Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- کسب و کار‌های فناوری کشور که زیر ساخت اطلاعاتی خود را بر روی شبکه‌های داخلی اجرا کرده اند بی وقفه به خدمت رسانی ادامه می‌دهند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، این روز‌ها که رسانه‌های بیگانه با ادعا‌های خود در تلاش برای القای خدمت رسانی نکردن کسب و کار‌های نوپا در ایران هستند سری به برخی از این بنگاه‌های نوآوری در کشور زدیم تا از نزدیک با بازار کار آن‌ها آشنا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در مرکز نوآوری علی بابا واقع در دو سوله انتهایی کارخانه نوآوری بافت آزادی، در فضایی بزرگ متخصصان جوان بی وقفه در حال کار، ارزیابی، کد نویسی و ارائه خدمت به مشتریان و مخاطبان پلتفورم علی بابا هستند.
«علی بابا» عنوان بزرگترین و جامع‌ترین کسب و کار نوپا در حوزه خدمات سفر و خرید بلیط هواپیما، اتوبوس، قطار، رزرو هتل و ... است که برخلاف ادعای رسانه‌های معاند در این هفته بدون دقیقه‌ای وقفه به ارائه خدمت پرداخته است.
آقای قاضی مدیر سفر‌های «علی بابا» در این خصوص می‌گوید: خدمت رسانی در چند روز گذشته همچون گذشته ادامه داشته است.
وی دلیل این موضوع را اجرای ساختار‌های برنامه «علی بابا» بر روی شبکه‌های داخلی و استفاده از زیر ساخت شبکه ملی اطلاعات می‌داند، نکته‌ای که در برخی دیگر از کسب و کار‌های خدمت رسان همچون «اوبار» و «آچاره» هم رعایت شده و مانع از قطعی خدمت رسانی در روز‌های گذشته شده است.
«آچاره» کسب و کاری نوپاست که خدمات مختلف ساختمانی را ارائه می‌دهد و با بیش از 100 هزار کاربر در روز‌های گذشته به فعالیت پرداخته است، «اوبار» هم نام کسب و کار دیگری است که در بخش حمل و نقل بین شهری فعالیت می‌کند و با استفاده از شبکه ملی اطلاعات همچنان در دسترس است.
آقای حامد تاج الدین هم بنیانگذار دو کسب و کار «اوبار» و «آچاره» البته اشاره‌ای هم به دیگر فعالان حوزه فناوری می‌کند که زیر ساخت‌های خود را بر روی شبکه‌های خارج از کشور اجرا کرده اند و در این خصوص می‌گوید: این کسب و کار‌ها هم باید به سمت بومی سازی حرکت کنند.
وی با اشاره به ایجاد ارتباط با کسب و کار‌های خارجی و توسعه روابط بین الملل گفت: بحران در هر شرایطی ممکن است پیش آید و همه این شرایط را درک می‌کنند، اما برای جلوگیری از برخی ضرر‌های احتمالی پیشنهاد می‌شود مسؤولان تمهیداتی برای دسترسی کسب و کار‌هایی که با شبکه جهانی ارتباط دارند به اینترنت جهانی اندیشیده شود.
در کل اجرای ساختار‌های اطلاعاتی کسب و کار‌ها بر روی زیست بوم شبکه ملی اطلاعات در کنار ارائه خدمات مناسب‌تر به کاربران مزیت حفاظت از اطلاعات را هم در پی خواهد داشت، بستری که هر روز در حال توسعه است و می‌تواند مانع از بروز بسیاری از مشکلات احتمالی شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پویایی زیست بوم فناوری شبکه اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت دفتر انتشارات علمی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی، کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی به چاپ رسید.

مؤلف کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و از اعضای هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری به خبرنگار آنا گفت: سلول‌ها واقعیتی حیرت‌انگیز و شگفت‌آور، در خلقت موجودات و نشانی کم‌نظیر از عظمت خالق بی‌همتاست و شناخت هرچه بهتر آنها، وظیفه پژوهشگرانی است که در این مقوله قدم گذاشته‌اند.

سیده مهدخت مداح افزود: این کتاب، با توجه به پیشرفت این علم و نیز متناسب با تغییرات سرفصل درس گردآوری شده است.

وی متذکر شد: ۳۰ آزمون این کتاب، با توجه به اطلاعات و تجربیاتی که اینجانب در طول سال‌ها تدریس این درس در آزمایشگاه به دست آورده‌ام و مطالبی که در اثر مطالعه منابع خارجی و داخلی جمع‌آوری کردم، سرفصل درس آزمایشگاه زیست سلولی و مولکولی، در گرایش‌های مختلف زیست‌شناسی و نیز آزمایشگاه زیست سلولی در رشته زیست‌فناوری در ۶ فصل نوشته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است