Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سالار آبنوش شامگاه پنجشنبه ۳۰ آبان در یادواره ۵۲ شهید مسجد علی بن ابیطالب(ع) شهر همدان، بااشاره به رویدادهای اخیر کشور و فتنه ۹۸، اظهار کرد: جنگ جهانی تمام عیاری علیه نظام و انقلاب وضع حمل کرد و خوشبختانه نوزاد آن در لحظه تولد فوت کرد.

وی افزود: تا آخرین ساعاتی که درگیر فتنه بودیم ائتلاف شیاطین به معنای واقعی شکل گرفته بود و از صهیونیست‌ها تا آمریکا و عربستان معجون درهمی شکل گرفته و با هماهنگی‌ها و بازجویی ها اطلاعات زیادی به دست آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده عملیات سازمان بسیج کشور با بیان اینکه دفع فتنه چیزی غیر از توجهات خدا و عنایات امام زمان(عج) نبود، اضافه کرد: هماهنگی های عجیب و غریبی در فتنه جاری شکل گرفته و فقط منتظر یک جرقه بودند تا کشور را نابود کنند که اطلاعات تکمیلی پس از اعترافات اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه اینترنت با تاخیر قطع شد، اما باز کمک شد تا ساماندهی پیچیده این گروه‌ها بهم بریزد، درباره جزئیات فتنه گفت: فتنه گران کشتار را نصف ایران در نظر گرفته بودند و برای اولین بار با هماهنگی و سازماندهی خاصی مواجهه شده بودیم به طوریکه کیف‌های داشتند که وسایل آنها را تابه حال ندیده بودیم و هوابرش‌ها و قیچی هایی که سخت‌ترین قفل ها را می بریدند و هرجا که وارد می شدند بلافاصله آتش زده و غارت می کردند از این رو پدیده عجیب و جدیدی بود که یک دفعه کل کشور را فراگرفت.

آبنوش با بیان اینکه معجزه ها را در فتنه و انقلاب دیده بودم اما این فتنه، فتنه دیگری بود، تاکید کرد: به عنوان کسی که در صحنه بودم معتقدم فقط خدا ما را نجات داد و در اتاق مانیتورینگ سپاه افتخار کردم که همدانی هستم و در شهر ولایتمدار همدان اغتشاشی وجود نداشت.

وی اظهار کرد: برخی معترض هستند که چرا مقام معظم رهبری از رخداد گرانی بنزین دفاع کردند، درپاسخ می گوییم که همه ما در سختی هستیم، اما ایشان از ما بیشتر در معرض ناراحتی بودند و اگر تدابیر مقام معظم رهبری نبود خواسته های فتنه گران محقق می شد چرا که در محاسبات خود گمان می کردند که رهبری به خاطر فشار به اقشار ضعیف اعتراض خواهند کرد که ایشان با تدبیر نقشه آنها را برملا کردند.

وی با تاکید براینکه وجود چنین رهبر مدبری کمک بزرگی به دفع فتنه کرده است، خاطرنشان کرد: تمام هدف شهدا اطاعت و دفاع از ولایت بوده و رمز مردم ایران در ایستادگی دفاع از ولایت است بنابراین توطئه ها برای جدایی از ولایت خواهد بود.

آبنوش با بیان اینکه دینا یکسره درحال رصد وضعیت کشور ما است، تصریح کرد: انقلاب ایران وضعیت ۴۰ ساله را پشت سر گذاشته و سناریوی اساسی که آخرش تمدن نوین اسلامی است را در پیش دارد و یک گفتمان جهانی در حال تعریف شدن دارد که مخاطب این ادیان نخبگان هستند.

وی با بیان اینکه قائله های مختلف را طی این ۴۰ سال پشت سر گذاشتیم، تصریح کرد: جنگ جهانی اول و دوم بین متحدین و متفقین بوده و ۱۶ درصد جمعیت کشورها در آن حضور داشته که جهانی نبوده اند اما به علت خوی ابرقدرتی که دارند اصطلاح جهانی برای آن درنظر گرفته اند، در مقابل آنها دفاع مقدس ما جنگ جهانی بود به طوریکه وقت تبادل آزادگان از ۲۱ کشور اسیر دادیم، در آمار ثبت شده ۳۴ کشور به صدام نیرو داده بودند و عراق از ۹۴ کشور پشتیبان مالی داشته و در طرف مقابل نظامی با ساختار جوان و کم تجربه و نو انقلاب قرار داشته است.

آبنوش افزود: دشمنان ما مدعی شدند که هرچه صدام می خواست به او دادیم و حتی سیم خاردار را بر روی ایران بستیم و چند انبار مهمات را نفوذی ها منفجر کردند پس چگونه آنها شکست خوردند. فتنه های مختلف وجنگ های نیابتی بر ماتحمیل شد، ۸۶ کشور پشت داعش در مقابل ما قرار داشت و ما با یک شعار «یاحسین»در برابر دشمن ایستادگی کردیم.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان می گویند «۴۱ و نیم سال قبل این ملت آنقدر ذلیل بودند که مستشاران ما در ایران حق توحش از کشور می گرفتند و اگر بالاترین مراجع یا پادشاه آنها را آسیب می زدیم مردم سکوت می کردند و سگ های ما ارزش بیشتری نسبت به مردم آنها داشتند و پس از انقلاب نخبگان آنها را شهید کردیم، تحریم های سختی تحمیل کردیم، در حوزه های علمیه آنها آدم های نفوذی گذاشتیم، کارهای سقوط نظام را تحمیل کردیم اما بااین شرایط اینها سینه به سینه جلو می روند حتی در سال های اول انقلاب می گفتند ملت ایران بیچاره شدند که آخوند را روی کار آوردند و شماها را به ۱۴۰۰ سال پیش فرستادند.»

این مقام مسئول درباره افتخارات ایران طی ۴۰ سال پس از انقلاب اشاره کرد وادامه داد: آنها فضاهای مجازی و ماهواره هایی را بر ما غالب کردند تت جلوی مردم ایران را بگیرند اما ایران از بعد نانو عبور کرد و اکنون جز هشت کشور هسته ای دنیا هستیم به طوریکه آنها ۱۵۰ سال طول کشید هسته ای شدند و ما طی ۳۰ سال هم به آب سنگین هم به آب سبک رسیدیم، در هوافضا آمریکا خود را مالک هوا می دانست و موشک ها و پهپادهایی را تولید کرده بود اما ایران بالاتر از همه کشورها به صنعت موشکی دست یافته به طوریکه در دقت موشک های نقطه ای ایران را برتر از همه می دانند، در صنعت دریا ادعای ساخت ناو را داشتند و زیردریایی های دشمنان هرجای عالم بروند به صورت نقطه ای زیرنظر ما هستند به طوریکه موشک های دشمنان برد ۲۷ کیلومتری زیردریایی و موشک های ایران برد ۱۲۷ کیلومتری دارند.

وی افزود: دشمنان می گویند این ملت که حق توحش می داد چگونه آزاد شده است؟ این امت امام و راهبری نداشت و ذلیل بود،  چگونهبه این درجه رسیده است؟ و ما می گوییم رمز این همه قدرت پیوند امت و امام بوده است.

آبنوش خطاب به مردم گفت: اگر سختی می کشید، اگر گرانی ها و توطئه ها ازنامردهای درون و بیرون را تحمل می کنید بدانید چه هزینه ای می دهید. امروز در قلب آفریقا یعنی نیجریه وقتی اسم مقام معظم رهبری می آید به احترام نام ایشان بلند می شوند، در یمن به عشق رهبر ما مقاومت می کنند و این محبوبیت و اقتدار رهبر ما مرزها را در نوردیده است.

فرمانده عملیات سازمان بسیج کشور در ادامه با اشاره به خصوصیات و ویژگی های سردار شهید همدانی گفت: شهید همدانی از لحظه اول در فتنه ۸۸ در تهران ما را جمع کرد و با مدیریت بحران توانست فتنه را جمع کند، او هیچ وقت مدعی دانش کلاسیک نبود و دانشمندان در برابر سخنان او گوش می دادند و علت این همه محبوبیت این شهید بزرگوار، اخلاص، صداقت و اطاعت محض از ولایت بوده است.
وی باتاکید بر الزام معرفی افتخارات و توانمندی های کشور به جوانان، ادامه داد: معلمان ما کجا هستند؟چرا عظمت و بزرگی کشور را نمی گویند؟معلمان و اساتید ما باید جوانان را روشن کنند.

آبنوش با بیان اینکه دشمن از هر راهی می خواهد ما را به ذلت بکشاند، اظهار کرد: چرا آقایان می خواهند ما را ذلیل کنند؟ گفتیم می خواهیم پالایشگاه بسازیم خندیدند و نگذاشتند چون معتقد بودند پالایشگاه ساختن کار ما نیست و به دست خارجی ها ممکن است و فرزندان ما در قرارگاه خاتم امروز بزرگترین پالایشگاه منطقه با عنوان ستاره خلیج فارس را با دست خالی و تحریم ها ساخته اند تا از طریق گاز بنزین بسازد و مهندس این طرح در پاسخ به پاداش ساخت پالایشگاه، دیدار با مقام معظم رهبری را مطالبه کرد.

این مقام مسئول تاکید کرد: وقتی پالایشگاه را می ساختیم اینها که خود ژنرال می دانند و ما را نوکر و سرباز می خوانند گفتند شما پول مردم را دور می اندازید بدون وجود قطعات وارداتی چکار می کنید؟ و پس از ساخت پالایشگاه از قدرت ما در تعجب ماندند.

آبنوش در پاسخ به این سوال که دولتی که موشک نقطه زن دارد و در ساخت نانو از همه کشورها پیشی گرفته چرا در معیشت مردم با مشکل مواجه است؟ گفت: اندام کشور به طور همگون رشد نکرده و یک گوشه آن علیل است اما جوانانی داریم که اهل ابداع و نوآوری بوده و اهل رانت نیستند، از جنس حسین همدانی ها هستند، در راهپیمایی اربعین و اعتکاف حاضر می شوند و صحبت های مقام معظم رهبری را موعظه نمی دانند بلکه فرمان می دانند.

وی ادامه داد: ما در ذیل ولایت هستیم و هرکه در خدمت نظام قدم برمی دارد دستش را می بوسیم و آنهایی که رانت بازی می کنند باید تکلیفشان را مشخص کنیم و باید پاکان را به مجلس بفرستیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در همه زمینه ها پیروز شدیم امیدواریم در حوزه اقتصادی نیز با تاسی از شهدا و پیروی از ولایت موفق شویم.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1323464

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بسیج سهمیه بندی بنزین ایالات متحده آمریکا بنزین باشگاه پرسپولیس دونالد ترامپ ایران و آمریکا فوتبال اروپا ژوزه مورینیو باشگاه استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا چین می‌تواند؟

فرارو- یک کارشناس روابط بین المل می گوید: «از زاویه بین المللی، چین بهترین گزینه برای ورود به مذاکرات آتش بس محسوب می‌شود. شاید تا به امروز، این قطر و عمان بودند که به عنوان یکی از گزینه‌های بسیار مفید در مذاکرات میانجی گری، شناخته می‌شدند، اما حالا چین گزینه برتر است.»

چین و آمریکا تمایلی به ادامه درگیری‌های خاورمیانه ندارند

جلال ساداتیان به فرارو گفت: «با توجه به تجربه‌ای که در مسئله عربستان از چین دیدیم و چین به لحاظ مراوداتی که با کشور‌های منطقه پیدا کرده، در تلاش است که به سمت تنش زدایی، حرکت کند. این تنش زدایی، کاملا در راستای اهداف منطقه‌ای چین است. چین در تلاش است که از آسیب رسیدن به به سرمایه گذاری‌ها در جهت اجرای پروژه‌های خود پیشگیری کند. مناسبات ایالات متحده با چین در شرق آسیا و مسائل دو کشور درباره تایوان، هنگ گنگ، تبت و ... نیز مورد توجه سران چین است. چین مدت هاست تلاش می‌کند همه بازار‌های منطقه‌ای را از چنگ آمریکا خارج کند. طی ۲ تا ۳ دهه گذشته، چینی‌ها موفق شده اند تکنولوژی‌های لازم را از آمریکا ربوده و در این حوزه تبدیل به یک قدرت شوند. با توجه به این که هزینه تولید محصولات چینی نسبت به ایالات متحده ارزان‌تر تمام می‌شود، میبینیم که با استقبال گسترده‌ای نیز مواجه می‌شود. درواقع رقابت چین و ایالات متحده کاملا به قوت خود باقیست، فراموش نکنیم که حدود ۲ سال پیش نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده چگونه به تایوان رفت، آن هم در شرایطی که چینی‌ها گفته بودند در صورت ورود آمریکایی‌ها به تایوان واکنش نشان خواهند داد.»

وی افزود: «این پیشینه نشان می‌دهد چین هم اکنون علاقه‌ای به برخورد با ایالات متحده را ندارد. برخوردی که ممکن است یک روز اتفاق بیفتد. اما زمان آن نامشخص است. در نتیجه ایالات متحده نیز از تنش استقبال نمی‌کند چرا که ترجیح می‌دهد در چند جبهه درگیری نداشته باشد. ایالات متحده در حال حاضر به اندازه کافی در اوکراین درگیر است و خاورمیانه برای آمریکا دردسر بزرگی است. به خاطر همه این دلایل است که ایالات متحده مایل است در سال انتخابات، بحران‌ها را مدیریت کند. افزون بر این ها، حزب دموکرات و دولت بایدن با یک بحران جدی رو به رو است و در نتیجه، از هر نوع مداخله چین که به کاهش تنش منتهی شود استقبال می‌کنند. ایالات متحده به نفوذ و خط مشی چین در منطقه آگاه است و کاملا تمایل دارد که از لابی چین در حل مناقشات به نفع خود بهره برداری کند.»

چین بهترین گزینه برای میانجیگری است

دیپلمات پیشین ایران در انگلستان گفت: «چین با کشور‌های عرب منطقه از عربستان تا اردن روابط بسیار دوستانه‌ای دارد و داد و ستد تجاری انجام می‌دهد. می‌دانیم که عربستان در حوزه تکنولوژی‌های زیرساختی خود با چینی‌ها در حال همکاری است و مسیر یک کمربند یک جاده چین نیز کاملا کشور‌های عرب را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. همانطور که اشاره کردم، چین، پیشتر نیز در تنش زدایی بین ایران و عربستان سربلند شد و عربستان حتی از یمن نیز تا حدودی عقب نشینی کرد. اگرچه روابط ایران و عربستان به شکل دفاکتو شکل گرفت، اما در همین حد نیز بسیار قابل توجه بود. می‌توان اینگونه استنباط کرد که رایزنی‌های چینی‌ها با کشور‌های عرب منطقه موثر واقع شود و مذاکرات آتش بس نیز به مرحله‌ای برسد که در ۷ ماه گذشته نرسیده است.»

وی افزود: «از زاویه بین المللی، چین بهترین گزینه برای ورود به مذاکرات آتش بس محسوب می‌شود. شاید تا به امروز، این قطر و عمان بودند که به عنوان یکی از گزینه‌های بسیار مفید در مذاکرات میانجی گری، شناخته می‌شدند، اما حالا چین گزینه برتر است. از طرف دیگر مصر نیز به علت مسئله رفح و احتمال کوچانده شدن فلسطینیان به صحرای سینا، اساسا به عنوان یکی از طرفین متضرر درگیری شناخته می‌شود، حتی اردن نیز که در خنثی سازی پهپاد‌های ایرانی همکاری کرد، اکنون در مذاکرات آتش بس چندان جایگاهی ندارد. از زاویه دید طرفین درگیر در جنگ غزه نیز می‌توان گفت که حماس به علت ضربات انسانی و مادی که متحمل شده و کشتار بی رحمانه اسرائیل و نسل کشی اهالی غزه، چاره‌ای ندارد به جز این که واقع بینانه‌تر به شرایط نگاه کند و گزینه میانجیگری چین، یک گزینه ایده آل برای تحقق آتش بس خواهد بود. متاسفانه در حوزه طرف مقابل یعنی اسرائیل، شرایط کمی پیچیده‌تر است، نتانیاهو در ۷ ماه اخیر ثابت کرد افزون بر تندروی و بی رحمی، غیرقابل پیش بینی است. شاید روی کاغذ اکنون زمان مناسبی باشد که طرفین درگیری به یک آرامش برسند، اما این موضوعی نیست که نتانیاهو به راحتی بپذیرد.»

مدیر کل پیشین شرق آسیای وزارت خارجه گفت: «نتانیاهو شرایط عادی ندارد، از یک سو بی توجهی اسرائیل به رای دادگاه لاهه و نقض آشکار حقوق بشر از سوی وی حتی باعث شده متحدان غربی نتانیاهو از وی شکایت داشته باشند، از سوی دیگر، اعتراضات دانشجویان در ایالات متحده و دیگر نقاط جهان نسبت به اقدامات وحشیانه اسرائیل نیز جهت افکار عمومی را تا حد زیادی، علیه وی چرخانده است. حتی مقام‌های آمریکایی نیز به خاطر همراهی با اسرائیل تحت فشار قرار دارند. تا پیش از حمله ایران به اسرائیل، آمریکایی‌ها مدام می‌گفتند که ما پشت اسرائیل ایستاده ایم، اما بعد از آن که اسرائیل تصمیم به تلافی گرفت، اعلام کردند ما پشت حمله اسرائیل نخواهیم بود. علت نیز مشخص است و اگر ایالات متحده از یک حد مشخص بیشتر درگیر مناقشات منطقه‌ای و به ویژه مناقشات ایران و اسرائیل شود، به شدت آسیب خواهد دید.»

دیگر خبرها

  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • تجمع دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • آیا چین می‌تواند؟
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • رادان : اقدام ما در مقابله با بی حجابی کاملاً قانونی است
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • جنبش‌های اخیر در دانشگاه‌های جهان نتیجه عملیات وعده صادق
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه
  • روایت العربی الجدید از طرح اضطراری مصر درباره تهاجم قریب‌الوقوع به رفح