Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@08:19:18 GMT

تأثیر فاصله سنی در زندگی مشترک

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۴۹۹۴

یک روانشناس درباره تأثیر فاصله سنی غیرمتعارف در ازدواج توضیحاتی داد. ناطقان: پریسا فرنودیان روانشناس و مشاور درباره تأثیرات فاصله سنی زیاد در ازدواج اظهار کرد: ازدواج با تفاوت سنی فاحش می‌تواند آسیب‌های متفاوتی را به همراه داشته باشد و در مشاوره‌های ازدواج اولین معیار سن است که یک عامل تخریب ساز مهمی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این روانشناس با بیان اینکه دوست داشتن و دوست داشته شدن یکی از اساسی‌ترین نیازهای انسان از کودکی تا پیری است، گفت: رویکردهای مختلف، دیدگاه‌های متفاوتی به ازدواج، فاکتورهای آن و عشق دارند و اگر از موارد استثنا چشم‌پوشی کنیم و میانگین را در نظر بگیریم، تفاوت سنی زیاد می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند.

او با اشاره به اینکه در دیدگاه روانکاوی برای افراد ناپخته "روابط عشقی" نوعی "روابط انتقالی" است، افزود: افراد با شخصیت ناپخته به وسیله عشق می‌توانند فقط به رابطه حل نشده در کودکی خود بپردازند و طی آن طرف مقابل در نظر آن‌ها به صورتی دیده شود که در نهایت می‌خواهد نیازهای ارضا نشده خود را ارضا کند، در واقع فرد شیفته طرف مقابل فارغ از اختلاف سنی‌شان خواهد شد.

فرنودیان گفت: متأسفانه زمانی که نیازهای فرد ارضا نشده باشد، ناکامی‌های زیادی را تجربه می‌کند، بنابراین ما انسان‌ها دوست داریم وارد رابطه عاشقانه‌ای شویم و عاشق کسانی شویم که قصه‌هایشان با قصه ما یکی است.

این روانشناس تصریح کرد: یک نوع رابطه با اختلاف سنی فاحش یک رابطه‌ خودخواهانه، تسخیری و حریص است و فرد به دنبال نیازهای برآورده نشده خود است، یعنی دیگران را به این دلیل می‌خواهد که نیازهایش را برآورده کنند و پس از آن در رابطه فاصله گیرد.

او ادامه داد: از موارد دیگر می‌توان به تفاوت نسلی و نداشتن تجربه‌های مشترک اشاره کرد که خود این مسئله در مرور زمان مشکلاتی مانند عدم درک یکدیگر و نیازهای هم را ایجاد خواهد کرد.

فرنودیان بیان کرد: گاهی فرد در ازدواج با تفاوت سنی زیاد به دنبال گرفتن امنیت و همانندسازی با والد غیر هم جنس است که در دوران کودکی آسیب دیده است.

این روانشناس با اشاره به مسائل مطرح شده، ادامه داد: زیرساخت‌های چنین روابطی وضعیت متزلزل پیدا می‌کند و رابطه را در دراز مدت مخدوش می‌کند.

او گفت: از مسائل دیگر ازدواج با تفاوت سنی زیاد "فرزندآوری" است که با بزرگ شدن کودکان، مسائل مربوط به آنان و شکایت‌های فرزندان مشکل جدی ایجاد خواهد شد.

فرنودیان خاطرنشان کرد: فرسودگی جسم و جذابیت جسمی از موضوعات بسیار مهم در رابطه زناشویی است که نباید نادیده گرفته شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: فاصله سنی ، زندگی مشترک ، ازدواج

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فاصله سنی زندگی مشترک ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 کاهش استرس یا تلقین؟

یک رواشناس اجتماعی گفت: قلیان به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد. 

به گزارش ایسنا، علیرضا شریفی یزدی جامعه شناس و روانشناس اجتماعی  در گفت و گو با خبرنگار برنا درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد. 

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان باعث تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است. 
 
شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.
 
این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است. 

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • آیا قلیان در کاهش استرس تأثیر دارد؟
  •  کاهش استرس یا تلقین؟
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • جدل جالب المیرا شریفی‌مقدم با روانشناس بر سر کار کردن عروس در خانه مادرشوهر + ویدئو
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • امیری: بازی هفته بعد جدال مرگ و زندگی است/ یک امتیاز فاصله چیزی نیست که کنار بکشیم+ فیلم