Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سپهر گفت: یکی از آرمان های امام خمینی(ره) تشکیل بسیج مستضعفان جهان بود که امروز نتایج این بسیج مردمی در لبنان و عراق، یمن به ثمر نشست و مردم تو دهنی سختی به دشمنان زدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جانشین رییس سازمان بسیج مستضعفین در برنامه ی زنده صبحگاهی شبکه ی سوم سیما ضمن گرامیداشت هفته بسیج با اشاره به اهداف تشکیل این شجره طبیه گفت: امام خمینی(ره)؛بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران و معمار انقلاب اسلامی و سازمان بسیج بودند ایشان بزرگ ترین دلیل تشکیل حکومت اسلامی را حضور و کمک به مستضعفان می دانستند لذا ایشان پس از تشکیل سازمان بسیج مستضعفین به دنبال تشکیل بسیج مستضعفین در اقصی نقاط جهان بودند از طرفی نیز چون سازمان بسیج یک حزب انقلاب اسلامی است با حضور مردم می تواند در کنار اقشار مستضعف کمک رسانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به حضور گسترده ی بسیج مردمی و ثمرات آن در سایر کشورهای اسلامی تصریح کرد: یکی از آرمان های امام خمینی(ره) تشکیل بسیج مستضعفان جهان بود که امروز نتایج این بسیج مردمی در لبنان و عراق، یمن به ثمر نشست و مردم تو دهنی سختی به دشمنان زدند.   سردار سپهر عنوان کرد: تشکیل هسته های مقاومت تنها راه ایستادگی در مقابل استکبار است. امروز بسیج الگوی جهانی است که با مزیت ها و اقشار مختلف به بار نشسته و امیدی برای تحقق دولت و حکومت اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.   وی افزود: از مهم ترین ظرفیت ایجاد شده توسط سازمان بسیج مستضعفین  می توان به وجود  ۲۲ اقشار مختلف شامل بسیج عمران، اصناف، فرهنگیان، حقوق دانان، دانشجویان اشاره کرد که  در عرصه های مختلف روحیه انقلابی و جهادی را رونق دادند.   سردار سپهر عنوان کرد: امسال ۴۰ هزار پروژه محرومیت زدایی با روحیه جهادی در اقصی نقاط کشور  کلید خورد که  از  مهم ترین اقدامات سازمان بسیج مستضعفین محسوب می شود. کمک و تعامل با دستگاه های اجرایی کشور و خیرین محترم، انجام کارهای علمی ارزان قیمت با ۳۶ هزار استاد علمی و ۱۰۰ طلبه و حضور خرد جمعی از مهم ترین ویژگی برنامه های  بسیج است.     وی تصریح کرد: بسیج با دولت موازی کاری نمی کند بلکه تعامل می کند. برهمین اساس از نظر مقام معظم رهبری کلید طلایی حل مشکلات کشور بسیج است و ایشان بر استفاره از ظرفیت های این سازمان تأکید دارند.   سردار سپهر عنوان کرد: سازمان بسیج مستضعفین، حزب انقلاب برای به صحنه آوردن مردم و حل مشکلات کشور است. بر همین اساس مقام معظم رهبری؛حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مدظله العالی امیدوارند که در گام دوم انقلاب اسلامی حضور مردم زمینه تحقق این مهم را فراهم کند ومأموریت سازمان بسیج مستضعفین سازمان دهی ظرفیت های مردم است.   وی در  پایان ضمن انتقاد از برخی دستگاه ها و ارگان های اجرایی کشور در تعامل با سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: برخی دستگاه ها در تعامل با بسیج کند عمل می کنند.این درحالی است که  پزشکان بی منت بسیجی اماده خدمت رسانی در اقصی نقاط کشور هستند و یا در امداد و نجات ظرفیت های عظیم مردمی وجود دارد که با تجهیز آنها می توان  به کارهای بزرگی دست زد.    سردار سپهر افزود: ما ۱۲ هزار گروه جهادی محله محور داریم که نیازمند تجهیزات و پشتیبانی حاکمیتی هستند. البته در این میان توافق های خوبی با برخی دستگاه ها انجام شده  اما کافی نیست.ظرفیت ها و توانمندی های سازمان بر کسی پوشیده نیست چراکه در حوادث و اغتشاشات اخیر نقش بسیج امنیت را به ارمغان آورد.ما با دست خالی هم از انقلاب دفاع می کنیم و امروز هم اگر دستگاه و ارگانی کمک نکند، همین کار را انجام می دهیم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۶۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند