Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ در این جلسه، حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه، طی سخنانی با اشاره به کاهش موجودی دپو‌های استراتژیک این شرکت گفت: در فولاد مبارکه به‌دلیل عدم تأمین سنگ‌آهن موردنیاز مجبور شده‌ایم از دپو‌های استراتژیک استفاده کنیم که به‌طور اصولی نباید این اجبار برای شرکتی مثل فولاد مبارکه پیش بیاید.

وی افزود: فولاد مبارکه باید طبق برنامه‌ریزی‌هایی که از چندین سال قبل صورت گرفته، سنگ‌آهن موردنیازش را از چادرملو، گل‌گهر و معادن دیگر در کشور تأمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عظیمیان با تأکید بر این‌که ما نباید دغدغۀ تأمین سنگ‌آهن داشته باشیم، گفت: از دولت و مجموعۀ وزارت صمت انتظار داریم که برنامه‌ریزی لازم برای تأمین سنگ‌آهن فولاد مبارکه را تدوین و عملیاتی کنند.

وی ادامه داد: انجمن نیز باید در این زمینه نقش صنفی خود را ایفا کند و زمینۀ لازم برای رفع چالش‌های این مسیر را فراهم آورد.

مدیرعامل فولاد مبارکه به اهمیت تأمین مواد اولیه فولادسازان اشاره کرد و گفت: برای این‌که دولت در زمینه تأمین سنگ‌آهن به‌خوبی برنامه‌ریزی و اقدام کند، لازم است به پیشرفت‌های شرکت‌های فولادی در بخش تولیدات دقت شود. به‌عنوان نمونه، شرکت فولاد مبارکه چند سال قبل ۵/۳ میلیون تن تولید داشت، درحالی‌که اکنون این میزان به ۶ میلیون تن رسیده است؛ بنابراین این شرکت به حمایت بیشتری در تأمین مواد اولیه نیاز دارد.

عظیمیان با اشاره به این‌که باید موانع تولید فولاد برطرف شود تصریح کرد: کاهش ۷۰۰ هزار تنی واردات ورق به کشور گواه آن است که فولاد مبارکه به‌خوبی مأموریت‌های ملی خود را انجام می‌‎دهد، اما لازم است تولیدکنندگان بزرگ سنگ‌آهن هم به وظایف ملی خود در تأمین مواد اولیۀ فولادسازان عمل کنند.

وی افزود: دولت هم باید با نظارت کامل و جدی خود مانع کاهش تولید فولاد در کشور در شرایط فعلی شود، چراکه اگر روند عدم تأمین پایدار سنگ‌آهن برای فولادسازان مدتی دیگر ادامه یابد، کوره‌های فولاد یکی پس از دیگری خاموش خواهد شد.

بحران تأمین سنگ‌آهن دانه‌بندی برای ذوب‌آهن

در ادامۀ این نشست، منصور یزدی‌زاده، مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان، با تأکید بر این‌که تأمین سنگ‌آهن دانه‌بندی برای ذوب‌آهن تبدیل به بحران شده است، گفت: خام‌فروشی در همه‌جای دنیا مورد نکوهش است. مقام معظم رهبری هم بر مقابله با خام‌فروشی تأکید کرده‌اند. نیاز داخلی به سنگ‌آهن هم که تشدید شده است. با این اوصاف چرا صادرات سنگ‌آهن هنوز پابرجاست؟

یزدی‌زاده با اشاره به این‌که علی‌رغم وضع عوارض صادراتی سنگ‌آهن همچنان صادرات این مادۀ اولیه ادامه دارد گفت: عوارض ۲۵ درصدی که برای صادرات سنگ‌آهن تصویب شده به‌هیچ‌عنوان بازدارنده نیست و پیشنهاد ما وضع عوارض ۴۰ درصدی است.

دولت قیمت شمش فولاد را در بورس واقعی کند

علی محمدی، مدیرعامل فولاد خوزستان نیز در این نشست با اشاره به قیمت‌گذاری تولیدات در بورس گفت: اگر در بورس کالا سرکوب قیمتی بر شمش اعمال نشود و قیمت شمش بر اساس عـــرضه و تقاضــای واقعی کشف شود، صرفۀ اقتصادی در زنجیرۀ فولاد برای عرضۀ سنگ‌آهن به بازار داخل ایجاد می‌شود.

نظارت بیشتر از طرف معاونت معدنی وزارت صمت

همچنین کسری غفوری، مدیرعامل فولاد خراسان، در این نشست دربارۀ تأمین مواد اولیه برای شرکت‌های فولادی گفت: معاونت معدنی وزارت صمت برای تأمین سنگ‌آهن موردنیاز فولادسازان جدولی ابلاغ کرده است، اما لازم است نظارت بیشتری بر اجرای این سهمیه‌ها داشته باشد.

با ورود معادن به حوزۀ تولید فولاد، منافع بنگاهی جای منافع ملی را گرفت

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز در این نشست با اشاره به این‌که ریشۀ عدم تأمین پایدار سنگ‌آهن برای فولادسازان را باید در خصوصی‌سازی نادرست دنبال کرد، گفت: چندین سال قبل انجمن دربارۀ ورود معادن به فولادسازی هشدار داد. در آن زمان هنوز مشکل تأمین سنگ‌آهن واحد‌های فولادی این‌قدر شدید نشده بود و معادن در ابتدای توسعۀ فعالیت خود به سمت پایین‌دست بودند، اما متأسفانه توجه لازم نشد و منافع بنگاهی جای منافع ملی را گرفت.

برچسب ها: رویداد24 ، فولاد مبارکه اصفهان ، حمیدرضا عظیمیان ، تولید سنگ اهن سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 فولاد مبارکه اصفهان تولید سنگ اهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۸۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد

محمد حسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست بررسی وضعیت تولید مرغ گفت: اصلی‌ترین هدف وزارت جهادکشاورزی کمک به تولید کننده و حمایت از مصرف کنندگان است.

وی افزود: تولید مرغ با سیاست‌های سال گذشته با افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ و آرامش بازار همراه بود، اما نباید افزایش تولید و کاهش قیمت باعث متضرر شدن تولیدکنندگان شود.

عطایی یادآور شد: همه زنجیره تولید به نحوی به هم متصل هستند و نبایستی در چرخه تولید و اقتصاد جامعه تولید کننده و مصرف کننده متضرر شوند.

وی اضافه کرد: ظرفیت تولید مرغ منجمد صادراتی را باید افزایش داد تا تولید کنندگان و مرغداران دچار ضرر نشوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: وضعیت تولید مرغ در استان و کشور نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی دارد و انتظار می‌رود در این برهه مازاد تولید دشته باشیم که با انجماد و صادرات ازتولیدکنندگان می‌توان حمایت کرد.

عطایی افزود: بایستی ظرفیت عمل آوری و فروش مرغ به پشتیبانی امور دام را افزایش داد تا مرغ مازاد تولیدی منجمد و صادر شود.

وی تاکید کرد: تولیدکنندگان و کشتارگاه‌ها می‌توانند با صادرات مرغ، در امر تولید مشارکت کنند تا بازار تنظیم شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه