Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دولت برای توزیع کالاهایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می‌شود، سیستمی عادلانه در بودجه سال ۹۹ بیاندیشد.

 در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی افزایش قیمت بنزین و تاثیر آن بر افزایش قیمت کالاها، نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه، در اخطار قانون اساسی گفت: آقای لاریجانی! مجلس با حمایت شما ۱۴ میلیارد دلار به دولت اختصاص داد تا کالاهای اساسی وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آقای لاریجانی همه این اعتبار در کلانشهرها خرج می‌شود و کارگران و کشاورزان از این ۱۴ میلیارد برخوردار نشده‌اند. به نظر می‌رسد کارگران، کشاورزان و افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد جزو ۶۰ میلیون نفری که کمک معیشتی دریافت می‌کنند، نیستند.

قاضی‌پور تصریح کرد: سهم روستاییان و کشاورزان از این ۱۴ میلیارد را مشخص کنید، به آنها کارت بدهید و پول را به حسابشان واریز کنید. دولت اعلام کند ۶۰ میلیون نفری که قرار است کمک‌های معیشتی دریافت کنند، چه کسانی هستند؟ بسیاری از افراد جامعه این کمک‌ها را دریافت نکرده‌اند.

در ادامه رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در رابطه با بحث ۱۴ میلیارد، حق با شماست. باید مکانیزمی وجود داشته باشد تا امکاناتی که دولت با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می‌کند، به دست همه مردم برسد؛ در ایام بودجه نیز این بحث مطرح شد.

لاریجانی افزود: متأسفانه شیوه توزیع به گونه‌ای بود که ایراداتی وجود داشت. در بودجه سال آینده دولت باید مکانیزم جدیدی در این خصوص به تصویب برساند تا کالاهایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می‌شود، به دست محرومین برسد.

دولت کل درآمد افزایش قیمت بنزین را یارانه می‌دهد

 همچنین حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر هم در تذکری گفت: دیروز بنده تذکری در مورد عدم واریز یارانه به برخی گروه‌ها داشتم که رئیس مجلس اعلام کردند در جلسه فردا مورد بررسی قرار خواهد گرفت اما در جلسه روز دوشنبه مسئولان سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون حضور نیافته‌اند.

وی خطاب به لاریجانی گفت: باید به داد مردم رسید، امید مردم به مجلس است، اگر پیامک‌هایی که روی تلفن همراه نمایندگان ببینید، نمی‌توانید به مردم جواب بدهید. نمی‌دانم شما گوشی دارید یا نه؟

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس افزود: یارانه افرادی که حساب یارانه‌ای خود را پس از ازدواج، از خانواده‌هایشان جدا کرده‌اند، قطع شده است؛ باید این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام شده، دولت با اجرای قیمت افزایش بنزین حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان درآمد کسب خواهد کرد که قرار است از این میزان ۳۰ هزار میلیارد تومان به حساب مردم واریز کند؛ باید ۴۰ هزار میلیارد تومان باقی‌مانده حساب و کتاب شود.

در ادامه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: جلسه امروز با ستاد تنظیم بازار و در راستای بررسی قیمت‌ها بود. کمیسیون برنامه و بودجه موضوعات مد نظر شما در مورد یارانه‌ها را مورد بررسی قرار خواهد داد البته برداشت این کمیسیون این نیست که دولت از اجرای طرح افزایش قیمت بنزین ۷۰ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشد. مصوبه شورای هماهنگی این است که دولت هر مقدار از این محل افزایش قیمت داشته باشد، به صورت یارانه به مردم اختصاص خواهد داد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۰۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه

گروه اقتصاد و درآمد:چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس اعلام کرد: اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه 1403 در حدود 75 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته، 1402، حدود 9 درصد رشد را تجربه کرده است.

چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

همچنین مرکز پژوهش های مجلس در این گزارش که ذیل بررسی فقر انجام شده، آورده است: اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 در حدود 56 هزار میلیارد تومان است در حالی که دولت از بودجه سال گذشته حدود 159 هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است! این رقم نشان می دهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143 هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150 درصد رشد داشته است.

         

دیگر خبرها

  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • چرا رونالدو زیادی مهربان شده است؟!
  • پرچمداران سامسونگ در یک‌قدمی ۱۰۰میلیون تومانی
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران