Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:19:44 GMT

شناسایی نخبگان و صاحبان ایده در غرب مازندران

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۲۱۶۰

شناسایی نخبگان و صاحبان ایده در غرب مازندران

ایسنا/مازندران معاون مرکز رشد واحدهای فنآور نوشهر گفت: یکی از اهداف مراکز رشد و واحدهای علم و فنآوری مازندران شناسایی نخبگان، صاحبان ایده و فنآوری منطقه در غرب استان است.

مهدی ترابی در حاشیه نخستین نمایشگاه دستاوردها، اختراعات بسیج  و شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور غرب مازندران که در مصلای نوشهر برپا شد، اظهار کرد: مرکز رشد فنآور نوشهر به عنوان تنها مرکز فنآوری زیر مجموعه پارک علم و فنآوری غرب استان مشغول فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه با بیش از ۳۵ غرفه، ۷۵ فنآوری و محصول نوآورانه شروع به کار کرده است،تصریح کرد: این نمایشگاه به مدت 2 روز برگزار و با استقبال بسیار خوبی از طرف سازمان‌های مختلف و صاحبان ایده و فنآور مواجه شد.
معاون مرکز رشد واحدهای فنآور نوشهر گفت: سازمان‌ها و دانشگاه‌های منطقه، مرکز رشد واحدهای فناور سپاه نوشهر، مرکز رشد واحدهای فناور نوشهر زیر مجموعه پارک و علم و فناوری مازندارن، گردشگری و صنایع دستی نوشهر و مرکز رشد دانشگاه آزاد تنکابن در این نمایشگاه حضور یافتند و سعی شد از پتانسیل آموزش و پرورش نوشهر نیزاستفاده شود.
ترابی خاطرنشان کرد: خوشبختانه سه ایده برتر دانش‌آموزی در مراسم اختتامیه مورد تجلیل قرار گرفت که امیر مهدی صادقی با ایده ساخت آفرود و سیستم آبیاری جدید، محمدرضا بیژنی با دستگاه هشدار دهنده به ناشنوایان و مها میار نعیمی با ایده کف پوشی که تولید کننده برق بود به عنوان ایده‌های برتر مورد تجلیل قرار گرفتند.
وی ادامه داد: ایده مها میار نعیمی یکی از طرح های خوبی بود که در مراحل ثبت اختراع با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور نوشهر می باشد چراکه نمونه‌ای ندارد.
معاون مرکز رشد واحدهای فنآور نوشهر اضافه کرد: مرکز رشد نوشهر در صدد است تا این دانش‌آموز نخبه را که پایه ششم ابتدایی است به جشنواره‌های مختلف که در سطح دانش‌آموزی برگزار می‌شود، معرفی کند.
ترابی یادآور شد: یکی دیگر از اهداف این نمایشگاه علاوه بر شناسایی نخبگان، استقرار آنها در مراکز نوآوری و مراکز فناوری و اکوسیستم مراکز فناوری است چراکه دارای ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی هستند که باید به صورت درست مورد استفاده قرار گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پارك علم و فناوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری و افزایش ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی در مازندران یک‌هزار شغل جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، قاسم کریم‌زاده، امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی این استان اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج محور پتانسیل شیلاتی مازندران بررسی و در نمایشگاه عرضه شده است.

وی با بیان اینکه صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی است، افزود: شیلات مازندران دارای سه هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید این استان را در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان و مطرح کرد: از این میزان تولید سالانه شش تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود.

کریم‌زاده با اعلام اینکه سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات این استان ۸۰۳ میلیون دلار بود، گفت: ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است که سالانه دو هزار و ۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود؛ از این میزان با استحصال ۹۰۳ تن خاویار به ارزش اقتصادی یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی میزان صادرات ماهیان خاویاری را با میزان تولیدات خاویار ۱۱۰ تن انواع گوشت خاویاری به کشورهای مختلف با ارزش اقتصادی آن ۷۳۰ هزار دلار بیان کرد و گفت: مازندران ۵۲ درصد استحصال ماهیان خاویاری کل کشور و ۴۷ درصد استحصال خاویار را در اختیار دارد.

این مسئول با اشاره به توسعه زنجیره ارزش محصولات شیلاتی این استان یادآور شد: سه موضع توسعه پرورش ماهی در قفس‌های دریایی با نگاه اقتصاد دریا محور با مشارکت مردم، توسعه پرورش ماهیان خاویاری با اراضی ساحلی و تولید ماهیان کیلکا با اقتصاد دریامحور در این اداره‌کل مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش پیدا می‌کند، همچنین یک‌هزار شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 748902

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • دستگیری ۲۲ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در نوشهر
  • شناسایی و انهدام باند قاچاق خودرو‌ در مازندران
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • متصدی واحد جمع‌آوری ضایعات در خواف به حبس محکوم شد
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان