Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@20:24:28 GMT

ماه جدید پاییز و نوشدن صحنه با نمایش‌های تازه

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۷۶۱۰

ماه جدید پاییز و نوشدن صحنه با نمایش‌های تازه

با پایان یافتن آبان‌ بسیاری نمایش ها به اجراهای خود پایان دادند و به همین دلیل در آخرین ماه پاییز از ۲ تا ۸ آذر تماشاخانه‌ها شاهد حضور نمایش های جدید است.

نمایش‌هایی که به صحنه اضافه می‌شوند

نمایش پینوکیو به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا محمودی از ۳ تا ۲۵ آذر هر شب ساعت ۱۹ به مدت ۵۰ دقیقه در سالن اصلی تالار مولوی میزبان مخاطبان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایش ادیپوس به کارگردانی مرتضی صفری از ۳ تا ۲۲ آذر هر شب ساعت ۱۷ به مدت ۶۰ دقیقه در تماشاخانه استاد جمشید مشایخی اجرا خواهند داشت.

نمایش غریبه های کامل به کارگردانی سیدعلی شانه ساز و نویسندگی سیدعلی شانه ساز و سعید زارعی از ۳ تا ۱۸ آذرماه هر شب ساعت ۲۰:۳۰ به مدت ۹۰ دقیقه در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان به صحنه خواهند رفت.

نمایش نسیان به کارگردانی علیرضا مهران و نویسندگی عرفان پور محمدی از ۷ آذر تا ۴ دی‌ هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۵۰ دقیقه تماشاخانه ماه حوزه هنری میزبان مخاطبان می‌شود.

نمایش قرمز نوشته جان لوگان و به کارگردانی علی روان بُد از ۳ آذر تا ۱ دی‌ هر شب ساعت ۲۰ به مدت ۶۰ دقیقه در گالری پلتفرم سه اجرا خواهند داشت.

نمایش احتمال اشتباه به نویسندگی و کارگردانی حسین جمالی از ۴ آذر تا ۲ دی‌ هر شب ساعت ۲۰:۳۰ به مدت ۷۰ دقیقه در تالار حافظ به صحنه خواهند رفت.

نمایش پنجره ای رو به آسمان به کارگردانی امیر دژاکام و نویسندگی حسین دژاکام از ۴ آذر تا ۱۰ دی‌ماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۷۰ دقیقه در تماشاخانه سپند میزبان مخاطبان می‌شود.

نمایش زندگی کنسرو شده نوشته حمیدرضا نعیمی و به کارگردانی حامد هادوی از ۷ تا ۱۵ آذرماه هر شب ساعت ۱۹ به مدت ۴۵ دقیقه در تماشاخانه ایران تماشا اجرا خواهند داشت.

نمایش فرانکنشتاین به نویسندگی و کارگردانی ایمان افشاریان از ۳ آذر تا ۳ دی‌ هر شب ساعت ۲۰ به مدت ۹۰ دقیقه سالن اصلی تئاترشهر به صحنه خواهند رفت.

نمایش درماندگان آخر اسفند به نویسندگی نوشین معراجی و کارگردانی حامد برغانی از ۳ تا ۲۹ آذر هر شب ساعت ۲۱:۱۵ در تماشاخانه دیوار چهارم میزبان مخاطبان می‌شود.

نمایش آهنگ های لندندری به نوشته راشل فیلد و به کارگردانی سیامک گل سرخ از ۲ تا ۳۰ آذر هر شب ساعت ۱۸ به مدت ۵۰ دقیقه در تماشاخانه ایران تماشا اجرا خواهند داشت.

نمایش راپسودی به نویسندگی تایماز رضوانی و کارگردانی سیما تیرانداز از ۳ تا ۳۰ آذر هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه خواهند رفت.

نمایش‌هایی که صحنه را ترک می‌کنند

نمایش اوردوز به نویسندگی و کارگردانی حامد رحیمی‌نصر تا ۲ آذرماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ در تماشاخانه مهرگان اجرا می‌شود.

نمایش جایی در میان خوک ها نوشته آثول فوگارد و به کارگردانی ایمان اسدی تا ۲ آذر هر شب ساعت ۱۸:۳۰ به مدت ۵۵ دقیقه در تماشاخانه استاد جمشید مشایخی به صحنه می‌رود.

نمایش خطر عبور حیوانات وحشی نوشته ماتئی ویسنی یک و کارگردانی دانیال اربابی تا ۳ آذر هر شب ساعت ۱۷:۳۰ به مدت ۶۰ دقیقه در تماشاخانه شانو به نمایش در می‌آید.

نمایش پنجاه پنجاه به کارگردانی مرتضی اسماعیل‌کاشی و نویسندگی هاله مشتاقی نیا و مرتضی اسماعیل کاشی (با نگاهی به نمایشنامه خودی و غیر خودی نوشته برتولت برشت به ترجمه کمال الدین شفیعی) تا ۴ آذرماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۷۵ دقیقه در تماشاخانه هیلاج اجرا می‌شود.

نمایش منقرض‌شده‌ها به نویسندگی و کارگردانی سمیرامیس بابایی تا ۵ آذر هر شب ساعت ۱۹:۱۵ به مدت ۷۰ دقیقه در تماشاخانه سپند به صحنه می‌رود.

نمایش حصارک به کارگردانی مسعود سالاری و نویسندگی ریحانه یزدانیار تا ۶ آذرماه هر شب ساعت ۱۷:۳۰ به مدت ۵۵ دقیقه در خانه نمایش مهرگان به نمایش در می‌آید.

نمایش گوسفندان! به کارگردانی میلاد کرباسی و نویسندگی مهران عشریه  تا ۸ آذرماه هر شب ساعت ۱۹:۱۵ به مدت ۶۰ دقیقه در تماشاخانه شانو اجرا می‌شود.

نمایش خاموشان به نویسندگی و کارگردانی سحر حصاری تا ۸ آذر هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۵۰ دقیقه تالار محراب به صحنه می‌رود.

نمایش هیچ چیز جدی نیست نوشته رچ اورلاف به کارگردانی مسعود دلخواه تا ۸ آذر هر شب ساعت ۲۱ به مدت ۹۰ دقیقه در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به نمایش در می‌آید.

نمایش لانچر ۵ به نویسندگی و کارگردانی پویا سعیدی و مسعود صرامی تا ۸ آذر هر روز در دو نوبت ۱۵ و ۱۸ به مدت ۱۳۵ دقیقه در تئاتر مستقل تهران اجرا می‌شود.

نمایش کاتالپسی به کارگردانی وحید نفر و نویسندگی علی امیر ریاحی تا ۸ آذر هر شب ساعت ۲۱ به مدت ۷۰ دقیقه در عمارت نوفل‌لوشاتو به صحنه می‌رود.

نمایش قصر موروثی خاندان فرانکنشتاین به نویسندگی و کارگردانی آتیلا پسیانی تا ۸ آذر هر شب ساعت ۱۹ به مدت ۸۰ دقیقه در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به نمایش در می‌آید.

نمایش دست های آلوده نوشته ژان پل سارتر و کارگردانی کیوان هاشمی تا ۸ آذر هر شب به مدت ۱۲۰ دقیقه در سالن اصلی برج آزادی اجرا می‌شود.

نمایش‌های که به اجرای خود ادامه می‌دهند

نمایش فان فار به نویسندگی پویا سعید و کارگردانی حمید حسینی تا ۹ آذر هر شی ساعت ۲۱ به مدت ۶۰ دقیقه در تئاتر هامون به صحنه می‌رود.

نمایش پروفسورها با برداشتی آزاد از کله پوکهای نیل سایمون و به کارگردانی علی سعید تا ۱۰ آذر هر شب ساعت ۲۱ به مدت ۹۰ دقیقه در تماشاخانه شانو به نمایش در می‌آید.

نمایش سفر خسرو به مسکو به نویسندگی و کارگردانی سپهر حیدری‌نژاد تا ۱۰ آذر هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۶۰ دقیقه در عمارت نوفل‌لوشاتو اجرا می‌شود.

نمایش انصراف به نویسندگی و کارگردانی فربد همدانی تا ۱۰ آذر هر شب ساعت ۱۷:۳۰ به مدت ۶۰ دقیقه در تماشاخانه آژمان به صحنه می‌رود.

نمایش آن دیگری به نویسندگی آرمین جوان و کارگردانی سمانه زندی‌نژاد تا ۱۰ آذرماه هر شب ساعت ۱۹ در پردیس تئاتر شهرزاد به نمایش در می‌آید.

نمایش هر کسی یا روز میمیرد یا شب، من شبانه روز به نویسندگی، طراحی و کارگردانی سجاد افشاریان تا ۱۰ آذر هر شب ساعت ۱۹ به مدت ۱۰۵ دقیقه در پردیس تئاتر شهرزاد اجرا می‌شود.

نمایش رابعه، زخمه بر گیسوی نار به نویسندگی و کارگردانی احسان مالمیر تا ۱۰ آذر هر شب ساعت ۱۹:۳۰ در تالار محراب به صحنه می‌رود.

نمایش بداهه به طراحی و کارگردانی آروند دشت‌آرای هر شب ساعت ۲۱:۳۰ به مدت ۹۰ دقیقه در تماشاخانه ملک به نمایش در می‌آید.

نمایش غارنشینان به کارگردانی مهدی محبعلی و نوشته ویلیام سارویان تا ۱۳ آذر هر شب ساعت ۱۹ به مدت ۷۵ دقیقه در تئاتر هامون اجرا می‌شود.

نمایش کبوتری ناگهان به کارگردانی غلامرضا عربی و نوشته محمد چرمشیر ۱۳ آذر ۲۰:۳۰ به مدت ۶۰ دقیقه در تماشاخانه استاد جمشید مشایخی به صحنه می‌رود.

نمایش پارتی به نویسندگی و کارگردانی آرش عباسی تا ۱۴ آذر هر شب ساعت ۲۰ به مدت ۶۰ دقیقه در سالن سایه تئاترشهر به نمایش در می‌آید.

نمایش سگدو به کارگردانی عباس غفاری و نویسندگی محمد چرم شیر تا ۱۴ آذرماه هر شب ساعت ۱۸ به مدت ۷۰ دقیقه در سالن سایه تئاترشهر اجرا می‌شود.

نمایش فاش به نویسندگی و کارگردانی مهران مرادی تا ۱۵ آذر هر شب ساعت ۱۸ به  مدت ۵۵ دقیقه در عمارت نوفل‌لوشاتو به صحنه می‌رود.

نمایش مری پاپینز برداشتی آزاد از نمایشنامه مری پاپینز نوشته جولین فلوز و به کارگردانی احمد سلیمانی تا ۱۵ آذر هر شب ساعت ۱۸:۳۰ به مدت ۱۰۰ دقیقه در تالار وحدت به نمایش در می‌آید.

نمایش لباس جدید پادشاه به کارگردانی لادن نازی و نویسندگی فرزاد فخری‌زاده تا ۱۵ آذرماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۷۰ دقیقه در تماشاخانه سنگلج اجرا می‌شود.

نمایش صدای آهسته‌ی برف به کارگردانی جابر رمضانی و نویسندگی پیام سعیدی و جابر رمضانی تا ۱۵ آذرماه هر شب ساعت ۲۱:۱۵ به مدت ۶۰ دقیقه در تئاتر مستقل تهران به صحنه می‌رود.

نمایش سکوت سفید نوشته تام استوپارد و به کارگردانی کورش سلیمانی تا ۱۹ آذر هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۵۵ دقیقه در عمارت نوفل‌لوشاتو به نمایش در می‌آید.

نمایش سوختن به کارگردانی علیرضا آرا و علیرضا اولیایی و نویسندگی مهرداد کوروش نیا تا ۲۶ آذر هر شب ساعت ۱۹:۱۵ به مدت ۷۰ دقیقه در سالن استاد ناظرزاده کرمانی ایرانشهر اجرا می‌شود.

نمایش دریاچه قو به نویسندگی و کارگردانی رضا صابری تا ۲۶ آذر هر شب ساعت ۲۱ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی ایرانشهر به صحنه می‌رود.

نمایش پیک نیک در میدان جنگ نوشته فرناندو آرابال و به کارگردانی زری اماد تا ۲۷ آذر هر شب ساعت ۱۹ به مدت ۶۰ دقیقه در سالن جوانمرد خانه تئاتر به نمایش در می‌آید.

اپرای عروسکی مولوی به نویسندگی و کارگردانی بهروز غریب‌پور تا ۲۹ آذر هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۱۰۰ دقیقه در تالار فردوسی اجرا می‌شود.

نمایش خاک و تاج به کارگردانی زهرا صبری و نویسندگی گیتی صفر زاده تا ۲۹ آذر هر شب ساعت ۱۸ به مدت ۶۰ دقیقه سالن قشقایی تئاترشهر به صحنه می‌رود.

نمایش مسافرانی از شیکاگو نوشته نیل سایمون و به کارگردانی حمیدرضا فلاحی تا ۳۰ آذر هر شب ساعت ۲۱ به مدت ۶۰ دقیقه در عمارت نوفل‌لوشاتو به نمایش در می‌آید.

نمایش دست‌های آلوده نوشته ژان پل سارتر و به کارگردانی مسعود موسوی تا ۳۰ آذر هر شب ساعت ۲۰ به مدت ۷۵ دقیقه در سالن قشقایی تئاترشهر اجرا می‌شود.

برچسب‌ها بهروز غریب پور تماشاخانه مهرگان تماشاخانه سرو تماشاخانه سپند تماشاخانه استاد مشایخی تالار وحدت تئاتر هامون برج آزادی آتیلا پسیانی تماشاخانه ایرانشهر حمیدرضا نعیمی مسعود دلخواه محمد چرمشیر تماشاخانه دیوار چهارم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهروز غریب پور تماشاخانه مهرگان تماشاخانه سرو تماشاخانه سپند تماشاخانه استاد مشایخی تالار وحدت تئاتر هامون برج آزادی آتیلا پسیانی تماشاخانه ایرانشهر حمیدرضا نعیمی مسعود دلخواه محمد چرمشیر تماشاخانه دیوار چهارم بهروز غریب پور تماشاخانه مهرگان تماشاخانه سرو تماشاخانه سپند تماشاخانه استاد مشایخی تالار وحدت تئاتر هامون برج آزادی آتیلا پسیانی تماشاخانه ایرانشهر حمیدرضا نعیمی مسعود دلخواه محمد چرمشیر تماشاخانه دیوار چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تن «سنگلج» می‌لرزد!+ تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر

مدیر کل هنرهای نمایشی با تشریح پیگیری‌هایی که در زمینه ساخت و ساز ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج صورت گرفته، تاکید کرد که هر ساخت و سازی در مجاورت این بنا باید با مجوز وزارت ارشاد و میراث فرهنگی صورت بگیرد.

به گزارش ایسنا، در چند روز اخیر، ساخت و ساز ساختمان مجاور تماشاخانه «سنگلج» که در تملک شهرداری تهران است و از دوره مدیریت محمد باقر قالیباف بحث واگذاری آن به این تماشاخانه مطرح بوده، خبرساز شده است. بعد از ابراز نگرانی پریس مقتدی، مدیر این تماشاخانه درباره آسیب زدن به این بنای قدیمی، مشاهده خبرنگار ایسنا هم حاکی از آن است که به هنگام ساخت و ساز ساختمان مجاور، بنای تماشاخانه سنگلج دچار لرزش می‌شود و از آنجاکه این تماشاخانه روی قنات قرار گرفته و پیش‌تر هم فرونشست داشته، این ساخت و ساز نگرانی جامعه هنری را در پی دارد که مبادا فاجعه‌ای انسانی در پیش باشد. از سوی دیگر از آنجاکه تماشاخانه «سنگلج» در فهرست آثار ملی ثبت شده است، هر گونه ساخت و سازی در مجاورت آن باید با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی باشد.

در همین زمینه کاظم نظری، مدیر کل هنرهای نمایشی درباره آخرین وضعیت ساخت و ساز ساختمان مجاور «سنگلج» به ایسنا گفت: از دفتر طرح‌های عمرانی پیگیر این مساله هستیم و کارشناسان این دفتر از ساختمان بازدید کرده‌اند. در حال حاضر چال‌برداری انجام نشده و فعلا ساخت و ساز در مرحله هم‌سطح زمین است ولی اگر  بخواهند چال‌برداری کنند، باید از وزارت ارشاد و میراث فرهنگی مجوز بگیرند.

او ادامه داد: فعلا نامه‌نگاری‌های لازم با میراث فرهنگی و دفتر حقوقی وزارت ارشاد انجام شده و اگر قرار باشد ساخت و ساز ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج گسترش پیدا کند یا دخل و تصرفی در آن صورت بگیرد، قطعا باید با هماهنگی وزارت ارشاد و میراث فرهنگی باشد.

نظری اضافه کرد: فعلا دفترهای اداری مالی، حقوقی و طرح‌های عمرانی با میراث فرهنگی در تعامل و تماس هستند. ما هم نامه‌نگاری‌های لازم را با میراث فرهنگی انجام داده‌ایم ولی کارشناسی که مسئول رسیدگی به این موضوع (خانه‌های ثبت شده در فهرست آثار ملی) است، فعلا در ماموریت به سر می‌برد و قرار است هفته آینده این موضوع با پیگیری ایشان دنبال شود.

او در پاسخ به اینکه با توجه به تخریبی که صورت گرفته، به نظر می‌رسد ساخت و ساز ادامه داشته باشد و متوقف نشود، توضیح داد: قطعا اگر قرار باشد ساخت و ساز ادامه پیدا کند، باید مسائل امنیتی و پروتکل‌های اماکن ثبت شده در فهرست آثار ملی را رعایت کنند. ما تا پیش از عید پیگیر بودیم که ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج به این تماشاخانه واگذار شود همچنانکه خیلی از بزرگان هنر کشورمان هم پیگیر این قضیه بودند ولی متاسفانه با رفتن آقای قالیباف از شهرداری، این موضوع مسکوت ماند.

مدیر کل هنرهای نمایشی با تاکید بر ضرورت گسترش نمایش‌های ایرانی یادآوری کرد: اگر قرار به راه‌اندازی بنیاد تئاتر ملی باشد، نیازمند فضایی برای تولید هنر و انجام کارهای پژوهشی هستیم و با این تصور که شهرداری ساختمان مجاور سنگلج را در اختیار ما قرار می‌دهد، منتظر اجرایی شدن این وعده بودیم که مساله ساخت و ساز پیش آمد.

او در پاسخ به اینکه طبق مشاهده ایسنا، بر اثر این ساخت و ساز، تماشاخانه سنگلج دچار لرزش می‌شود، گفت: امیدواریم این ساختمان‌ساز  به فاجعه انسانی منتهی نشود. به هر حال ما هم این نگرانی‌ها را داریم و پیگیر حل این وضعیت هستیم. اما فعلا شرایط به گونه‌ای نبوده که اجرای نمایش را متوقف کنیم.

نظری در ادامه درباره آخرین وضعیت ساخت و ساز اداره تئاتر نیز گفت: مجوز اداره تئاتر را از شورای عمرانی گرفته‌ایم و مشغول برآورد هزینه‌ها هستیم تا کار شروع شود. آقای وزیر هم دستور لازم را صادر کرده‌اند . قرار است تا هفته آینده برآورد هزینه  نقشه ساختمان از سوی دفتر طرح‌های عمرانی وزارت ارشاد ارایه شود. اگر بتوانیم مجوز یک بنای 5، 6 طبقه را بگیریم، مهمانسرایی هم برای هنرمندان تئاتر استان‌ها خواهیم ساخت تا دیگر نیازی به اقامت در هتل نداشته باشند. ضمن اینکه امیدوارم بتوانیم دفترهایی برای کارگردانان تئاتر تهران در یکی از طبقات اداره تئاتر بنا کنیم.   

لازم به یادآوری است که تماشاخانه سنگلج با نام پیشین 25 شهریور، نیمه اول دهه ۴۰ در محله‌ قدیمی سنگلج راه‌اندازی شد که محل کار و فعالیت بزرگانی چون عزت‌الله انتظامی، داود رشیدی،جمشید مشایخی، محمد علی کشاورز، علی نصیریان، جعفر والی، رکن‌الدین خسروی، بهرام بیضایی، اکبر رادی، غلامحسین ساعدی، عباس جوانمرد، خلیل موحد دیلمقانی، محمود دولت آبادی، بیژن مفید و ... بوده است. این تماشاخانه به عنوان تالاری ویژه اجرای نمایش‌نامه‌های ایرانی تعریف شد و هرچند در بخشی از تاریخ فعالیت خود، میزبان اجرای نمایشنامه‌های خارجی هم بوده ولی همچنان به عنوان نماد تئاتر ملی کشورمان به شمار می‌رود. تالاری که به گفته علی نصیریان، خشت خشت آن پر از برای بزرگان تئاتر کشورمان پر از خاطره است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهیابی ۲ نمایش از البرز به جشنواره سراسری تئاتر بچه های مسجد
  • از کمدی تا آخرالزمان / هفتمین جلسه پاتوق برگزار می‌شود
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • تن «سنگلج» می‌لرزد! + تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • هفتمین «پاتوق فیلم کوتاه» برگزار می‌شود/ از کمدی تا آخرالزمان
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!+ تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی هنر‌های عروسکی
  • «سال گربه» و سالی برای بهرام افشاری
  • سی و پنج سال پیش دچار جادوی تئاتر شدم/شمع شب چراغ روشن شد
  • «خرده جنایت‌های زن و شوهری» روی صحنه عمارت نوفل لوشاتو