Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک پاسارگاد درحالی که بیش از ۱۴۶ هزار میلیارد تومان سپرده در آبان‌ماه دریافت کرده و سود سپرده بیش از یک هزار میلیارد تومانی از این محل پرداخت کرده که در این ماه بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات اعطا کرده که این تسهیلات در آبان‌ماه برای این بانک درآمدی در حدود یک هزار میلیارد تومان داشته است.

به گزارش ایسنا، در ابتدای سال جاری مقام معظم رهبری شعار سال را «رونق تولید» انتخاب کردند و این موضوع عاملی شد تا بانک‌ها به دستور بانک مرکزی و خواست دولت تسهیلات قابل توجهی را در اختیار تولیدکنندگان و عموم مردم قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سویی دیگر با وقوع سیل فروردین‌ماه بانک‌ها در ارائه‌ تسهیلات با برنامه‌های دیگری روبه‌رو شدند و مقرر شد که بانکها در کنار تسهیلات رونق تولید تسهیلاتی در راستای رفع مشکلات مردم مناطق سیل‌زده نیز ارائه کنند.

بررسی‌ها نشان از آن دارد که بانک پاسارگاد در ماه آبان‌ بیش از ۱۲ هزار و ۵۱۷ میلیارد تومان تسهیلات ارائه کرده‌ است که در همین مدت درآمد این بانک از محل ارائه‌ تسهیلات بیش از  ۱۱۷۳ میلیارد ریال بوده است.

بررسی‌ها گواه آن از آن دارد که بیشترین میزان تسهیلات پرداختی این بانک با ۸۳ درصد مربوط به تسهیلات مشارکت مدنی بوده و بعد از آن تسهیلات ارزی با سهم سه درصدی قرار گرفته است. تسهیلات قرض‌الحسنه که یکی از پرمخاطب‌ترین تسهیلات بانکی به شمار می‌رود، در آبان‌ماه سهم ۰.۱۱ درصدی به ارزش ۱۳ میلیارد و ۷۶۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان را برای خود انتخاب کرده است.

حال با این شرایط بیشترین درآمد بانک پاسارگاد در یک ماهه فوق از اعطای تسهیلات با سهم ۸۳ درصدی مربوط به مشارکت مدنی و بعد از آن با سهم هفت درصدی مربوط به تسهیلات ارزی بوده است.

بانک پاسارگاد در آبان‌ماه تسهیلاتی با عنوان اجاره به شرط تملیک و سلف ارائه نکرده است و در زمینه‌ فروش اقساطی ۱۰ میلیارد و ۸۰۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تسهیلات ارائه و درآمدی در حدود چهار میلیارد و ۲۷۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان داشته است که در کنار آن تسهیلات جعاله به مبلغ ۱۳۱ میلیارد و ۵۷۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ارائه و درآمدی به میزان هشت میلیارد و ۲۸۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان داشته است.

در کنار این موارد، بانک پاسارگاد در آبان‌ماه سال جاری ۱۴۱ هزار و ۱۶۵ میلیارد و ۱۰۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان سپرده دریافت کرده که بیشترین حجم سپرده دریافتی به ترتیب مربوط به سپرده‌های کوتاه‌مدت، سپرده‌های قرض‌الحسنه جاری و  ریالی و سپرده‌های بلندمدت یک ساله بوده است. این بانک در مدت مذکور از طریق سپرده‌گذاری، سودی به مبلغ ۱۱۶۸ میلیارد و ۴۹۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به دست آورده است که بیشترین دریافتی این بانک به ترتیب از طریق سود سپرده‌های بلندمدت یک ساله گواهی سپرده ویژه سرمایه‌ گذاری عام و سپرده‌های کوتاه‌مدت بوده است.

مشتریان این بانک در ماه آبان ۵۶ هزار و ۹۴۸ میلیارد و ۵۴۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به عنوان سپرده کوتاه‌مدت و ۳۰ هزار و ۹۵ میلیارد و ۴۲۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به عنوان سپرده‌های قرض‌الحسنه جاری و ریالی نزد این بانک سپرده‌گذاری کرده اند.

همان‌طور که گفته شد بیشترین درآمد یک ماهه اخیر بانک پاسارگاد از طریق سود سپرده‌های سرمایه‌ گذاری با ۶۳.۳ درصد مربوط به سپرده‌های بلندمدت یک ساله بوده که رقم این درآمد ۷۳۶ میلیارد و ۵۳۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بوده است.

نکته‌ قابل توجه در آمار ارائه شده، درآمد ۲۰۰ هزار تومانی این بانک از سود سپرده‌های بلندمدت دو ساله بوده است که البته سود سپرده سرمایه‌ گذاری سپرده‌های بلندمدت چهار ساله برای این بانک در آبان‌ماه نیز سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک پاسارگاد سود سپرده سود تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد

مقامات نظارتی آمریکا بانک «ریپابلیک فِرست» (Republic First Bancorp) را تعطیل کردند و به شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) سپردند.

به گزارش فارس، «ریپابلیک فرست» مستقر در فیلادلفیا که مذاکرات تامین مالی با گروهی از سرمایه‌گذاران را رها کرده بود، توسط دپارتمان بانکداری و اوراق بهادار پنسیلوانیا توقیف شد.

شرکت بیمه سپرده فدرال روز جمعه اعلام کرد، بانک «فولتون»، واحدی از شرکت مالی فولتون برای حمایت از سپرده‌گذاران، تمامی سپرده‌های به عهده می‌گیرد و تمامی دارایی‌های این بانک را می‌خرد.

«ریپابلیک فرِست» که به «ریپابلیک» معروف است، تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۴ در مجموع حدود ۶ میلیارد دلار دارایی و ۴ میلیارد دلار سپرده داشت. شرکت بیمه سپرده فدرال هزینه این ورشکستگی را برای صندوق خود ۶۶۷ میلیون دلار برآورد کرده است.

بانک فولتون در بیانیه‌ای اعلام کرد، «ریپابلیک»، به جز سپرده‌ها، دیون و سایر بدهی‌هایی به ارزش تقریبا ۱.۳ میلیارد دلار هم داشته است.

تمامی ۳۲ شعبه بانک «ریپابلیک» در نیوجرسی، پنسیلوانیا و نیویورک از روز شنبه یا دوشنبه به عنوان شعبه‌های بانک «فولتون» بازگشایی خواهد شد.

قیمت سهام بانک «ریپابلیک»، از کمی بیش از ۲ دلار در ابتدای سال به حدود یک سنت در روز جمعه کاهش یافته است و ارزش بازار آن کمتر از ۲ میلیون دلار شد.

این بانک پنجمین بانک آمریکایی‌ست که ورشکسته می‌شود. سال گذشته ۳ بانک آمریکایی «سیلیکون ولی»، «سیگنیچر» (Signature Bank) در ماه مارس ۲۰۲۳ و «فِرست ریپابلیک» (First Republic Bank) در ماه می‌ورشکست شدند.

تعطیلی بانک «سیگنیچر» چند روز بعد از دستور تعطیلی بانک «سیلیکون ولی» اتفاق افتاد. یک هفته پیش از آن هم بانک سیلورگِیت (Silvergate Bank) اعلام کرده بود به طور داوطلبانه بانک خود را منحل می‌کند.

خبر سقوط بانک «ریپابلیک»، درکنار ۴ ورشکستگی بانکی دیگر در آمریکا در سال (۲۰۲۳)، سال سختی را برای صنعت بانکداری این کشور به دنبال خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران تمدید شد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد