Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران- صفحه نمایش با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز می‌تواند یک پاسخ مناسب به کسانی باشد که توسعه تکنولوژی در دنیای موبایل را کند ارزیابی می‌کردند. این ویژگی به شدت کار با موبایل را خوشایندتر می‌کند و حالا به شکل غیر رسمی شنیده می‌شود که پرچمدار بعدی سامسونگ یعنی گلکسی S11 قرار است از همین فناوری استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۲ سال پیش، اولین بار «ریزر فون» که نخستین موبایل گیمینگ شرکت ریزر بود، از صفحه نمایشی با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز استفاده کرد. موبایلی خاص و البته در آن زمان پرطرفدار که سرنوشت شگفت انگیزی نداشت.
با این حال اکنون شنیده می‌شود در سال میلادی آینده، شرکت‌های مطرح، از جمله سامسونگ قرار است سراغ رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی در نمایشگر موبایل‌هایشان بروند؛ قابلیتی که محتوا را به شدت روان تر روی صفحه نمایش می‌‌دهد. در این حالت، در هر ثانیه ۱۲۰ بار محتوای نمایشگر تازه می‌شود در حالی که در تکنولوژی فعلی که بسیاری از موبایل‌ها از آن بهره می‌گیرند، این اتفاق در هر ثانیه ۶۰ بار می‌افتد. مشکل اصلی دست‌یابی به این تکنولوژی نبوده، بلکه مصرف بسیار بالاتر باتری موبایل است.
این ایده که قرار است نمایشگر ۱۲۰ هرتز به گلکسی S11 اضافه شود زمانی بیشتر رنگ واقعیت به خود گرفت که یک کاربر در توییتر، تصاویری از نسخه بتای اندروید ۱۰ برای نوت ۹ به اشتراک گذاشت. در این آپدیت بتا، در تنظیمات رابط کاربری One UI می‌شود گزینه‌های مختلفی را مربوط به مدیریت نرخ رفرش صفحه نمایش پیدا کرد؛ مدیریتی که البته بی‌استفاده است چون سخت‌افزار گلکسی نوت ۹، رفرش ریت بالای ۶۰ هرتز را پشتیبانی نمی‌کند.
اما وجود همین نکته در آپدیت بتای اندروید برای موبایل سامسونگ، باعث این گمانه‌زنی شده که پرچمدار بعدی این شرکت کره‌ای قرار است از رفرش ریت ۱۲۰ هرتز استفاده کند.
بر اساس تصاویر منتشر شده، استفاده از نرخ تازه سازی صفحه نمایش در حالت ۱۲۰ هرتز ۳ حالت خواهد داشت. کاربر یا می‌تواند آن را خاموش کند و از ۶۰ هرتز استفاده کند، می‌تواند حالت ۱۲۰ هرتز را همیشه روشن نگه دارد و یا می‌تواند حالت اتوماتیکی را انتخاب کند که خود دستگاه بین ۶۰ و ۱۲۰ هرتز حالتش را تغییر دهد.
اگر این نظریه که سامسونگ می‌خواهد در پرچمدار بعدی‌اش از نمایشگر ۱۲۰ هرتز استفاده کند صحیح باشد، در واقع با اولین موبایلی رو به رو خواهیم بود که یک شرکت بزرگ در سطح گسترده آن را با این ویژگی ارائه داده است. هرچند آنطور که ابتدا گفتیم، ریزر فون ۲ سال پیش این قابلیت را ارائه داد اما این موبایل به هیچ وجه فراگیر نشد.
در این بین، از سال گذشته تا کنون شرکت‌های چینی هم، البته به سراغ نرخ رفرش بالاتر از ۶۰ هرتز رفته بودند. برای مثال موبایل‌های جدید شرکت وان پلاس از نمایشگر ۹۰ هرتز استفاده می‌کنند. با این حال به نظر می‌رسد سامسونگ می‌خواهد مستقیماً به سراغ نمایشگرهای ۱۲۰ هرتز برای پرچمدار بعدی‌اش برود. م.ع

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سامسونگ گلکسی s11

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۰۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر

نوآوری‌هایی که با کمک هوش مصنوعی ایجاد می‌شوند، هیچ پایانی ندارند. از جمله نوآوری های کاربردی مثل ساخت دوربینی برای افراد علاقه مند به شعر و خلاقیت‌های هنری-بصری که می‎خواهند تصاویر را با متن‌های انگیزشی و اشعار صوتی گوش کنند. همچنین ساخت سمعکی که صداها را به نوشته‌هایی بر روی موبایل تبدیل می‌کند و برای افراد سالخورده و یا افرادی که توانایی شنوایی کمی دارند مناسب می‎‌باشد.

شرکت چینی "آی فلای تک" سمعکی جدیدی را در بازار داخلی چین عرضه کرده است؛ سمعکی که مجهز به قابلیت‌های متنوعی همچون بهره صوتی"۶۵" دسی‎بل، تشخیص حرکت صحنه با کمک هوش مصنوعی و کمک شنوایی زیرنویس با هوش مصنوعی از جمله این قابلیت‌ها است. این سمعک با داشتن فناوری مدل بزرگ شناختی "استار فایر" و سامانه هوشمند تشخیص حرکات صحنه، با کمک هوش مصنوعی توسط این شرکت فناوری دیجیتال چینی ساخته شده است. این نوآوری ها باعث می‌شوند دستگاه به طور خودکار با محیط اطراف خود هماهنگ شود و سروصدای ناشی از باد، ترافیک خیابان‌ها و یا صدای صحبت های افراد نزدیک به خودش را کاهش می دهد. این موضوع سبب می‌شود کاربران بدون نیاز به تنظیمات دستی حالت‌های کم یا زیاد کردن صداهای محیط پیرامون خود را تنظیم کنند.

زیر نویس صداها بر روی نمایشگر موبایل

این سمعک با داشتن فناوری "استار فایر" برای افرادی که با وجود سرو صداهای محیط به سختی می‌توانند بشنوند مناسب می‌‎باشد. جالب تر اینکه این فناوری قابلیت زیرنویس بر روی نمایشگر را برای استفاده راحت‌تر از این وسیله فراهم می‌کند. به این شکل که کاربر می‎تواند صداها را به متن محاوره‎ای تبدیل کند و آن را بر روی صفحه نمایش تلفن همراه نشان می‌دهد. به این شکل کاربر اطلاعات مهم را می‎تواند بر روی نمایشگر ببیند.

اما اولویت اصلی سمعک "آی فلای تک" راحتی استفاده کاربر از آن است. همچنین می‎توان از این وسیله به عنوان یک هدست بلوتوثی تک گوش و یا دو گوش استفاده کرد که می تواند برای پاسخ دادن به تماس‌ها و شنیدن موسیقی گزینه مناسبی می‌باشد. باتری این گجت هوشمند ۱۴ ساعت شارژ را برای استفاده مداوم نگه می‌دارد و با اتصال قاب شارژر می‌تواند ۵۰ ساعت شارژ نگه دارد. ضمن اینکه، استفاده از فناوری "آنتی باکتریال یون نقره( ۹۹.۹)" برای پاکسازی محصول برای مدت طولانی، یکی دیگر از مزیت‌های جانبی برای کاربران می‌باشد. لازم به ذکر است قیمت این محصول از ۲۷۰۰ یوآن ( حدودا ۳۸۰ دلار ) تا ۴۰۰۰ یوآن ( حدودا ۵۶۳ دلار ) اعلام شده است.

ساخت دوربینی با فناوری"استارترک" برای ثبت احساسات

فناوری هوش مصنوعی به غیر از توانایی نوشتن ایمیل، پاسخ دادن به سوالات کاربران و تولید محتوا اکنون می‌تواند با قابلیت ساخت تصاویر سخنگو و آوازه خوان، حرکات انسانی را پیش بینی، بازسازی و حتی قضاوت کند. فناوری "استار ترک" یکی از فناوری‌های هوشمندی می‌باشد که این قابلیت را به وجود آورده است. این یک پروژه لایه باز است که با روحیه هنرمندانه و خلاقانه درهم آمیخته شده که از مرزهای هر دو بخش فراتر می‌باشد.

فناوری "استارترک" این امکان را به کاربران می‌‎دهد که با دوربین ‎های شعر که شبیه دوربین‌های عکاسی پولاروید معمولی می‎ باشد داده‌های تصویری را به اشعار انگیزشی و متن‌های روانشناسی جذاب تبدیل کند. این دوربین به جای ثبت عکس تصاویری شفاف و روشنی را ثبت و توصیف می‌کند. این دستگاه با کمک یک نمایشگر رایانه‌ای "رزبری پای" و "چت جی پی تی-۴" شرکت اوپن ای آی ساخته شده است، در واقع شکلی از ترکیب سخت‎‌افزار و نرم‌افزار هوش مصنوعی می‌باشد.

ثبت، پردازش و تجزیه تحلیل تصاویر به صدا

رایانه "رزبری پای" پس از پردازش محتوای عکس، اطلاعات بصری آن را استخراج می‌کند و سپس در مرحله بعدی به سامانه هوش مصنوعی انتقال می‌دهد. این مدل هوش مصنوعی جنبه‌های مختلف عکس‌ها را ازجمله الگوها، رنگ‌ها، عناصر برجسته و حتی حالات احساسی بنیادین منتقل شده را تجزیه تحلیل می‌کند.

ناگفته نماند که پروژه ساخت این دوربین ثبت احساسات در اصل به عنوان یک سرگرمی شروع شد تا فناوری هوش مصنوعی و خلاقیت هنری را با هم ترکیب کند. اما محققان پس از آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی متنوع با فناوری "چت جی پی تی-۳" به موفقیت‌هایی رسیدند؛ سپس واکنش‎ های مثبت از نحوه ترکیب این دو صنعت باعث شد که پژوهشگران نمونه اولیه ساخته شده را ارتقا دهند و محصول نهایی آن را مطابق با نیاز بازار بسازند.

حمید اسدی – خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • (ویدئو) تست فریز گلکسی S۲۴ اولترا و آیفون ۱۵ پرو مکس
  • MEC چیست و از کی در ایران است؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • گوشی اوپو A3 چه مشخصاتی دارد؟
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • رقیب تسلا موبایل هوش مصنوعی عرضه کرد
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت نوبرانه سامسونگ چقدر است؟