Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@09:32:50 GMT

طرح بنزین و تجربه «فشار قبر» در مترو

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۷۰۸۶

طرح بنزین و تجربه «فشار قبر» در مترو

تین نیوز بله به راحتی می‌شود پشت درهای بسته نشست و در مورد گرانی بنزین تصمیم گرفت و گفت که مردم هم از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.  بعد از سهمیه بندی و گرانی بنزین، مسؤولان محترم، ملت را توصیه می‌کنند از وسائل نقلیه عمومی استفاده کنند. وسائل نقلیه عمومی یعنی اتوبوس، تاکسی و مترو.   مسؤولان محترمی که ملت را توصیه به استفاده از وسائل نقلیه عمومی می‌کنند خیلی خودشان اهل سوار شدن به مترو و اتوبوس نیستند که اگر بودند به همین راحتی مثل نقل و نبات از دهان‌شان کلمه «حمل و نقل عمومی» خارج نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این که مردم از اتوبوس و مترو استفاده کنند بسیار امر نیکو و پسندیده‌ای است اما به شرطی که این وسائل به اندازه کافی در اختیار شهروندان باشد.   این روزها به ویژه در ساعت‌های پیک رفت و آمد، مردم در مترو مثل دانه‌های بلال کنار هم ایستاده‌اند. به قول یکی از مسافرها هر روز  فشار قبر را در مترو تجربه می‌کنند.   بله به راحتی می‌شود پشت درهای بسته نشست و در مورد گرانی بنزین تصمیم گرفت و گفت که مردم هم از حمل و نقل عمومی استفاده کنند. من اگر در این کشور مسؤول محترم بودم قبل از اینکه بنزین را گران یا سهمیه بندی کنم، با لباس مبدل سری به اتوبوس‌ها و مترو می‌زدم بعد وقتی با تنی خسته و کت و شلواری چروک از آنها خارج شدم بعد برای مردم تصمیم می‌گرفتم.   قدیمی‌ها ضرب‌المثل جالبی در مورد این روزهای ما دارند«سواره، خبر از حال پیاده ندارد و سیر از گرسنه»   نمی‌شد با توجه به طرح جدید بنزین و با علم به اینکه مردم نگران گرانی و بنزین به سمت اتوبوس‌ها و مترو هجوم می‌آورند، ساعت کاری ادارات ونهادهای دولتی را تغییر داد تا کمی از فشار بر مردم کم شود؟   نمی‌شد ابتدا اوضاع حمل و نقل عمومی در کشور را بهبود می‌بخشیدیم بعد به مردم توصیه می‌کردیم که اتوبوس سواری کنند. نمی‌شود کاری کنیم که مردم برای کار و زندگی بهتر راهی شهرهای بزرگ‌تر نشوند تا شلوغی و آلودگی هوا، بلای جان جامعه نشود؟   می‌شد اما طبق رسم ما نبود. رسم ما این است که تصمیم بگیریم بدون اینکه همه جوانب آن را بسنجیم. در نهایت هم می‌گوییم، ابتدا سخت است بعد مردم کم کم به شلوغی مترو و اتوبوس عادت می‌کنند!   کاش آن مسؤول محترم، تاکسی‌های شهر را می‌دید که در زمان‌های اوجی که مردم در خیابان هستند، نیستند و مسافران مجبور‌اند به ماشین‌های شخصی متوسل شوند که کرایه را هر جور می‌خواهند می‌گیرند که البته حق دارند بالاخره بنزین آزاد می‌زنند و سهمیه تاکسی‌ها را ندارند.   کاش مسؤول محترم یک روز صبح از کرج عزم تهران می‌کرد. می‌دیدد به آنهایی که صندلی نرسیده است مجبور هستند حدود دو ساعت سرپا بایستند تا محل کار خود برسند. همه مردم پول ندارند بنزین آزاد بزنند، تاکسی سوار شوند. آنها مجبور هستند مترو سواری کنند. این که مصرف بنزین در کشور ما زیاد است را درک می‌کنیم. این که مردم باید از حمل و نقل عمومی استفاده کنند را قبول داریم اما لطفا شرایط تصمیم‌های خود را هم فراهم کنید. جاده هم می‌خواهند بسازند قبل از آن زیر ساخت‌ها را آماده می‌کنند چه برسد به چنین تصمیم‌های بزرگ و کلانی که همه مردم را درگیر می‌کند. البته بماند که در کشور ما جاده می‌سازند و بعد پشیمان می‌شوند و آن را جمع می‌کنند! آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: اتوبوس بنزین تاکسی حمل و نقل عمومی مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در شرکت‌های پخش و داروخانه‌های منتخب سراسر کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تامین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

10 میلیون عدد "وارفارین" ایرانی به‌زودی وارد بازار می‌شود

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه 190، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

انتهای پبام/

دیگر خبرها

  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی؛ نان در «اتوبوس»!
  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی: ظاهرا این روزها نان در «اتوبوس» است
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر