Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با بیان اینکه تقریبا برنامه های توسعه در بخش های مختلف وجود دارند و مطالعات را با درصدی خطا می توانیم بپذیریم اظهار کرد: مطالعات به اندازه کافی داریم اما همواره بین تدوین با اجرای برنامه ها فاصله داریم و اتاق فکر اجرایی در دستورالعمل ها و آیین نامه ها نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "جعفر رودری" امروز چهارم آذرماه در نشست شبکه ملی جامعه و دانشگاه(کارگروه اقتصاد، صنعت و گردشگری) استان کرمان به میزبانی جهاددانشگاهی اظهار کرد: ایران به لحاظ مباحث تولید علم و نظریه پردازی در دانشگاه ها رتبه خوبی در دنیا دارد و از طرف دیگر در اقتصاد دانش بنیان به معنی اینکه بتوانیم گسترش علم را به بخش های اقتصادی مختلف ببریم (کاربرد علم) رتبه خوبی نداریم.

وی با اشاره به اینکه در رتبه بندی تولید، انتشار و کاربرد علم محاسبه می شود، افزود: لذا شبکه ملی جامعه و دانشگاه راه اندازی شد تا دانشگاه و بخش اقتصاد با هم در آمیخته شده و به تسری تولید علم به حوزه اجرا کمک کند.

رودری با بیان اینکه تقریبا برنامه های توسعه در بخش های مختلف وجود دارند و مطالعات را با درصدی خطا می توانیم بپذیریم اظهار کرد: مطالعات به اندازه کافی داریم اما همواره بین تدوین با اجرای برنامه ها فاصله داریم و اتاق فکر اجرایی در دستورالعمل ها و آیین نامه ها نداریم.

وی بیان کرد: ما قوانین و مقررات کم نداریم و حتی فکر می کنم با زیاد بودن قوانین و متناقض بودن آنها مواجه هستیم لذا مشکل را طرف تدوین برنامه های تخصصی نمی بینیم بلکه مشکل را در چارچوب های نهادی و اجتماعی در اجرای آن می بینیم که بخشی از آن مقررات ناظر، بستر، فضای کسب و کار جریان هایی است که باعث می شود هماهنگی بین دستگاه های اجرایی اتفاق نیفتد و ناهماهنگی ها موجب می شود نتوانیم بستر لازم را رقم بزنیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان در ادامه اظهار کرد: آب مسئله جدی استان کرمان است اما به این برمی گردد که نمی توانیم مدیریت لازم را برای حل آن اعمال کنیم و در واقع به فقدان چارچوب برمی گردد.

رودری بیان کرد: برداشت های مختلفی از سرمایه اجتماعی وجود دارد که وجدان کاری، مسئولیت اجتماعی و ... در این زمینه دخیل است و اساتید دانشگاه باید کمک کنند به اینکه برنامه ها را با چه ساز و کاری اجرایی کنیم.

وی تصریح کرد: متخصصان اجتماعی و جامعه شناس باید اجرای قوانین و مقررات را تسهیل بکنند و این گره ای است که در اجرای برنامه ها وجود دارد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه حل مشکل آب و پیشبرد برنامه های توسعه راه حل دارد که انتقال آب به استان در سه پروژه بزرگ در این راستا دنبال می شود و در آب شرب چاره ای جز انتقال آب نداریم، افزود: آبی که منتقل می شود، برای کشاورزی اصلا توجیه ندارد و نباید به جزء شرب درباره آن فکر کرد.

رودری اظهار کرد: در حال حاضر ۶ میلیارد و ۸۵۰ میلیون مترمکعب مصرف آب استان کرمان است که حدود ۹۰۰ میلیون مترمکعب بیلان منفی داریم و تنها چهار دشت استان ممنوعه بحرانی نیستند.

وی با اشاره به اینکه ما ۸۵ درصد آب تجدیدپذیر را مصرف می کنیم، تصریح کرد: برداشت آب در بخش کشاورزی دو برابر توان محیط است و در صنعت و گردشگری حدود ۳۵ درصد است که ناچار هستیم به سمت اصلاح ساختار برویم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: عقل حکم می کند در منطقه ای که مهم ترین چالش برای توسعه آب است، ساختار به گونه ای باشد که بخش های پرآب‌بر کمتر باشد.

وی با اشاره به اینکه بخش صنعت ۹۰ میلیون مترمکعب آب استفاده می کند افزود: سهم تولید کشاورزی استان کرمان دو برابر ملی است که منطقی نیست و باید بهره برداری از منابع منطقی سازی شود که در بلندمدت حتی با صرفه جویی ۵ درصدی در آب بخش کشاورزی، کل نیازهای توسعه صنعتی ما پوشش داده می شود و می توان بیلان منفی را جبران و بر لبه توسعه پایدار حرکت کرد.

رودری در پایان تاکید کرد: جهت گیری مباحث آینده باید به این سمت باشد که چرا نمی توانیم در برنامه ها و نگاه کارشناسی که داریم موفق باشیم؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانی اقتصادی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۰۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان، گفت: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است و اختتامیه این جشنواره نیمه دوم آبان‌ماه برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سعید شاهرخی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: شورای توسعه گردشگری استان کرمان راه‌اندازی شده است و دبیرخانه کرمان 1404 در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان مستقر شده است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی مکمل جهش تولید را مشارکت مردم می‌دانند، گفت: در این راستا اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با مجموعه‌های خصوصی همکاری خوبی را در پیش گرفته که یکی از این نهادها اتاق بازرگانی استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه جشنواره ملی چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سطح کشور برگزار می‌شود، افزود: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است.

وی با بیان اینکه استاندار کرمان نیز در این زمینه به صورت کتبی اعلام آمادگی کردند و اتاق بازرگانی نیز در انتخاب استان کرمان موثر بوده است، ادامه داد: اختتامیه این جشنواره قرار است در نیمه دوم آبان‌ماه در کرمان برگزار شود.

شاهرخی با اشاره به اینکه جلسات برنامه‌ریزی این جشنواره در تهران و کرمان برگزار خواهد شد، گفت: این امکان وجود دارد که از تمام مفاخر علمی، فرهنگی، هنری و غیره در زمان این جشنواره استفاده شود.

وی با بیان اینکه استان کرمان امسال میزبان چند رویداد بزرگ فرهنگی هنری است، افزود: همایش بین‌المللی راه ابریشم نیز مهرماه با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه کنگره ملی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در شهرستان بم برگزار می‌شود، بیان کرد: سمینار باستان شناسان ایران اسفندماه در جیرفت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال در هفته میراث فرهنگی اشیا و آثار تاریخی استان کرمان که در موزه ملی کشور نگهداری می‌شود برای بازدید عمومی مردم به کرمان منتقل می‌شوند، گفت: بالغ بر 4 هزار شی تاریخی از استان کرمان در موزه ملی نگهداری می‌شود.

سیدمهدی طبیب‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه کرمان آنگونه که باید معرفی نشده و انعکاس مطلوبی از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان کرمان در رسانه‌ها نبوده است، اظهار داشت: متاسفانه هنوز کرمان به‌عنوان مقصد گردشگری در کشور نیست و باید برای آن چاره‌اندیشی کرد تا کرمان در حلقه گردشگری گردشگران قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه رونق اقتصاد گردشگری استان کرمان مستلزم ورود گردشگران داخلی و خارجی است که لازمه آن معرفی خوب کرمان است، ادامه داد: کرمان 10 اثر تاریخی و طبیعی ثبت جهانی دارد که حتماً باید این آثار به جهانیان معرفی شوند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه جشنواره چندرسانه‌ای وزارت میراث یک ظرفیت خوب برای معرفی کرمان است و اتاق بازرگانی از آن حمایت می‌کند، افزود: جدای از این جشنواره وزارت میراث فرهنگی حتماً باید به وظیفه قانونی خود برای معرفی استان کرمان که یک خاستگاه تمدنی دارد اقدام کند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • ابلاغ آئین نامه اجرایی جشنواره شنای آب‌های آزاد کیش
  • جبلی: آیین نامه حق پخش در حال تدوین است/ بابت تصاویر بد برخی مسابقات فوتبال عذرخواهی می کنم+ فیلم
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد