Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان با بیان اینکه در وقف قرآنی ضعف داریم، گفت: حمایت واقفان راهکاری برای مرهم نهادن بر مشکلات جامعه قرآنی استان است.

روح‌الدین بلواسی در جمع خبرنگاران، عدم وجود وقف قرآنی و ورود خیران به حوزه قرآنی را از مهم‌ترین مشکلات فعالیت‌های قرآنی در استان برشمرد و اظهار کرد: کار فرهنگی برای ورود خیرین به حوزه قرآنی صورت نگرفته است و ما نسبت به استان‌های دیگر در وقف قرآنی ضعف‌های زیادی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حمایت واقفان و خیران به‌صورت شفاف را راهکاری برای مرهم نهادن بر مشکلات جامعه قرآنی استان لرستان دانست و افزود: راه برون‌رفت از مشکلات مؤسسات قرآنی حمایت خیران و واقفان به‌صورت شفاف است.

بلواسی در ادامه با اشاره به پاره‌ای مشکلات مؤسسات قرآنی لرستان، ادامه داد: در حال حاضر مؤسسات قرآنی که در سطح شهرهای استان لرستان فعالیت دارند دو دسته هستند که یک دسته آن‌ها مجوز فعالیت خود را از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت کرده‌اند و دسته دوم هم مؤسساتی هستند که مجوز فعالیت خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده‌اند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان اضافه کرد: متأسفانه در برهه‌ای از زمان شاهد افزایش بی‌رویه آمار مؤسسات قرآنی بودیم که همین پرداختن به کمیت باعث شد تا حدود زیادی از کیفیت غافل شویم.

وی اضافه کرد: با وجود این‌که بسیاری از مؤسسات قرآنی که زیر نظر ارشاد فعالیت خود را آغاز کردند از تسهیلات زیادی هم برخوردار شدند اما دیری نپایید که شاهد برچیده شدن و تعطیلی خیلی از این مؤسسات بودیم به‌نحوی که شاید بتوان گفت امروز پنجاه درصد مؤسسات قرآنی که طی سال‌های گذشته مجوز فعالیت گرفتند تعطیل شده‌اند.

بلواسی با اشاره به این‌که نباید به فعالیت و کار قرآنی به‌عنوان یک شغل نگاه کرد؛ چراکه قدم نهادن در راه فعالیت‌های قرآنی سختی‌ها و مشکلات زیادی دارد و اگر شخص انگیزه و رغبت لازم را نداشته باشد در این مسیر مأیوس خواهد شد، افزود: مؤسسات قرآنی که مجوز فعالیت خود را از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت کرده‌اند چون از همان روز اول با نگاه شغلی به این حوزه وارد نشدند در حال حاضر تا حدودی موفق‌ هستند که ضرورت دارد مسئولان قرآنی و فرهنگی حمایت‌های لازم را از مؤسسات و خانه‌های قرآنی داشته باشند تا مشکلات اقتصادی منجر به تعطیلی فعالیت مؤسسات قرآنی نشود.

وی با اشاره به این‌که امروزه والدین در زمینه قرآنی مشارکت کمرنگی دارند، اضافه کرد: متأسفانه بسیاری از والدین به آموزش قرآن به کودکان خود اهمیت چندانی نمی‌دهند.

مدیر مؤسسه قرآنی مشکات الشتر، آموزش و پرورش را مهم‌ترین نهاد در بحث آموزش نکات و آموزه‌های دینی و همچنین ضعیف‌ترین نهاد در این زمینه دانست و ادامه داد: متأسفانه آموزش و پرورش فقط در یک بُعد آموزش می‌دهد که باعث گریز کودک از این مبحث می‌شود و همچنین نظارتی بر مدرک مربیان ندارد، این در حالی‌است که مربی این دوره‌ها باید در گرایش علوم تربیتی و علوم قرآنی تحصیل کرده باشد که متأسفانه مربیانی با چنین تحصیلاتی در این اداره کم است و این در صورتی‌ است که بیشترین نقش را آموزش و پرورش دارد؛ چراکه کودکان بعد از خانواده بیشترین اوقات خود را در مدرسه می‌گذرانند.

بلواسی گفت: ادارات آموزش و پرورش، تبلیغات و حتی شهرداری‌ها هم در این زمینه تأثیرگذار هستند، مثلاً شهرداری‌ها با فضاسازی مناسب، شهربازی‌ها و مکان‌هایی که کودکان حضور دارند، اجرای موسیقی‌های مرتبط چه از نظر فیزیکی و چه معنوی سبب ایجاد علاقه و آموزش به کودکان می‌شوند و این فرهنگ‌سازی عمومی مستلزم هماهنگ شدن ادارات مرتبط است، یا اینکه یک نهاد، رهبری بقیه نهادها را به‌عهده بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری وقف جامعه قرآنی موسسات قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۵۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید گشول دره سیبی در خطبه‌های این هفته شهرستان اقلید ضمن گرامیداشت بزرگداشت هفته مقام معلم، اظهار کرد: معلمان، سازندگان انسان‌ها و معمار آینده‌ی فرهنگی کشور و اثرگذارترین عامل در پی‌ریزی تمدن اسلامی هستند.

وی با تاکید بر اینکه ارزش معلم را نمی‌توان با مقیاس‌های مادی سنجید، از حضور صدها معلم از ۹ استان کشور برای صعود به قله «بُل» بلندترین قله استان فارس در شهرستان اقلید در جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و بیان‌کرد: این یک حرکت نمادین و تداعی کننده فتح قله‌های فرهنگی است.

امام جمعه اقلید در ادامه به یک مطالبه شهرستانی در شهرستان اقلید اشاره کرد و گفت: سازمان خصوصی سازی با توجه به شعار سال و همچنین به واسطه پویا بودن مجتمع کشتارگاه صنعتی شهرستان اقلید باید دنبال حل مشکل سرمایه گذار فعلی باشد تا از تعطیلی مجدد این مجموعه و بیکاری پرسنل آن جلوگیری شود.

حجت الاسلام گشول بیان کرد: اگر چه در این دولت هزاران واحد تولیدی و کارخانه احیا شده و به چرخه تولید برگشته اما نتیجه بارز تصمیمات غیر کارشناسی در برخی استان‌ها، به تعطیلی و بیکاری نیروهای بعضی مجموعه‌ها منجر شده است.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری از عواقب این نوع تصمیمات باید با مدیریت جهادی و مردمی که از دولت کنونی سراغ داریم با اتخاذ تصمیم مناسب برای رفع مشکل سریعاً اقدام شود.

کد خبر 6089171

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تجلیل از قاریان، خادمان و فعالان قرآنی در ارومیه
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد