Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- رییس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید براینکه کشورها برای اینکه بتوانند گردشگری را توسعه دهند اول باید مسئله رانت را در نظامشان حل کنند گفت: در کشور ما درآمدی از ناحیه گردشگری با توجه به بازدید گردشگران داخلی و خارجی به دست نمی آید و موزه‌ها و هتل‌ها تنها با یارانه هایی که می گیرند زنده مانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش عصر شنبه معاونت ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران محسن هاشمی رفسنجانی در جلسه کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران اظهار داشت: بر همگان روشن است که صنعت گردشگری در همه کشورها به عنوان صنعتی که می تواند شغل ارزان ایجاد کند، مطرح است.


وی ادامه داد: در همه زمینه‌هایی که ایجاد شغل مورد بحث است وقتی از شغل ارزان صحبت می شود فورا گردشگری مطرح می شود و این در حالی است که اکثر کشورهایی که توسعه یافتگیشان سرعت گرفته از همین ناحیه اقدام کرده اند و ما متاسفانه از این ناحیه عقب هستیم.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر با نگاه واقع بینانه به موضوع گردشگری نگاه کنیم متاسفانه حاکمیت در این حوزه نتوانسته زمینه مناسب توسعه گردشگری را ایجاد کند، به ویژه علما که می توانستند در این موضوع نقش موثری داشته باشند.

هاشمی ادامه داد: امروز کشور چین با توجه به درآمد بالا، با جمعیت زیادی که دارد جزء کشورهای با سرانه درآمد پایین محسوب می شود اما در همین کشور وقتی گردشگران بخواهند از جاذبه های گردشگری نظیر دیوار چین بازدید کنند در صورت بازدید همه جانبه باید قیمتی گزاف پرداخت کنند و این یعنی درآمد.

هاشمی با بیان اینکه در راستای توسعه صنعت گردشگری در نقطه ی ابتدایی باید اقتصاد کشور به سمت درآمدهای واقعی سوق پیدا کند افزود: مشکل دیگر بحث تحریم‌ها است که سبب شده تهران وضعیت واقعی یک شهر گردشگر پذیر را نداشته باشد ، امروزه کسی نمی تواند با کارت اعتباری در تهران هزینه ای پرداخت کند و لذا اگر بخواهیم گردشگری را به صورت واقعی فعال کنیم باید به این مسائل توجه ویژه داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: نگاه دیگر این است که می خواهیم رانت بدهیم و تبادل فرهنگی جدی ایجاد کنیم تا بتوانیم فرهنگ و ایده هایمان را در کشورهای مختلف جا بیاندازیم که البته این موضوع جای بحث بسیار دارد.

هاشمی در ادامه سخنان خود از لزوم پرداختن به ظرفیت هایی نظیر مسائل ترانزیتی سخن گفت و افزود: امروز شهر دبی در سال ۷۰ میلیون سفر دارد و ترکیه هم نیز این راه را در پیش گرفته و مسیر ترانزیت اروپا به آسیا شده است این در حالی است که تهران با قرار داشتن در ارتفاع یک هزار و ۲۰۰ متر از سطح دریا بسیار شرایط بهتری از این شهر های هم سطح دریا دارد.

وی تصریح کرد: می دانید که هواپیماها برای بلند شدن سوخت بسیاری را مصرف می کنند و اگر در شرایطی باشند که در ارتفاع بلند تری قرار داشته باشند سوخت ، هزینه و فاصله کمتری را خواهند داشت و لذا می توان با ترانزیت مسیر فرودگاهی درآمد ۴ تا ۵ میلیارد دلاری برای تهران به ارمغان آورد.

ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود

تین نیوز

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی گفت: ایجاد شبکه خانه موزه ها و تهیه اطلس فرهنگی شهر تهران دو پروژه ای هستند که در چارچوب برنامه ریزی کلان اجرا می شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سیدمحمد ناظم رضوی با تاکید بر اینکه پروژه مرمت و تبدیل به موزه «پرواز» آشیانه پرواز قلعه مرغی که اولین فرودگاه شهر تهران است را در سال گذشته آغاز کردیم، گفت: در فاز اول این پروژه بحث مرمت اضطراری مطرح است که در این راستا سازه هایی که بیش از ۱۰۰ سال قدمت تاریخی دارند و آسیب دیده اند را مرمت می کنیم. پس از تکمیل مرمت اضطراری بحث تبدیل این آشیانه به موزه پرواز را خواهیم داشت.

ناظم رضوی با اشاره به اینکه پروژه البرز لشگرک نیز یکی از پروژه هایی است که سال هاست در دستور کار شرکت توسعه فضاهای فرهنگی قرار دارد، خاطرنشان کرد: با دستور شهردار و همکاری بخش های مختلف شهرداری به خصوص در بحث های مالی، عملیات مرتبط با تکمیل فضای تجاری این پروژه به پایان رسیده است و به زودی مجموعه البرز لشگرک به بهره برداری می رسد.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه ۲ پروژه در دستور کار شرکت توسعه فضاهای فرهنگی قرار دارد، بیان کرد: برنامه ریزی عملیاتی برای فضاهای فرهنگی شهر تهران با همکاری مرکز مطالعات، ایجاد شبکه خانه موزه ها و تهیه اطلس فرهنگی شهر تهران دو پروژه ای هستند که در چارچوب برنامه ریزی کلان برای آینده زیرساخت های فرهنگی شهر تهران اجرا می شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازدید بیش از ۳۷ هزار نفر از نمایشگاه «بر فراز دشت»
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • ببینید | هشدار آیت‌الله هاشمی به دادن اختیارات به شورای نگهبان در سال ۶۳
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران