Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، کنسرت نمایش «من و ما» یکشنبه ۳ آذر در تالار وحدت برگزار شد. کنسرتی که ارکسترش را ساز‌های کوبه‌ای تشکیل می‌دادند. مکمل ساز‌های کوبه‌ای و صدای مرتضی یگانه راد که گروه راد‌ها را تشکیل می‌دادند، گروه نمایش جرس بود. اجرا از آفرینش و خلقت انسان آغاز و به بازگشت آدمی به سوی خدا ختم می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

««آفرینش»، «یارتویی (پیدایش)»، «حیات (هیچ مگو)» و «خویشتن من و ما» تشکیل دهنده بخش نخست اجرای گروه راد بودند. البته تمامی قطعات به شکل کنسرت نمایش نبود؛ آثاری مانند «سرنوشت»، «ضربی»، «جدال»، «سواران،برداشتی از قطعه سواران دشت امید ساخته حسین علیزاده»، بدون اجرای نمایش و بی کلام اجرا شدند.

بخش دوم اجرا وارد بخش جدی و مهم زندگی انسان و مولوی می‌شد. زمانی که مفاهیمی مانند عبادت و بندگی و مرگ معنا پیدا می‌کند. آغازگر بخش دوم کنسرت رادها، قطعه «سواران» بود. در ادامه «شراب شوق (حیرانی)، «خروش»، «سروخرامان»، «جرس» و «ای عاشقان (عروج)» زندگی پرتلاطم مولوی را روایت کردند. البته کنسرت گروه راد‌ها به بیان ۱۳ روایت از زندگی مولوی ختم نشد؛ پایان بخش کنسرت، اثر «فردوس» با شعری از فردوسی بود که مجید یگانه راد سرپرست گروه آن را به تمامی ایرانیان تقدیم کرد.

اعضای ارکستر را حدود ۴۰ نوازنده تشکیل می‌دادند که بخش قابل توجهی از آن‌ها کودک و نوجوان بودند. استاد این نوازندگان مجید و مرتضی یگانه راد، سرپرستان گروه رادها بودند.

چگونگی کار نوازندگان از نکات قابل توجه کنسرت رادها و  بکارگیری از ظرفیت‌های متعدد ساز‌های کوبه‌ای بود. تک نوازی، دو نوازی، چند نوازی ساز‌ها دربخش‌های متعددی اجرا می‌شد. در بخشی از قسمت‌ها، قطعات بی کلام، ساز‌ها نه کنار هم بلکه جدا از یکدیگر در پاسخ به هم نواخته می‌شدند و به نوعی دیالوگ میان ساز‌ها برقرار می‌شد. بیش از هر چیزی در این اجرا، فضای خانقاه‌ها حاکم بود. گروه نمایش هم ترکیبی از سیاهی و سفیدی روح انسان در جدال با یکدیگر بودند، جدالی که تا پایان زندگی انسان ادامه دارد.

کنسرت نمایش «من و ما»، ۳ آذرماه در تالار وحدت به روی صحنه رفت. قرار بود این اجرا، ۴ آذر نیز برگزار شود، اما به دلیل قطعی اینترنت و توقف بلیت فروشی اجرای دوم، کنسرت ۴ آذر این گروه کنسل شد. استقبال خوب و پرشور دوستداران موسیقی از این اجرا،قابل توجه بود.

انتهای پیام/

کنسرت نمایش گروه رادها در تالار وحدت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنسرت نمایش کنسرت ساز تالار وحدت موسیقی سنتی خواننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۷۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی هفدهمین جشنواره تئاتر رضوی، به مناسبت بزرگداشت دهه کرامت، شش نمایش دیگر با مضامین فرهنگ رضوی و با هماهنگی دبیرخانه هفدهمین جشنواره تئاتر رضوی، در شهر محل تولیدشان، این رویداد را همراهی می‌کنند.

شش نمایش که همزمان با هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی اجرا خواهند شد به این شرح معرفی شدند:

۱. نمایش«سنجاب» نوشته لیلا روغنگیر قزوینی و کارگردانی مهدی روز بهانی از ۱۳ تا ۳۰ اردیبهشت‌ در تماشاخانه مهر حوزه هنری به صحنه می‌رود.

۲. نمایش«الو سلام» نوشته مهرداد رایانی‌مخصوص و کارگردانی قباد دارابی در روزهای ۲۵ و ۳۰ اردیبهشت‌ در پلاتوی الغدیر شهر اسلام‌آباد غرب به صحنه می‌رود.

۳. نمایش«پانما» نوشته مجید کاظم‌زاده مژدهی و کارگردانی لیلا مهدی آبادی از۲۰ تا ۲۵ اردیبهشت‌ در تئاترشهرِ شهر کرمانشاه به صحنه می‌رود.

۴. نمایش«پیچ کمر» نوشته و به کارگردانی سید محید میر حسینی از ۲۷ تا ۳۱ اردیبهشت‌ در آمفی تئاتر پروفسور حسابی شهر تفرش به صحنه می‌رود.

۵. نمایش«دست‌های سرخ» نوشته سیدحسین فدایی‌حسین و کارگردانی سیدرضا رفیعی از ۲۴ تا ۳۱ اردیبهشت‌ در پلاتو حسین پناهی شهر یاسوج به صحنه می‌رود.

۶. نمایش«سفر سوزن‌بان» نوشته مهدی صالحیار و به کارگردانی علی مجیدپور، همزمان با دهه کرامت در تئاتر شهر شهر تبریز به صحنه می‌رود.

هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی به دبیری اتابک نادری، بخشی از بیست و یکمین جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) به ریاست فرهاد قائمیان است که با محوریت اجرای عمومی آثار در شهرهای محل تولید، از اواخر فروردین تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

کد خبر 6093053 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • آقای همایون شجریان بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • سالن های نمایشی در ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه اجرا نخواهند داشت 
  • سالن‌های نمایشی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت‌ماه اجرا نخواهند داشت
  • سالن‌های تئاتر ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت اجرا ندارند
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم