌برداری از ۳۰ تاکسی ون در مناطق کم‌برخوردار اهواز
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت دهه کرامت
  • بیش از ۱.۳ میلیون تن گندم خریداری شد اما ریالی پرداخت نشد
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • آمادگی حداکثری برای محافظت از گندم‌های خریداری شده در کشور
  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • ۲۰ هزار تن دسترنج گندم‌کاران فارس از دستبرد سیل مصون ماند