Web Analytics Made Easy - Statcounter

تسلا برای اینکه نشان دهد سایبرتراک جدید این شرکت او از هر لحاظ بی نقص است، این وانت آینده نگرانه و عجیب را به زورآزمایی با وانت معروف آمریکایی چند دهه گذشته یعنی فورد اف ۱۵۰ فرستاد.

به گزارش ایسنا، در این آزمایش خودروی سایبرتراک تسلا دو موتوره در حال کشیدن فورد f-۱۵۰  شرکت فورد است. شاید یکی از دلایل تسلا این باشد که به کاربران بگوید خودروی او از لحاظ قدرت قابل مقایسه با خودروی فورد نیست چرا که فورد رقیب اصلی سایبرتراک محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایبرتراک، ششمین خودرو تسلا از زمان تأسیس این شرکت در سال ۲۰۰۳ است. این خودرو می‌تواند رقیب سرسختی برای وانت فورد سری-اف(Ford F-Series) که بیش از ۴۰ سال در ایالات متحده پرفروش‌ترین وانت بوده است و وانت "شورلت سیلورادو"(Chevrolet Silverado) شرکت آمریکایی شورلت باشد. البته یکی از دلایلی که سایبرتراک می‌تواند برتر باشد این است که این خودرو بسیار سبک‌تر از خودروی اف-۱۵۰ فورد است اما می‌تواند آن را بکشد. خودروی سایبرتراک ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ پوند وزن دارد و وزن خودروی فورد ۶۱۰۰ تا  ۷,۰۵۰ پوند است.

ارزان ترین نسخه سایبرتراک دارای یک موتور متحرک و دیفرانسیل عقب(rear wheel drive) است و با هر بار شارژ قادر به طی کردن مسافتی حدود ۲۵۰ مایل (۴۰۲,۳۳۶ کیلومتر) است و ۳۹ هزار و ۹۰۰ دلار قیمت دارد. نسخه بالاتر این خودرو مجهز به دو موتور متحرک است و قیمت آن ۴۹ هزار و ۹۰۰ دلار است و با هر بار شارژ قادر به طی کردن مسافتی در حدود ۳۰۰ مایل(۴۸۲,۸۰۳ کیلومتر) است.

نسخه سه موتوره این خودرو نیز با هر بار شارژ قادر به طی کردن مسافتی در حدود ۵۰۰ مایل(۸۰۴,۶۷۲ کیلومتر)است و قیمت آن ۶۹ هزار و ۹۰۰ دلار است. ماسک گفت که سایبرتراک نسخه قیمت پایین تک موتوره می‌تواند در کمتر از ۶.۵ ثانیه از سرعت صفر به سرعت ۶۰ مایل در  ساعت(۹۶,۵۶۰۶ کیلومتر) برسد. سایبرتراک نسخه دو موتوره می‌تواند در ۴.۵ ثانیه به این سرعت برسد و سایبرتراک سه موتوره نیز می‌تواند در ۲.۹ ثانیه به این سرعت برسد. ظرفیت بکسل برای نسخه تک موتور این وانت حدود ۷۵۰۰ پوند، موتور دوگانه در حدود ۱۰ هزار پوند و موتور سه گانه حدود ۱۴ هزار پوند است. این شرکت اعلام کرد بنابر برنامه ریزی‌ها عرضه این خودرو در اواخر سال ۲۰۲۱ آغاز خواهد شد.

چکش مقصر شکستن شیشه بود

۲۲ نوامبر شرکت "تسلا" از نخستین وانت برقی خود رونمایی کرد اما مراسم رونمایی این خودرو چندان بی‌حاشیه هم نبود چرا که در این مراسم تسلا به منظور تست استحکام این خودرو دو عملیات انجام داد که پس از آن "ایلان ماسک" به نوعی شرمنده شد.

"ایلان ماسک"(Elon Musk) مدیر عامل شرکت تسلا ۲۲ نوامبر طی رویدادی در لس آنجلس، از نخستین وانت برقی این شرکت به نام "سایبرتراک" (Cybertruck) رونمایی کرد. در اواسط مراسم به منظور تست تحمل ضربه، طراح این خودرو یک چکش بزرگ برداشت و به بدنه خودرو ضربه زد و پس از آن همه شگفت زده شدند چرا که بدنه این خودرو به حدی محکم بود که هیچ صدمه ای ندید اما در دومین آزمایش که پرتاب یک توپ فلزی به سمت شیشه این خودرو بود، همه شوکه شدند چرا که پس از پرتاب گلوله شیشه خودرو ترک برداشت اما گوی فلزی وارد خودرو نشد و این در حالی بود که پیش از این، ماسک ادعا کرده بود که این وانت در برابر یک اسلحه دستی ۹ میلی متری ضد گلوله است.

حال پس از چند روز از گذشت این ماجرا ایلان ماسک در حساب کاربری خودر در توئیتر ادعا کرده است که آنها نمی‌بایست این دو آزمایش را پشت سرهم انجام می‌دادند و اگر آزمایش اول که کوبیدن چکش بر بدنه بود را نخست انجام نمی‌دادند هرگز شیشه سایبرتراک صدمه نمی‌دید. ماسک گفت: اشتباه ما این بود که آزمایش پرتاب توپ فلزی را پس از آزمایش ضربه چکش انجام دادیم و این موضوع سبب شد تا شیشه‌های این خودرو ترک بردارند اگر ما آزمایش پرتاب توپ فلزی را نخست انجام می‌دادیم هرگز این اتفاق نمی‌افتاد.

کاربران بسیاری از ایلان ماسک درباره این رخداد حمایت کردند و یکی از آنها در توئیتر نوشت: نگران نباش ایلان من دلیل اصلی شکستن شیشه‌ها را می‌دانم. شما باید آزمایش پرتاب توپ فلزی به شیشه را پیش از آزمایش ضربه چکش به بدنه انجام می‌دادید که روز گذشته ایلان ماسک نیز در حساب کاربری خود در توئیتر در پاسخ به این کاربر نوشت: آره درست میگی. ضربه‌ای که چکش به بدنه خودرو وارد کرد سبب شد پس از ضربه توپ فلزی به شیشه، این شیشه ترک بردارد. حق با تو بود ما می‌بایست آزمایش پرتاب توپ فلزی را پیش از آزمایش ضربه چکش انجام دهیم. دفعه بعدی این کار را انجام خواهم داد.

ماسک به همین منظور برای اینکه به افراد سراسر جهان نشان دهد شیشه‌های این خودرو بسیار مستحکم هستند ویدویی منتشر کرد که در آن "فرانز ون هولژوآسن" (Franz Von Holzhausen) طراح اصلی خودروهای تسلا پیش از رونمایی از این خودرو به شیشه آن توسط توپ فلزی ضربه زد اما شیشه هیچ ترکی برداشت.

نکته قابل ذکر این است که پس از  رونمایی از محصول جدید ارزش سهام خودروسازی تسلا در بازارهای بورس کاهش یافت. قیمت هر سهم این شرکت که در بورس وال استریت عرضه می شود در آخرین دور از معاملات با ۶.۱۴ درصد کاهش به ۳۳۳.۰۴ دلار رسید.

با وجود همه این مسائل شرکت تسلا اعلام کرد که پس از رونمایی تا حالا ۲۰۰ هزار دستگاه از آن را سفارش گرفته است. این وانت برقی منحصر بفرد از همان آلیاژ فولادی ساخته شده که برای ساخت موشک "استارشیپ"(Starship) شرکت "اسپیس‌ایکس"(SpaceX) مورد استفاده قرار گرفته است و در رویدادی که برای رونمایی از این وانت الکتریکی برگزار شد، آزمایشاتی که روی بدنه آن صورت گرفت استحکام بدنه آن در مقابل ضربه چکش را اثبات کرد.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تسلا سایبرتراک ایلان ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خودروی موردبحث را می‌توان یکی از اولین وانت پیکاپ های کاملاً برقی چینی با دو موتور و سیستم چهار چرخ محرک دانست. البته همان‌طور که گفته شد جک T۹ هانتر برقی بر اساس نسخه درون‌سوز این خودرو شکل می‌گیرد. T۹ یک وانت میان سایز است که از سال ۲۰۲۰ تاکنون در بازار حضور دارد و سال قبل فیس لیفت شده است. همانطور که قبلا در پدال نیز اشاره کردیم، جک T۹ قرار است توسط کرمان موتور در کشورمان نیز عرضه شود.

براساس گزارش پدال، جک T۹ برقی قبلاً در نسخه پروتوتایپ رؤیت شده و محصولی آشنا به نظر می‌رسد. البته باید گفت نسخه بدون آلایندگی این خودرو تفاوت‌های ظاهری نسبتاً زیادی با مدل درون‌سوز دارد تا بهتر از آن متمایز شود. در بخش جلوی این خودرو طراحی کاملاً متفاوتی را شاهد هستیم و مکان لوگوی جک نسبت به مدل درون‌سوز تغییر کرده است. با اینکه پوشش اطراف جلوپنجره تفاوت زیادی نسبت به مدل برقی ندارد اما اندکی به‌روزرسانی جهت هماهنگی با کلیت بخش جلو صورت گرفته است. رینگ‌های ۱۸ اینچی جک T۹ هانتر برقی از پوشش آیرودینامیک برای بهبود شعاع حرکتی سود می‌برند. نسخه‌های درون‌سوز این وانت پیکاپ چینی به رول کیج و ریل‌های جانبی در فضای بار مجهز هستند اما در مدل برقی خبری از آن‌ها نیست و تنها ریل‌های کرومی ساده در کناره‌های فضای بار به چشم می‌خورد. همچنین پوشش پلاستیکی مشکی‌رنگی نیز اطراف شیشه عقب این وانت بکار رفته است.

نسخه بدون آلایندگی T۹ طول/عرض/ارتفاع ۵۶۲۰/۱۹۶۵/۱۹۲۰ میلی‌متری داشته و طول فضای بار آن نیز به ۱۸۱۰ میلی‌متر می‌رسد. نیروبخش این خودرو دو موتور برقی است که در جلو ۹۴ اسب بخار قدرت و ۱۷۶ نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند درحالی‌که قدرت و گشتاور موتور برقی عقب به ۲۱۴ اسب بخار و ۳۴۲ نیوتون متر می‌رسد. باتری لیتیوم آهن فسفات ۸۸ کیلووات ساعتی T۹ هانتر برقی نیز با یک‌بار شارژ توان پیمایش ۵۰۰ کیلومتری را فراهم خواهد کرد.

از نظر طراحی کابین تفاوت زیادی بین مدل‌های برقی و درون‌سوز جک T۹ وجود ندارد هرچند مهم‌ترین تغییر را می‌توان دکمه چرخان مربوط به انتخاب‌گر دنده در کنسول مرکزی دانست. این وانت چینی با اینترفیس ژیلینگ ۳.۰، کنترل صوتی، ناوبری دو حالته، شارژ بی‌سیم گوشی هوشمند، خروجی برق ۲۲۰ ولتی و صندلی‌های برقی عرضه خواهد شد. گفته می‌شود جک در حال کار روی نسخه پلاگین هیبریدی T۹ نیز هست و می‌خواهد آن را در سال ۲۰۲۵ عرضه کند. در خاتمه باید دانست چینی‌ها قبلاً نسخه برقی از وانت T۸ را نیز در بازارهایی همچون کنیا عرضه کرده‌اند.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899930

دیگر خبرها

  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​