Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از منابع طبیعی استان زنجان، خلیل آقاجانلو گفت: اجرای این طرح از پائیز سال گذشته کلید خورده که از نظر مالی بزرگترین پروژه آبخیزداری کشور محسوب می شود و تا پایان سال ۱۳۹۹ به اتمام خواهد رسید.

وی با اعلام اینکه برای اجرای طرح آبخوان داری چهرآباد حدود ۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است افزود: روند احداث بند خاکی چهرآباد با اشتغالزایی ۵۰ نفر به صورت موقت در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقاجانلو گفت: یک دستگاه بند خاکی با ارتفاع مفید ۱۱ متر، طول تاج ۳۶۷ متر به صورت همگن با حجم خاک ریزی حدود ۲۴۰ هزار متر مکعب و خشک چینی ۱۵ هزار متر مکعب و عملیات سنگ ملاتی ۳ هزار و ۵۰۰ متر مکعب از جزئیات این طرح است.

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان زنجان کنترل سیلاب های رودخانه چهرآباد، کاهش و رفع خسارات وارده به باغات و اراضی، افزایش جاذبه های گردشگری توریستی منطقه درکنار معدن نمک چهره آباد ( اولین موزه معدنی کشور) و لایه های رنگین منطقه را از جمله اهداف این طرح برشمرد و افزود: با به بهره برداری رسیدن این طرح اشتغال ۲۰۰ نفر از ساکنان جامعه محلی تثبیت خواهد شد.

کد خبر 4778097

منبع: مهر

کلیدواژه: پروژه آبخیزداری اداره منابع طبیعی زنجان بوشهر شهرکرد بارش برف ایلام قزوین قیمت بنزین گرگان راهپیمایی بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی هفته بسیج شیراز خطبه های نماز جمعه بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۹۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی

سرهنگ علیرضا پوربه اظهار کرد: گزارشی مبنی بر نصب و استفاده دستگاه های ماینر در یک واحد تولیدی پرورش قارچ در یکی از روستاهای فاروج دریافت شد.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات سپاه و اداره برق پس از شناسایی محل نصب دستگاه های استخراج ارز دیجیتال به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی فاروج ادامه داد: در بازرسی ماموران از این واحد تولیدی تعدادی تونل مشاهده شد که در داخل آن ۴۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال فعال بود.

سرهنگ پوربه خاطرنشان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

ماینر، دستگاه تولیدکننده رمز ارز (نوعی دارایی دیجیتال) است که به صورت غیرمتمرکز تولید و نگهداری می‌شود و برای استخراج آنها باید محاسبات ریاضی پیچیده‌ای توسط رایانه به‌صورت مستمر انجام شود که مستلزم مصرف برق زیادی است.

متوسط انرژی مورد نیاز برای استخراج هر بیت‌کوین به عنوان اولین رمزارز ساخته شده، حدود ۳۰۰ مگاوات ساعت برآورد می‌شود که این انرژی به صورت متوسط معادل مصرف برق بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک روز است.

شهرستان فاروج با حدود ۵۰ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • آبگیری بیش از ۸۰۰ هزارمتر مکعب از سازه‌های آبخیزداری درمیان
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج
  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ۷۰ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • رهاسازی ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز خوزستان
  • رهاسازی ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان