Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فرید سپری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آمار در ابتدای امسال حدود ۵۳ هزار و ۵۹۱ هکتار بود که با اجرای یک هزار و ۲۱۸ هکتار دیگر در سال جاری امسال به ۵۴ هزار و ۸۰۹ هکتار رسیده است.

وی با بیان اینکه میانگین تجهیز اراضی آبی به سیستم های نوین آبیاری تحت فشار در استان ۴۱ درصد است، اضافه کرد: این میانگین در کل کشور ۲۰ درصد است که کردستان توانسته با توجه جدی به این مساله با ۲ برابر میانگین کشور رتبه اول اجرای این طرح را بدست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: طرح های اجرای شده در سال جاری ۴۳۵ هکتار به صورت بارانی، ۱۵۰ هکتار به شیوه قطره‌ای و ۶۵۴ هکتار نیز انتقال آب به وسیله لوله است.

سپری با بیان اینکه دولت به منظور مصرف بهیه آب به متقاضیان این طرح نسهیلات بلاعوض ارایه می‌کند، یادآور شد: تسهیلات اجرای آبیاری بارانی ۸۴ میلیون ریال، قطره ای ۱۳۰ میلیون ریال و آبیاری کم فشار (انتقال آب با لوله) ۵۸ میلیون ریال برای هر هکتار است.

وی تاکید کرد: متقاضیان می توانند با این تسهیلات حدود ۷۰ درصد هزینه اجرای آبیاری بارانی، ۸۵ درصد هزینه های آبیاری قطره‌ای و ۸۰ درصد هزینه آبیاری کم فشار (انتقال آب با لوله) را در مزارع و باغات خود دریافت کنند.

طی یکسال به صورت میانگین با اجرای سامانه‌های نوین آبیاری حدود چهار هزار لیتر در هر هکتار مصرف آب کاهش پیدا می‌کند.

کردستان با داشتن بیش از یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار زمین قابل کشت مرغوب و مستعد دیم و آبی، یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی است،  کردستان دارای ۴۳ هزار هکتار باغ است که سالانه ۳۳۰ هزار تُن انواع محصول در آن تولید و برداشت می‌شود.

برچسب‌ها کردستان کشاورزی تسهیلات اقتصاد اراضی کشاورزی آبیاری نوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان کشاورزی تسهیلات اقتصاد اراضی کشاورزی آبیاری نوین کردستان کشاورزی تسهیلات اقتصاد اراضی کشاورزی آبیاری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۲۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان در واکنش به تغییر کاربری ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی و قطع درختان در صالحیه گفت: با مسئولینی که در تغییر کاربری غیرقانونی این اراضی دخیل بودند، برخورد خواهد شد. - اخبار استانها -

سیدامیر احمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بهارستان، با اشاره به تشکیل پرونده برای تغییر کاربری غیرقانونی اراضی کشاورزی در صالحیه، اظهار داشت: 50 هکتار از اراضی کشاورزی به‌صورت غیرقانونی در حال تغییر کاربری بود که جلوی آن گرفته شد.

وی با اشاره به قطع یک‌صد اصله درخت در این اراضی جهت تغییر کاربری افزود: مسئولینی که در تغییر غیرقانونی کاربری 50 هکتار از اراضی کشاورزی دخیل بوده و وظایف قانونی خود را انجام نداده و ترک فعل انجام شده باشد، با آن‌ها برخورد خواهد شد.

دادستان بهارستان در ادامه گفت: تغییر کاربری غیرقانونی و قطع درختان با برنامه‌ریزی و مدیریت شده بود و این اتفاق در یک روز انجام نگرفته است.

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز 300 هکتار اراضی چهارباغ

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد قوه قضاییه و دادستانی به عنوان مدعی‌العموم در هر موردی که فساد اتفاق افتاده باشد، برخورد قاطعانه است و طبق مستندات و در چارچوب قانون با اشخاص حقیقی و حقوقی برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران