Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پایگاه خبری "اسپیس" منتخبی از تصاویر فضایی برتر روزهای اخیر را منتشر کرد. تاریخ انتشار: 18:45 - 03 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۰۶۷۷

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، پایگاه اسپیس منتخبی از تصاویر فضایی برتر روز‌های اخیر را منتشر کرده است.

کهکشانی با نور‌های درخشان

تلسکوپ فضایی هابل اخیرا یک تصویر باورنکردنی از کهکشان "Sunburst Arc" منتشر کرد که ۱۱ میلیارد سال نوری از ما فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوری که از این ناحیه به زمین می‌رسد، توسط یک خوشه کهکشانی بزرگنمایی و خم شده است.

این پدیده "همگرایی گرانشی" نام گرفته و هنگامی روی می‌دهد که نور یک چشمه درخشان بسیار دور در مسیرش تا رصدگر، از کنار جسم پرجرم دیگری (مانند یک خوشه کهکشانی) بگذرد و مسیرش خمیده شود.

ابرنواختر " ۱۹۸۷ A"

این بقایای ابرنواختر که حلقه مانند است، " ۱۹۸۷ A" نام دارد و نزدیک‌ترین انفجار ابرنواختری به زمین در ۴۰۰ سال اخیر است که با استفاده از تلسکوپ فضایی هابل رصد شده است.

این پدپده کیهانی در یک کهکشان به نام "ابر ماژلانی بزرگ" رخ داده که ۱۶۸ هزار سال نوری از ما فاصله دارد. ابر ماژلانی بزرگ سومین کهکشان نزدیک به راه شیری شمرده می‌شود.

باغبانی فضایی

در این تصویر "جسیکا میر" (Jessica Meir) فضانورد مستقر در "ایستگاه فضایی بین‌المللی" (iss) قابل مشاهده است که در دستان خود "خردل سبز میزونا" دارد.

"جسیکا میر" خودش این محصول را در فضا برداشت کرده است.

هدف ناسا و محققان آن برای پرورش گیاه در فضا نشان دادن تداوم نیاز به محصولات غذایی تازه در فضا است.

سلفی فضایی

این سلفی متعلق به لوکا پارمیتانو" (Luca Parmitano) فضانورد "ایستگاه فضایی بین‌المللی" است.

در کلاه این فضانورد تقریبا کل ایستگاه فضایی منعکس شده است. این فضانورد در تاریخ ۱۵ نوامبر، به همراه "اندرو مورگان" (Drew Morgan) به مدت ۶ ساعت و ۳۹ دقیقه پیاده‌روی فضایی انجام داد.

رصد کهکشانی با ظاهر عجیب

تلسکوپ فضایی هابل تصویری از یک کهکشان با بازو‌های مارپیچی ثبت کرد. این کهکشان "ان‌جی‌سی ۷۷۲" (NGC ۷۷۲) نام داشته و با کهکشان خانه ما یعنی "راه شیری" نکات مشترک زیادی دارد.

"ان‌جی‌سی ۷۷۲" یک کهکشان مارپیچی بدون میله است که حدود ۱۳۰ میلیون سال نوری با زمین فاصله دارد و در صورت فلکی بره واقع شده است.

کهکشان "ان‌جی‌سی ۷۷۲" از نظر اندازه، شکل یا ترکیب آن عجیب و غریب است. مرکز این کهکشان فاقد گاز و ستارگان است که ما در دیگر کهکشان‌های کیهان از قبیل راه شیری مشاهده می‌کنیم.

قطر "ان‌جی‌سی ۷۷۲" حدود ۲۰۰ هزار سال نوری است و دو برابر کهکشان راه شیری است.

خداحافظ زباله فضایی

دو تن از فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی در پیاده‌روی اخیر خود یک سپر زباله را برای دسترسی به محل کار برداشتند.

آوردن این سپر زباله به داخل ایستگاه بسیار سخت بود چرا که بسیار بزرگ بود. بهترین گزینه برداشتن و پرتاب آن به فضایی در جو فوقانی بود تا در آنجا تجزیه شود⁣.

 

بیشتر بخوانید: نخستین مسافر مریخ، یک زن خواهد بود

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ناسا ایستگاه فضایی بین المللی کهکشان راه شیری تصاویر فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۱۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر

در پی بارش‌های اخیر سیل آسا در استان خوزستان و شهرستان دزفول باعث افزایش دبی رودخانه دز شد.

علیرضا خردمند فرماندار ویژه شهرستان دزفول در گفتگو با خبرنگاران در دزفول با بیان اینکه با توجه به تکمیل شدن ظرفیت سد دز، دبی خروجی سد به ۶۰۰ متر مکعب در ثانیه رسید، اظهار داشت: افزوده شدن آورد ۲۰۰ مترمکعب در ثانیه آب در مسیر عبوری پایین دست سد دز، دبی عبوری از رودخانه دز در محدوده دزفول به ۸۰۰ متر مکعب بر ثانیه خواهد رسید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

فرماندار ویژه دزفول گفت: دستور تعطیلی بوستان‌های ساحلی این شهر صادر و عملیات تخلیه خودرو‌ها از این بوستان‌ها نیز آغاز شده است. وی از شهروندان خواست از نزدیک شدن به بستر رودخانه دز و حضور در پارک‌های ساحلی تا عادی شدن شرایط به طور جدی خودداری کنند.

فرماندار ویژه دزفول گفت: شرایط سد دز و دبی خروجی این سد به طور مستمر از طریق سازمان آب و برق خوزستان رصد و متناسب با آن تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود. ۱۷۵ میلیمتر بارندگی طی روز‌های پنجشنبه و جمعه در شهرستان دزفول موجب آبگرفتگی شدید معابر و خسارت به زیرساخت‌های کشاورزی و عمرانی شهرستان دزفول شد.

 

دیگر خبرها

  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۴ کشته برجای گذاشت
  • سیل در افغانستان قربانی گرفت
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • کاخ سفید: کمک نظامی اخیر به کی‌یف حملات روسیه را متوقف نمی‌کند
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!