Web Analytics Made Easy - Statcounter

عرشه فولادی

عرشه‌های فولادی در طیف گسترده‌ای از کاربردهای تجاری و صنعتی استفاده می‌شوند. ورق عرشه فولادی از طریق فرآیندی به نام رول فرمینگ حاصل می‌شود. ورق‌های بزرگ فلزی از رول‌ها جدا می‌شوند و در قالب‌های چرخشی دندانه‌دار فرم می‌شوند. عرشه‌های فولادی با استفاده از گلمیخهای فولادی که قابلیت جوشکاری دارند اجرا می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرشه فولادی در سازه‌های مسطح و شیبدار در انواع ساختمان‌ها قابل استفاده است. سقف عرشه به دلیل استقامت، وزن سبک، صرفه اقتصادی و نصب آسان است، محبوب شده است.

 دو المان، ورق‌های فولادی گالوانیزه ذوزنقه‌ای و برش گیر در سقف عرشه فولادی، این نوع سقف‌ها را متمایز می‌کند. سقف‌های مرکب عرشه فولادی به‌طور معمول از ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای با ضخامت 0.8-1.25 میلی‌متر می‌باشد که نقش زیادی در افزایش فاصله تیرها تا سه و نیم متر و کاهش وزن ساختمان‌ها دارند.

فولاد مورد استفاده در ورق‌های عرشه فولادی، استانداردها، ترکیبات شیمیایی و خواص مکانیکی خاصی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر یا انتخاب مناسب‌ترین نوع سقف عرشه فولادی برای شما شرکت پایا بنا سازه همراه شما خواهد بود.

مزایای اصلی سقف عرشه فولادی

• با استفاده از سقف عرشه فولادی سرعت ساخت افزایش می‌یابد.

یکی از مهمترین و با ارزش‌ترین عوامل در صنعت ساختمان که منجر به گسترش سقف عرشه فولادی شده است، سرعت اجرای آن و در عوض بازیابی سریع سرمایه است و باعث شده تا در سراسر جهان محبوبیت زیادی پیدا کند.

• مصرف فولاد و بتن کاهش می‌یابد.

با انتخاب بهینه عرشه، ضخامت دال، تعداد تیرها و مصرف میلگرد کاهش می‌یابد.

•کاهش وزن

وزن دالها با توجه به شکل و فرم عرشه تا 30 درصد کاهش می‌یابند، با کاهش وزن دال‌ها، ابعاد، وزن تیرها، ستون‌ها و در مجموع بار نهایی روی فونداسیون کم می‌شود.

• هزینه‌های کلی را کاهش دمی‌دهد

به طور کلی، استفاده از روشهای صنعتی سازی از جمله سیستم عرشه فولادی باعث کاهش زمان اجرا، کاهش مصرف مصالح، هزینه‌های جاری و در نتیجه کاهش هزینه‌های کلی پروژه می‌شود.

• ایمنی ساختمان افزوده می‌شود.

عرشه فولادی می‌تواند به عنوان یک قالب یکپارچه حین اجرا نقش مهمی داشته باشد و باعث کاهش خطرات به نسبت سیستم سقف‌های سنتی گردد.

• عملکرد سقف را در هنگام وقوع زلزله بهبود می‌بخشد

یکپارچگی این سقف‌ها باعث استحکام آن در برابر زلزله می‌شود.

• یکنواختی سقف زیرین

عرشه سقف فولادی دارای یک سطح زیرین یکنواخت است که بدون روکش قابل استفاده در پارکینگ‌ها هم هست.

• کاهش هزینه حمل و نقل

در مقایسه با سقف‌های کامپوزیتی در صنعت ساختمان، از قبیل تیرچه بلوک (فلزی یا تیرچه بتونی)، دال‌های بتونی مسلح، سقف کامپوزیت سنتی، سقف عرشه فولادی یکی از امن‌ترین و اقتصادی‌ترین سقف‌های مورد استفاده در صنعت ساخت و ساز است.

کاربرد عرشه فولادی

• در سازه‌های صنعتی پیش ساخته سبک به کار می‌روند.

•در سازه‌های با اسکلت فلزی سبک و سنگین در انواع مدرن، سنتی، صنعتی و نیمه صنعتی کاربرد دارند.

• برای سازه‌های با فریم اسکلت بتونی می‌توان با از بین بردن فریم و تیرها حجم بتن کمتری استفاده کرد.

روش‌های طراحی عرشه سقف فولادی

اساساً دو روش کلی برای طراحی این نوع سقف وجود دارد:

• ورق فولادی به عنوان قالب ماندگار

• ورق فولادی به عنوان المان کششی

در راستای حمایت از مشتری، شرکت عمرانی پایا بنا سازه با تولید سقف عرشه فولادی، این نوع سقف‌ها را به معماران، سازندگان سازه‌های فلزی، پیمانکاران سقف، پیمانکاران عمومی و سازندگان ارائه می‌دهد. در مورد اطلاع از انواع سقف‌های عرشه فولادی و جزییات آن کافی است با شرکت پایا بنا سازه تماس بگیرید.

اجرای عرشه فولادی

در ابتدا سقف عرشه فولادی برای سازه‌های اسکلت فولادی طراحی و مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما اکنون می‌توان عرشه سقف را برای اسکلت‌های بتونی اجرا کرد، اما کمی قیمت عرشه فولادی ممکن است پر هزینه به نظر بیاید، اما مطمئناً می‌توان آن را انجام داد. قبل از اجرا محاسبات باید توسط مهندسین مربوطه به درستی انجام شود.

1. ابتدا تیرها در مکان‌های مناسب آنها نصب می‌شوند. لازم به ذکر است تیرها متصل به هم چیده می‌شوند برای این بخش می‌توان از تیرهای لانه زنبوری یا تیرهای ورق استفاده کرد.

2- پس از نصب تیرهای فرعی، ورق عرشه فولادی با مشخصات مندرج در نقشه به محل منتقل شده و در محل نصب می‌شود.

3. سپس گل‌میخ‌ها که برای نصب تجهیزات مخصوصی احتیاج دارند مطابق با استانداردها در محل نصب می‌شوند. لازم به ذکر است که نقش اصلی گل‌میخ‌ها، برش گیر بودن آنها است و باعث می‌شود سقف و تیرهای فرعی یکپارچه شوند.

4- پس از آن، شبکه مش فولادی روی سقف قرار داده می‌شود و در پایان بتن‌ریزی انجام می‌شود. از مزایای شبکه مش فولادی می‌توان به جلوگیری از ترک‌های مختلف، افزایش ظرفیت باربری سقف را نام برد.

سایر مزایای استفاده از سقف عرشه فولادی امنیت و کیفیت بالای این نوع سقف، در مقایسه با سایر موارد می‌باشد، همچنین وزن کمتری نسبت به سایر سقف‌ها برای سازه فلزی دارند. اجرای هم‌زمان چند طبقه سقف در کنار هم سرعت کار را افزایش می‌دهد، برای ذخیره‌سازی ورق عرشه فولادی به فضای کمی احتیاج دارید و ساختمانی با استاندارد بالا ساخته می‌شود.

شرکت عمرانی پایا بنا سازه با ارائه خدمات مهندسی، تولید و اجرای سقف‌های عرشه فولادی، با هدف صنعتی سازی و مدرنیزه کردن و بهبود کیفیت ساخت در پروژه‌های ساختمانی و به ویژه انبوه‌سازی فعالیت می‌کند. این شرکت با تولید و اجرای سقف‌های عرشه فولادی کوشش می‌کند تا در جهت کسب رضایت مشتری کلیه انتظارات کارفرمایان، مشاورین و مهندسین را با رعایت کامل استانداردهای بین‌المللی و مقررات ملی ساختمان ایران برآورده نماید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جهان حمل و نقل زلزله ساخت و ساز صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است