Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه ثارالله استان کرمان گفت: از 200 طرح حمایت شده 43 درصد منجر به تاسیس شرکت دانش بنیان و 24 درصد از آنها ایجاد شغل برای صاحب طرح شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زین‌العابدین ملایی مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه ثارالله استان کرمان در گفتگو با راه آرمان؛ به مناسبت سومین روز از هفته بسیج اظهار داشت: سازمان بسیج علمی پژوهشی و فن آوری در سال 1388 سالی که مقام مظعم رهبری بحث جنبش نرم افزاری و تولید علم را مطرح کردند در لبیک به منویات معظم له در سطح کشور علی الخصوص در استان کرمان راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جریان سازی و نهادینه کردن گفتمان علمی در کشور، تقویت بنیه علمی و مهارتی بسیجیان، پرورش کادر علمی نهاد انقلاب، کمک به مدیریت دانش و توان تکمیل چرخه علمی کشور وکمک به تحول در علوم انسانی را از اهداف اصلی راه اندازی سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری برشمرد.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه ثارالله استان کرمان، حمایت از طرح های نوآورانه مخترعین، مبتکرین و محققین بسیجی را در راستای میل به این اهداف، عنوان کرد و افزود: از زمان راه اندازی سازمان تاکنون از 250 طرح مختلف حمایت و بسیاری از این طرح ها تجاری سازی و تقدیم دانشگاه ها شده که باعث ایجاد چرخه علم و ثروت شده است.

ملایی از راه اندازی "خانه نخبه گان علمی بسیج" در استان کرمان خبر داد و افزود: با توجه به نیاز و ظرفیتی که در استان است 4 کارگروه صنعت و معدن، کشاورزی، سلامت و علوم انسانی راه اندازی شده که تعداد زیادی از نخبه گان و صاحب نظران در این کارگروه ها عضویت دارند و ماموریت خاص خود را انجام می دهند.

وی عنوان کرد: مرکز رشد خلاقیت و نوآوری با نام شهید "مهدی زندی نیا" که خود این شهید از مخترعان زمان جنگ بودند، جت راه اندازی این مرکز از طریق تفاهم نامه ای که با اداره کل آموزش و پرورش اقدام شده چندین سال است که به فعالیت خود ادامه می دهد.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فن‌آوری سپاه ثارالله استان کرمان، راه اندازی پایگاه های علمی در مساجد در سطح محلات، راه اندازی مرکز هدایت و حمایت از تحقیقات تجربی، برگزاری سالیانه جشنواره و همایش های علمی در سطح اقشار مختلف بسیج، بازدید سالانه بالغ بر 500 نفر بسیجی از مراکز تحقیقاتی و صنعتی، برگزاری کارگاه های توانمندسازی علمی با موضوعات مورد نیاز در سطح اقشار مختلف،راه اندازی سایت و خبرگزاری علم و فناوری را نیز از دیگر اقدامات این سازمان برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: از 200 طرح حمایت شده 43 درصد منجر به تاسیس شرکت دانش بنیان و 24 درصد از آنها ایجاد شغل برای صاحب طرح شده است.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فن آوری سپاه ثارالله استان کرمان افزود: این طرح ها به هیچ وجه رها نمی شوند و با تفاهم نامه هایی که با مراکز صنعتی و دانشگاهی صورت می گیرد معرفی آنها پی گیری می شود که بتواند اثربخشی و خروجی لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۴۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود