Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@13:21:51 GMT

۸۰۰ قطعه دریایی و بندری بومی‌سازی شد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۸۷۴۷۴

۸۰۰ قطعه دریایی و بندری بومی‌سازی شد

مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی از اجرای ۴ هزار پروژه بندری و دریایی با توان تولیدکنندگان داخلی خبر داد و گفت: تولید قطعات مورد نیاز بندری و دریایی در مقایسه با نمونه خارجی تا ۵۰ درصد ارزان‌تر تمام می‌شود. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرهاد منتصر کوهساری در نشست خبری با اشاره به نامگذاری امسال به نام «تولید ملی» اظهار کرد: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب وظیفه سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه حمایت از تولید داخل دوچندان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در این راستا سازمان بنادر روی ۴ موضوع تعمیرات و نگهداری، تامین قطعات بندری، قطعات دریایی و قطعات مخابراتی با استفاده از توان تولیدکنندگان داخلی متمرکز شده است.

مدیر کل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر با اشاره به دستور معاون وزیر راه و شهرسازی مبنی بر ممنوعیت تعمیر شناور‌های داخلی در یارد‌های خارجی افزود: طی ۳ سال اخیر تعمیرات اساسی و زیرآبی شناور‌های ایرانی در یارد‌های تعمیراتی داخلی انجام شده است.

تامین بخش زیادی از قطعات کشتی در داخل

منتصر کوهساری یادآور شد: طی ۸ ماه گذشته سال جاری تعمیرات اساسی و زیرآبی ۶۶ شناور کوچک و بزرگ در یارد‌های داخلی انجام شده است.

وی به برنامه تامین بخش زیادی از قطعات مورد نیاز کشتی در داخل اشاره کرد و گفت: علاوه بر ساخت قطعات یدکی توانسته‌ایم ۸۰۰ قطعه در حوزه تجهیزات بندری، دریایی و مخابراتی از جمله پمپ‌های آب شور، پمپ‌های آب شیرین، ساخت پروانه شناور‌های لایروبی و ... را در داخل توسط کارخانه‌های ایرانی بسازیم.

مدیر کل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر با تاکید بر اینکه کیفیت قطعات داخل با کیفیت قطعات خارجی برابری می‌کند بیان کرد: با ساخت داخلی این قطعات ۳۰ درصد صرفه اقتصادی حاصل شده که ظرفیت ارتقاء آن به ۵۰ درصد نیز وجود دارد.

منتصر کوهساری با اشاره به ساخت تجهیزات مخابرات توسط تولیدکنندگان داخلی گفت: در این راستا اولین رادار تولید داخل در بندرعباس نصب شده که کیفیت آن با نمونه فرانسوی برابر است.

وی با اشاره به ساخت ۱۵ دستگاه جرثقیل کانتینری توسط تولیدکنندگان ایرانی از دستور کار قرار داشتن ۴ دستگاه دیگر از این جرثقیل‌ها خبر داد و گفت: ۵۰ تا ۶۰ درصد قطعات مورد نیاز این دستگاه‌ها در داخل تامین می‌شود.

مدیرکل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر همچنین از در دست ساخت بودن ۹ فروند شناور به ارزش ۱۱۲ میلیون یورو توسط کارخانه‌های کشتی‌سازی داخلی خبر داد و با بیان اینکه ۹ فروند جدید به ارزش ۳۶ میلیون یورو در مرحله قرارداد است افزود: حدود ۵۰ درصد ازقطعات مورد نیاز این شناور‌ها باید از خارج تامین شود.

منتصر کوهساری با اشاره به اینکه ۲۰۵ میلیون یورو قرارداد ساخت شناور در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارد گفت: امسال و سال آینده مجموعا ۴ هزار میلیارد تومان پروژه بندری، دریایی و مخابراتی با استفاده از توان داخل به بهره‌برداری می‌رسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سال تولید ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۷۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، محمدعلی موسی‌ پور، مدیرکل بندر امیرآباد به همراه معاونان خود در سفر به گلستان، از کانال آشوراده، ایستگاه رادیویی دریایی  unmanned بندرترکمن و ساختمان اداری بنادر گلستان در گرگان بازدید کردند و سپس با سیدمحسن طیرانی، سرپرست و‌مسئولان بنادر گلستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست ضمن بررسی روند همکاری بین دو بندر همجوار شمالی کشور، مشکلات و نقاط ضعف و قوت مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت خدمات رسانی ارائه شد.

سرپرست بنادر و دریانوردی استان گلستان در این نشست اظهار داشت : لایروبی کانال آشوراده و تبادل آب بین دریا و خلیج موجب شده تا شناورهای سبک به راحتی در خلیج گرگان تردد داشته باشند.

وی با بیان اینکه افزایش ۲۰ سانتی‌متری ارتفاع سطح آب خلیج گرگان باعث کاهش شوری آب و مهاجرت پرندگان به خلیج گرگان شده است، ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده حدود ۴۰۰ متر به پهنای سواحل اضافه کرده است.

سیدمحسن طیرانی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ بیشترین جذب مسافر در سفرهای دریایی از مسیر اسکله بندرترکمن به جزیره آشوراده انجام شد، افزود: در این ایام حدود ۴۱ هزار و ۴۹۰ نفر مسافر و گردشگر تردد داشته‌اند که نیاز به علائم کمک ناوبری جهت ایمن سازی آبراه بوده  و با هماهنگی بعمل آمده واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد فراهم شده و به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

به گفته سرپرست بنادر گلستان، یکی از اتفاقات مهمی که در نوروز ۱۴۰۳ محقق شد، قرار دادن شناور جستجو و نجات دریایی توسط واحد دریایی بندر امیرآباد برای اسکله‌های بندرترکمن و بندرگز بود که در تامین امنیت ترددهای دریایی بسیار مثمر ثمر بود.

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا