Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فضای سیاسی انگلیس در آستانه انتخابات پارلمانی زودهنگام با وعده‌های انتخاباتی پر شده که می‌توانند علاوه بر گسترش تنش‎های سیاسی، پیامد‌های ناگواری را برای این کشور رقم بزنند. تاریخ انتشار: 11:34 - 05 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۱۱۷۹ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ انگلیس در آستانه انتخابات پارلمانی زودهنگام به درخواست «بوریس جانسون»، نخست وزیر این کشور، با عدم قطعیت و چشم انداز مبهم تری مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حالی که تنها ۱۷ روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در انگلیس فرصت باقی مانده، احزاب انگلیسی که مرکز ثقل تبلیغات خود را بر موضوع برگزیت متمرکز کرده‎اند، حملات شدیداللحنی را متوجه یکدیگر می‌کنند.
مهم‌ترین تحولات انگلیس در بیستمین روز انحلال پارلمان این کشور به دلیل برگزاری انتخابات ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) عبارتند از:
* برنامه جانسون برای به چالش کشیدن قدرت مجالس عوام و اعیان
براساس گزارش‎ها، نخست وزیر انگلیس قصد دارد در صورت پیروزی در انتخابات سراسری پیش رو، با طرح چالش حقوقی در دادگاه‎ها، اختیارات مجالس دوگانه را در مقابل دولت محدود کرده و از تکرار شکست‌های مشابه مانند شکست در موضوع ماده ۵۰ و تعطیلی غیر قانونی مجلس جلوگیری کند.
ضمن اینکه براساس طرح حزب محافظه کار برای انتخابات پیش رو، جانسون قصد دارد از طریق این اقدام، روابط آتی با اتحادیه اروپا را بدون نیاز به نظارت دقیق مجلس عوام و با استفاده از گسترش حق قانونی سلطنتی پیش ببرد.
در این طرح آمده است بررسی جنبه‌های گسترده قانون اساسی در موارد رابطه دولت با مجلس و دادگاه‎ها، عملکرد حقوقی سلطنت، نقش مجلس اعیان و ... مورد بازبینی قرار خواهند گرفت.
دلیل این اقدام شکست تحقیر آمیز جانسون در موضوع رای دیوان عالی انگلیس مبنی بر غیر قانونی بودن تعطیلی ۵ هفته‌ای پارلمان در اوج بحران برگزیت با شکایت یک زن تاجر است.
*نیاز جانسون به ۳۲ هزار رای در ۵۰ حوزه انتخابیه
نخست وزیر انگلیس برای به دست آوردن اکثریت مورد نیاز تشکیل کابینه به ۳۲ هزار رای در ۵۰ حوزه انتخابیه نیاز دارد.
جانسون در صورت دستیابی به رقم مذکور، به ۲۵ کرسی ۲ حزب «کارگر» و «لیبرال دموکرات» نیاز خواهد داشت. به این معنا که تشکیل کابینه اکثریتی جانسون به ۲۰ کرسی حزب کارگر و ۵ کرسی حزب لیبرال دموکرات وابسته است.
محافظه کار‌ها برای رسیدن به رقم ۳۲۱۹۵ رای باید علاوه بر موفقیت در ۵۰ حوزه انتخابیه کلیدی در ۲۵ حوزه دیگر، رقابت نزدیکی را با حزب کارگر از سر بگذرانند.
در واقع جانسون برای تشکیل کابینه اکثریت نیاز به جلب ۱۷۰۷۱ رای حامیان حزب کارگر و ۴۳۴۹ رای حامیان لیبرال دموکرات نیاز دارد. بیشتر بخوانید بحران بی پایان خروج از اتحادیه اروپا برای لندن مناظره بوریس جانسون و جرمی کوربین


*ثبت نام ۳۰۸ هزار نفر برای حضور در انتخابات ماه دسامبر


تاکنون ۳۰۸ هزار انگلیسی برای شرکت در انتخابات ۱۲ دسامبر(۲۱ آذر) و انتخاب ۶۵۰ نماینده مجلس عوام ثبت نام کرده اند.


انتخابات سراسری پیش رو نه تنها دولت انگلیس بلکه سرنوشت برگزیت را نیز مشخص می‌کند.


*هشدار نماینده پیشین انگلیس در اتحادیه اروپا در مورد طرح خروج جانسون


«سر ایوان راجرز»، سفیر پیشین انگلیس در اتحادیه اروپا، برنامه خروج جانسون را "بذر بزرگ‌ترین بحران برگزیت" توصیف کرد.


وی گفت "خطا‌های استراتژیک جانسون همانند خطا‌هایی است که «ترزا می»، نخست وزیر پیشین انگلیس مرتکب شده و مسیر دستیابی به توافق تجاری مطلوب را سخت‌تر می‌کند."


راجرز که در ژانویه ۲۰۱۷ از سمت خود استعفا داد، گفت "جانسون به زودی با پیامد‌های تبلیغات و وعده‌های انتخاباتی خود مواجه می‌شود؛ حذف صنعت خدمات انگلیس و محدود شدن محدوده شیلات دو مورد از پیامد‌های این وعده‌ها هستند."


*رکوردشکنی فقر کودکان در دولت آتی محافظه کاران


پیش بینی‌ها حاکی از وخیم‌تر شدن بحران فقر کودکان در صورت پیروزی جانسون در انتخابات است.


براساس گزارش یک موسسه انگلیسی، فقر کودکان در صورت روی کار آمدن مجدد دولت محافظه کار در انگلیس، به بالاترین میزان خود در ۶۰ سال اخیر خواهد رسید.


در حال حاضر ۲۹.۶ درصد کودکان انگلیسی در فقر زندگی می‌کنند. انتظار می‌رود این میزان در سال ۲۴-۲۰۲۳ به ۳۴.۵ درصد برسد.


*تفاوت بودجه مراقبت‌های عمومی در مانیفست‌های کوربین و جانسون


در حالی که مانیفست حزب محافظه کار از تخصیص ۲.۹ میلیارد پوند مازاد به مراقبت‌های عمومی و کودکان حکایت دارد، مانیفست حزب کارگر اعلام کرده ۸۳ میلیارد پوند برای این امر اختصاص می‌دهد.


*پیشتازی محافظه کاران در نظرسنجی‌ها


براساس نظرسنجی‌های انجام شده در مورد شانس پیروزی احزاب در انتخابات پیش رو، محافظه کاران همچنان در صدر قرار دارند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بوریس جانسون برگزیت بوریس جانسون برگزیت حزب کارگر ترزا می

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۹۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد در شرایط حاضر هیچ بستری برای آغاز گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه وجود ندارد.

وی با اشاره به شکست گفت‌وگوهای مقامات اوکراینی و روس در ماه‌های اولیه جنگ در استانبول ترکیه گفت: دلیل امتناع اوکراین از ادامه مذاکرات در استانبول فشار مستقیم از سوی لندن بود، باقی همه حدس و گمان است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خردادماه پارسال در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجی‌گری مذاکرات صلح بین مسکو و کی‌یف، به روسیه سفر کرده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!

پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کی‌یف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کی‌یف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند. وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کی‌یف از امضای توافق خودداری کرده است.»

به گفته پوتین، مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ در استانبول به طور ضمنی با پیش‌نویس این توافق که «پیمان بی‌طرفی دائمی و ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کی‌یف خارج می‌شود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری می‌کند.

براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانت‌دهندگان ایفای نقش می‌کردند. به باور پوتین، عدم تعهد کی‌یف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاش‌های مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کی‌یف تلاقی داشته و جانسون، طلایه‌دار تلاش‌های غرب برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.

به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیش‌تر درباره تأثیر تلاش‌های جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کی‌یف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»

کد خبر 6089884

دیگر خبرها

  • رئیس ستاد انتخابات ورامین: فرآیند انتخابات با قدرت برگزار می‌شود
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دور دوم مجلس در آبادان
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم