Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا باهنر در بخشی از گفتگو با خبرآنلاین درباره ترکیب مجلس یازدهم، گفت: فضا خیلی مبهم است از این بابت که مردم نارضایتی‌ها و گلایه‌مندی‌هایی دارند، گلایه‌هایشان هم قاعدتا در این مرحله بر روی دولت و مجلس دهم زوم است. برخی هم یک بحثی را مطرح می‌کنند مبنی براینکه اصولا مردم از جریانات سیاسی مشهور چپ و راست عبور می‌کنند، اما من این تحلیل را قبول ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک زمانی ممکن است خط سومی بیاید و برنده شود، ولی هنوز آن خط سوم وجود ندارد.

»»» در همین رابطه بخوانید: 

باهنر:عضویت در شورای عالی امنیت، اختیاراتی به رئیس مجلس داده است

وی افزود: بعضی‌ها از اول انقلاب این اشتباه را داشتند و می گفتند که چپی ها ۱۵ درصد رای دارند، راستی ها هم ۱۵ درصد رای دارند، پس ما سراغ آن ۷۰ درصد مستقل و میانه برویم. آن موقع می‌گفتم و الان هم همان حرف را می‌گویم که اینها ۷۰ تا یک درصد هستند، یعنی در نهایت همان ۱۵ تا ۲۰ درصد هستند که انتخابات را می‌برند. مگر اینکه گروه سوم یک شکل و شمایلی به خود بگیرد. در زمان آقای روحانی هم حزب اعتدال و توسعه ادعاهایی داشت اما موفق نشد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین هم‌چنین درباره وضعیت اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده مجلس گفت: جریان اصلاحات در انتخابات پیش رو باید یک حرف نو و جدی داشته باشد. درست است که در مجلس دهم هر ۳۰ نفر لیست امید رای آوردند و راهی مجلس شدند، اما ۳۰ نفری هستند که خیلی مایه افتخار حتی آنهایی که لیست را بستند و حمایت کردند نیستند و آدم‌های ریشه‌دار و موثر در مجلس نتوانستند ظهور و بروزی پیدا کنند. قاعدتا این موضوع در حافظه تاریخی مردم می‌ماند و اثر دارد مگر اینکه آنها نیز یک لیست قوی تری را بتوانند ارائه کنند.

وی به انتقادات اصلاح‌طلبان در بررسی صلاحیت کاندیداهای اصلاح‌طلب هم اشاره کرد و گفت: اصلاح‌طلبان می‌گویند شورای نگهبان نمی‌گذارد کاندیدای قوی به مجلس بفرستند، اما خب آنها هم باید از میدان فتنه‌گران بیرون بیایند. ما همین الان هم در جریان اصلاحات افرادی قوی داریم که شورای نگهبان کاری به آنها ندارد و می‌توانند به عنوان چهره‌های موثر در مجلس حضور داشته باشند.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1323419

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمدرضا باهنر انتخابات مجلس یازدهم اصلاح طلبان سهمیه بندی بنزین ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس بنزین فوتبال اروپا دونالد ترامپ ایران و آمریکا ژوزه مورینیو لیگ برتر نوزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۶۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از 20 کشور جهان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم این پروژه دانست و تصریح کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تامین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تامین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تامین آب شرب و آب کشاورزی برای ۵ هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه ۱۲۰ مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از ۲۰ کشور جهان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه ۴۵ سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

آیت‌الله رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از آیت‌الله رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

کد خبر 747513

دیگر خبرها

  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • شهدا مایه افتخار سیستان و بلوچستان هستند