Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@02:22:20 GMT

مازندران برای مصرف بیش از ۳ ماه گندم ذخیره دارد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۷۷۶۸

مازندران برای مصرف بیش از ۳ ماه گندم ذخیره دارد

ایسنا/مازندران مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: این استان برای مصرف بیش از ۳ ماه گندم ذخیره دارد و وضعیت بازار نیز در کنترل بوده و مشکلی نیست.

محمد جعفری در حاشیه بازدید از غرفه ایسنا در نمایشگاه مطبوعات در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در مازندران محصولات استراتژیک به خوبی ذخیره شده است، اظهار کرد: ذخایر استراتژیکی به قدری است که مشکلی در تامین توزیع میان ۵ هزار خباز وجود ندارد و در تامین آرد مورد نیاز مازندران محدودیتی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۱۷ هزار تن روغن خام ذخیره شده در مازندران وجود دارد که با هماهنگی ستاد تنظیم بازار استان، می توانیم در بازار ورود کنیم، خاطرنشان کرد:
در ذخیره محصول استراتژیک شکر نیز وضعیت خوبی داریم.

 مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در مورد مصرف جوش شیرین در نانوایی های مازندرانگفت: میزان استفاده از جوش شیرین در استان پایین بوده اما در مجموع استفاده از جوش شیرین در نانوایی‌ها بسیار پایین آمده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خودکفایی در گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۷۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • واژگونی مینی‌بوس در محور سوادکوه ۱۰ مصدوم برجا گذاشت
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • فعالیت سامانه بارشی طی ۲ روز آینده در مازندران
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد