Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر اجرایی کنگره ICMM دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت که این کنگره با حضور وابستگان نظامی ۳۰ کشور جهان از ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۴ آذر در سالن همایش‌های صدرا دانشگاه جامع بقیه‌الله (عج) برگزار می‌شود. تاریخ انتشار: 08:23 - 03 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۰۳۸۹

گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ دکتر محمدرضا نورانی با اشاره به تاریخچه تأسیس کمیته بین المللی طب نظامی گفت: پس از جنگ جهانی اول به دنبال ایجاد ناهماهنگی‌هایی که برای درمان مجروحین جنگی وجود داشت، مسئولین بهداری نظامی کشور‌های درگیر در جنگ کمیته‌ای تحت عنوان کمیته بین‌المللی طب نظامی را با نشان اختصاری ICMM تأسیس کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کنگره بین‌المللی ICMM با حضور وابستگان نظامی ۳۰ کشور جهان از ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۴ آذر در سالن همایش‌های صدرا دانشگاه جامع بقیه‌الله (عج) برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی کنگره ICMM دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) ادامه داد: اکثر کشور‌های دنیا عضو این کمیته هستند و ایران هم در حدود سه سال است که به عضویت کمیسیون آسیا و اقیانوسیه کمیته بین المللی طب نظامی درآمده است.

نورانی اظهار داشت: برای تقویت توانمندی‌های پزشکی در حوزه درمان مجروحین جنگی در طول سال کنگره‌های متعددی از سوی کمیته و کمیسیون‌های منطقه‌ای در سراسر جهان برگزار می‌شود که هم اکنون مسئولیت کمیته آسیا و اقیانوسیه کمیته طب نظامی بر عهده جمهوری اسلامی ایران می‌باشد و بر همین اساس در طول دو سال باید ۱۱ برنامه در کشورمان با محوریت طب نظامی به اجرا دربیاید.

وی با بیان اینکه از این تعداد برنامه سهم دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) اجرای ۳ برنامه بین المللی است افزود: نخستین برنامه، کارگاهی آموزشی در حوزه‌های شیمیایی، بیولوژیکی و هسته‌ای و ارتباط این‌ها با پزشکی نظامی است؛ این کارگاه از ۴ الی ۹ آذر ماه با ظرفیت ۳۰ نفر برگزار می‌شود و در روز پایانی با اجرای مانور میدانی مصدومین شیمیایی همراه خواهد بود.

دبیر اجرایی کنگره ICMM دانشگاه بقیه الله (عج) ادامه داد: کارگاه دوم کارگاه مدیریت تروما است که در روز‌های ۱۰ و ۱۱ آذرماه با هدف آشنایی با روش‌های جدید مدیریت و برخورد با تروما‌های مختلف برگزار می‌شود؛ همچنین سومین برنامه کارگاه اخلاق در پزشکی نظامی است که روز‌های ۱۲ و ۱۳ آذرماه با محوریت اخلاق پزشکی از دیدگاه دین اسلام برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۲۲ مهمان خارجی از کشور‌های لبنان، پرتقال، ایتالیا، سنگاپور، عمان، کامرون و نیجریه در کنگره ICMM شرکت خواهند کرد افزود: جمهوری اسلامی ایران تجارب بسیار زیادی در icmm دارد و آنچه که ایران را در دنیا شاخص کرده است در زمینه مجروحین شیمیایی می‌باشد که همین امر باعث شده از کشور‌های دیگر مکررا به ما مراجعه کنند تا برایشان دوره‌های آموزشی برگزار کنیم.

نورانی تصریح کرد: به جرئت می‌توان گفت قوی‌ترین کار‌های علمی و درمانی در دنیا در زمینه مجروحین شیمیایی در ایران انجام می‌شود و بیشترین تحقیقات در این حوزه نیز در کشور ما صورت گرفته است و اکثر مقالاتی که با این موضوع منتشر شده مربوط به دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) است که این عوامل باعث شده تا پزشکان و دانشمندان فعال در حوزه درمان مجروحین شیمیایی علاقه بسیاری برای حضور در کارگاه‌هایی که جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌کند داشته باشند و از تجارب عملی ماه بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله وابستگان نظامی طب نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۲۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 

محمد ابراهیم پارسانژاد، فوق تخصص نازایی و استاد دانشگاه شیراز در مورد درمان ناباروی گفت: وقتی زوجی برای درمان ناباروری مراجعه می کنند در مرحله اول درمان های سطحی مربوط به زوجین  برای انها تجویز می شود و در صورت لزوم درمان های اولیه به سمت درمان های پیشرفته سطح ۳ می رود. 

او افزود: بعد از ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد ، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای انها به صد درصد می رسد. 

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارود می توانند در فرایند درمان قرار گیرند تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار می شوند . طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می کنند و از روش های کمک باروری استفاده میکنند بچه دار می شوند . 

او تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می کردند که آقا دچار مشکل بود٬ به او گفته می شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می شود اما این به معنای موفقیت در همه این عمل ها نیست.

پارسانژاد در مورد علت تغییر تاریخ  بیست و سومین کنگره انجمن ناباروری در زمانی که اعلام شده بود نیز گفت: قرار بود کنگره ناباروری در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود و برنامه ریزی برای برگزاری آن از ماه ها قبل انجام شده بود اما وقتی همکاران ما برای نصب پلاکاردها و تجهیز سالن به دانشگاه مراجعه می کنند مسئولین سالن مجوز کار نمی دهند و علت ممانعت را همزمانی کنگره با کنکور سراسری عنوان کردند . 

او خاطرنشان کرد: موضوع با ریاست محترم دانشگاه مطرح شد و ایشان با ابراز تاسف از وقوع چنین شرایطی سالن دانشگاه را در تاریخ ۱۹ الی ۲۱  اردیبهشت در اختیار کنگره انجمن باروری و ناباروی ایران قرار دادند تا کنگره در این زمان برگزار شود.

پارسانژاد با ابراز تاسف از این که این اتفاق بسیار ناگوار بود چرا که بسیاری از پزشکان از استان های مختلف برای این کنگره بلیط رزرو کرده بودند ادامه داد : ما در موقعیت سختی قرار گرفتیم و مجبور بودیم با تک تک مدعوین تماس بگیریم و خبر تغییر تاریخ کنگره را برای آن ها توضیح دهیم .  آن ها هم با بزرگواری پذیرفتند که قصور از مسئولان برگزار کننده کنگره نبوده و قرار شد در ۱۹  اردیبهشت در خدمت آن ها باشیم.

گفتنی است بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم
  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • علت تغییر زمان برگزاری کنگره ناباروری
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • سهم «اوج» و «سراج» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین