Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محسن کریمی» در گفت و گو با ایرنا افزود: این مرحله از مرمت بازار تاریخی اراک با مشارکت مالی شهرداری اراک آغاز شده‌ و بازسازی نقاط خطرآفرین این بنا به ویژه سراهای نبی زاده، اکبریان، کرمانشاهی‌ها، کاشانی، نوذری و نیز طاق‌های آسیب دیده سایر بخش‌های بازار در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای این مرحله از  عملیات مرمت و بازسازی اختصاص یافته است، اظهار داشت: مرمت بازار از محل اعتبارات ملی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و نیز اعتبارات استانی ادامه می‌یابد که در این خصوص استاندار مرکزی قول مساعد داده است

بازار اراک شامل ۲۰ سرا و تیمچه است که سراها و تیمچه‌ها در طرفین بازار و به فاصله ۵۰ متر از یکدیگر ساخته شده‌اند و هر سرای به محل داد و ستد و تولید کالای خاصی اختصاص داشته به طوری که تیمچه کاشانی که به بازار فرش اختصاص و تیمچه مهر  به فروش صنایع دستی اختصاص داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه تاریخی بازار اراک با قدمت بیش از ۲ قرن یکی از نمونه‌های ارزشمند معماری ایرانی و اسلامی است که تمامی جزئیات را با ظرافت و به بهترین کیفیت در خود دارد. مساحت کل مجموعه تاریخی بازار اراک بالغ بر ۱۴ هکتار است که شامل دو محور عمود بر هم به طول ۷۲۰ متر و دو ورودی  و محور شرقی غربی به طول ۲۰۰ متر و دارای ۸ گذر و ورودی شرقی غربی است.

برچسب‌ها بازار اراک مرمت میراث فرهنگی بنای تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار اراک مرمت میراث فرهنگی بنای تاریخی بازار اراک مرمت میراث فرهنگی بنای تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۵۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت

 

نماینده ولیّ‌فقیه در خطبه‌های نماز سیاسی عبادی جمعه این هفته اراک، گفت: یکی از راهکار‌های تحقق شعار سال، جلب مشارکت و امنیت خاطر برای مردم در سرمایه‌گذاری‌های بخش اقتصادی است که باید در دستور کار بخش دولتی قرار بگیرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: استان مرکزی از ظرفیت‌های تولیدی ارزشمندی برخوردار است که با همت‌ بلند و توکل برخدا می‌توان از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کرد. بنا بر این آحاد جامعه باید در فرآیند تولید در همه بخش‌های اقتصادی، کشاورزی و خدماتی سهیم باشند و به صورت شبانه روزی در راستای آبادانی ایران اسلامی گام بردارند.

خطیب جمعه اراک با اشاره به عملیات طوفان‌الاقصی گفت: اتفاقات هشت ماه گذشته در غزه و عملیات وعده صادق، جامعه جهانی را نسبت به جنایت‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی در غزه و فلسطین مظلوم بیدار کرد.

او افزود: اکنون دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های مختلف جهان به خصوص در آمریکا به حمایت غزه و فلسطین به پا خواستند و در روز‌های گذشته بیش از دو هزار دانشجو و استاد دانشگاه در آمریکا زندانی شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • شواهدی از آثار تاریخی در خیابان باباطاهر همدان مشاهده شد
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • خیابان فلسطین اراک ساماندهی می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت