Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-27@00:54:10 GMT

عامل پررنگ مرگ و میر

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۶۵۰۷

به گزارش فارس به نقل از شینهوا، نتایج یک بررسی آماری نشان می‌دهد دیابت سومین عامل مرگ و میر در برونئی از سال ۲۰۱۲ است.

آخرین ارقام حکایت از آن دارد، دیابت باعث ۱۰.۱ درصد از مرگ و میر در کشور در سال 2017 شد.

ایشام، وزیر امور خارجه این کشور می‌گوید: سازمان ملی تحقیقات بهداشت و درمان و وضعیت تغذیه در سال ۲۰۱۱ گزارش داده است که حدود ۱۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد از جمعیت برونئی دیابتی بودند. در همین حال ، یکی دیگر از بررسی های جمعیتی بیماری‌های غیر واگیر (NCDs) و عوامل خطر در این کشور نشان می‌دهد که ۹.۹ درصد از شهروندان برونئی از قند خون بالایی برخوردار هستند.

وزیر امور خارجه برونئی خاطر افزود: «آنچه باید بدانیم این است که دیابت همچنین می‌تواند باعث بیماری‌های غیر واگیر دیگر مانند نارسایی کلیه و بیماری قلبی شود».

وی گفت: دیابت عامل اصلی نارسایی کلیه است، جایی که بیماران به درمان دیالیز نیاز دارند. در برونئی، تخمین زده می شود ۸۰۰ بیمار که تحت عمل جراحی کلیه قرار دارند، نیاز به همودیالیز دارند.

بیماری کرونر قلبی نیز دومین قاتل مردم در این کشور است که بیشتر آنها در اثر دیابت ایجاد شده و روز به روز با افزایش آمار این دسته از بیماران مواجه هستیم.

برونئی  با نام رسمی کشور برونئی سرای صلح، کشوری است در جزیره بورنئو در جنوب شرقی آسیا و پایتخت آن بندر سری بگاوان است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۶۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟