Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیوساینتیست، پزشکان برای نخستین بار یک انسان را در حالت زیست تعویقی قرار دادند. این عملیات بخشی از آزمایشی است که در آمریکا و با هدف ترمیم جراحات سختی انجام می شود که در غیر اینصورت مرگ انسان را در پی خواهند داشت.

دکتر ساموئل تیشرمن در دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند و همکارانش حداقل یک بیمار را در حالت زیست تعویقی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  البته او فاش نکرده چه تعداد انسان در نتیجه استفاده از این شیوه نجات یافته اند.

روش مذکور که EPR یا «احیا و مراقبت اضطراری» نام دارد و برای درمان افرادی استفاده شده که با ترومای شدید مانند زخمی شدن در اثر اصابت گلوله یا چاقو خوردن به مرکز درمانی دانشگاه مریلند در بالتیمور ارجاع داده شده بودند. به طور معمول ضربان قلب چنین افرادی متوقف می شود و بیش از نصف خون بدن آنها از دست می رود. فقط امکان انجام عملیات طی چند دقیقه وجود داشت و شانس زنده ماندن افراد مذکور به طور معمول کمتر از ۵ درصد است.

روشEPR شامل سرد کردن بدن انسان تا دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتیگراد به وسیله جایگزین کردن یک محلول یخی نمکی به جای خون فرد است.

فعالیت مغزی بیمار در این وضعیت به طور کامل متوقف می شود. در مرحله بعد فرد از سیستم سرمایشی جدا شده و بدن ( که در غیر اینصورت مرده به حساب می آید) به اتاق عمل فرستاده می شود.

تیم پزشکی ۲ ساعت فرصت دارند تا جراحت های فرد را درمان کنند زیرا پس از این مدت زمان بدن آنها گرم و تپش قلب آنها آغاز می شود. به گفته تیشرمن او امیدوار است نتایج کامل این تحقیق را تا پایان ۲۰۲۰ میلادی اعلام کند.

دمای معمول بدن انسان حدود ۳۷ درجه سانتیگراد است. در چنین دمایی بدن انسان به طور مداوم نیازمند اکسیژن است تا انرژی تولید کند. هنگامیکه تپش قلب متوقف می شود خون دیگر به سلول ها اکسیژن نمی رساند. بدون اکسیژن مغز انسان فقط ۵ دقیقه نجات می یابد و پس از آن صدمات جبران ناپذیری به وقوع می پیوندد. اما کاهش دمای بدن و  مغز واکنش های شیمیایی سلول ها را کندتر می کند در نتیجه آنها به اکسیژن کمتری نیاز خواهند داشت.

تیشرمن تصمیم داشت ۱۰ نفری که روش EPR روی آنها انجام شده با ۱۰ فرد دیگری مقایسه کند که واجد شرایط استفاده از این درمان هستند. اما در واقع تیم پزشکی مورد نظر در زمان ورود افراد به بیمارستان حاضر نبود.

سازمان غذا و داروی آمریکا نیز این آزمایش را تایید کرد است.

کد خبر 4779359 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: تحقیقات علمی نوآوری تجهیزات پزشکی نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو شرکت دانش بنیان موبایل تولید اینترنت فناوری فضایی شبکه ملی اطلاعات شرکت هواوی امنیت اطلاعات توییتر ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۵۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران

تین نیوز

 نخستین قرارداد راه اندازی راه آهن در ایران مربوط به راه آهن تهران به شهر ری به طول ۸۷۰۰ متر بود که در سال ۱۲۶۱ شمسی از سوی ناصرالدین شاه قاجار به فابیوس بوآتال فرانسوی واگذار شد.

 بوآتال چند سال بعد قرارداد خود را به شرکت بلژیکی «آتلیرز دِ توبیز» واگذار کرد و این شرکت براساس قراردادی ۹۹ ساله دست به احداث خط آهنی زد که زائران تهرانی را به شهر ری و زیارت حضرت عبدالعظیم می برد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز،  برای راه اندازی قطار، ۴ لکوموتیو بین سال های ۱۲۶۵ تا ۱۲۸۳ شمسی وارد ایران شد که اولین لوکوموتیو را «پارس» نام گذاری کرده بودند.

 این خط آهن تا اوایل دوره رضاشاه فعال بود و کار می کرد و بعد برای همیشه از دور خارج شد و فقط بقایای آن در معدود بخش های مسیر تهران به شهر ری باقی است.

 این تصاویر همان قطار قدیمی یا «ماشین دودی» است. یکی آن را در حال عبور از دروازه شهر ری نشان می دهد و دیگری، قطار متوقف شده در ایستگاه تهران را به نمایش می گذارد.

 عکس از: آنتوان سوریوگین

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟
  • اعزام نخستین کاروان حج عمره استان سمنان
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است