Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قربانعلی صفایی پور ظهر آدینه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته میامی به میزبانی مسجد جامع این شهر ضمن بیان اینکه سهمیه‌بندی شدن بنزین چالش اصلی مردم محسوب نمی‌شود، ابراز داشت: مهم‌ترین مشکل مردم نگرانی از تورم در کالاهای اساسی است و انتظار دارند دولت با نظارت دقیق و کافی از افزایش قیمت کالاها پیشگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه مردم حق‌دارند از منابع مالی اصلاح قیمت بنزین مطلع شوند، افزود: مسئولان می‌بایست حل مشکلات معیشت مردم را در اولویت قرار دهند بی‌شک اگر مردم در جریان امور قرار گیرند قطعاً دولت را همراهی خواهند کرد.

امام‌جمعه میامی بابیان اینکه افزایش نرخ بنزین بهانه‌ای برای آشوب گران و اغتشاش‌گران شد تا از این طریق بتوانند به اهداف خود دست پیدا کنند، ابراز داشت: خوشبختانه این‌گونه توطئه‌ها با هوشیاری مردم و حضور نیروی انتظامی در نطفه خفته شد و اجازه نداند تا این سفره برای دشمن پهن شود.

صفایی پور بابیان اینکه حضور مردم در راهپیمایی محکومیت اخیر اغتشاشگران و فتنه گران به‌خوبی نقشه دشمنان را چون حبابی نقش بر آب کرد، تصریح کرد: صف آشوبگران از مردم جدا شد و اثبات کرد که ملت ایران پای ارزش‌ها و آرمان‌های خود ایستاده و اجازه نخواهد داد عده‌ای به بهانه بنزین امنیت کشور را خدشه‌دار کند.

وی بابیان اینکه دشمن برای رسیدن به خواسته‌های خود تمام توان خود را به کار بسته است، افزود: امروز تنها نیروی وحدت و همدلی می‌تواند همچون گذشته خط بطان بر نقشه‌های دشمن کشیده و طومار اغتشاشگران را در هم بپیچد و باید در نظر داشت که استکبار همواره در نیت خود به دنبال اختلاف است لذا انسجام همه قوا می‌بایست رأس امور قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ضرورت تقوا، رسیدگی به مشکلات میامی، توجه به محرومان و پنجم آذر هفته بسیج ازجمله محوریت سخنان این هفته نماز جمعه میامی بود.

کد خبر 4778040

منبع: مهر

کلیدواژه: خطبه های نماز جمعه میامی بوشهر شهرکرد بارش برف ایلام قزوین گرگان قیمت بنزین بنزین راهپیمایی اصلاح قیمت حامل های انرژی هفته بسیج شیراز بیرجند تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • افشاگری همتی از نرخ تورم بانک مرکزی/ همتی: تورم فروردین ۱۴۰۲ «۶۳ درصد» بوده است/ پشت‌پرده گرانی ارز هم مشخص شد
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود