Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالعظیم بهفر، روز سه شنبه در نشست خبری دومین همایش و نمایشگاه بین المللی فرآورده های آرایشی، بهداشتی و صنایع وابسته که قرار است از ۳ تا ۵ دی ۹۸ در هتل المپیک تهران برگزار شود، با عنوان این مطلب که فرآورده های آرایشی و بهداشتی از نوزادی تا کهنسالی به صورت مداوم مصرف می شود، گفت: اگر این محصولات از استانداردهای لازم برخودار نباشند، می توانند برای مصرف کننده آسیب زا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به سیاست سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت در حمایت از تولید داخل، افزود: سیاست ما این است که برای آن دسته از محصولات آرایشی و بهداشتی که ظرفیت تولید آنها در داخل وجود دارد، واردات آنها محدود شود. 

بهفر با عنوان این مطلب که در سال گذشته برای ۵۱ فرآورده تولید داخل پروانه صادر شد و هم اکنون این محصولات در بازار کشور وجود دارد، ادامه داد: تلاش داریم فرهنگ مصرف و علم تولید این فرآورده ها را در داخل کشور نهادینه کنیم.

وی، از تشکیل «میز آرایشی» در سازمان غذا و دارو با حضور صاحب نظران این بخش خبر داد و گفت: می خواهیم با استفاده از افکار صاحب نظران، نقاط ضعف و قوت این بخش را شناسایی کنیم.

بهفر، همچنین از تصویب تشکیل کمیته مشترک بین صنعت و دانشگاه خبر داد و افزود: با استفاده از این ظرفیت به سمت خطوط تولید این فرآورده ها می رویم.

مدیرکل فرآورده های آرایشی و و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در ادامه به ارائه گزارشی از روند صدور پروانه تولید و واردات محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: میزان پروانه های واردات از ابتدای سال ۹۷ ، حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد کاهش یافته و در مقابل پروانه تولید این محصولات در داخل کشور افزایش داشته است. 

وی با عنوان این مطلب که تا سال ۹۶ فقط ۹۲۰ فقره پروانه تولید داخل داشتیم، افزود: فقط در سال گذشته ۱۰۱ فقره پروانه تولید صادر شد که رشد ۱۱ درصدی نشان می دهد.

بهفر گفت: میزان پروانه های واردات در سال ۹۶ ، ۱۲ هزار ۶۸۰ مورد بود که در سال ۹۷ به ۳۳۵۰ مورد رسید.

مدیرکل فرآورده های آرایشی و و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه سیاست سازمان در قبال واردات کالاهای آرایشی و بهداشتی چیست، اظهار داشت: سیاست ما، اعمال محدودیت با تاکید بر استفاده از ظرفیت تولید داخل است.

وی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود واردات این محصولات از سوی وزارت صمت ممنوع شده است، افزود: با استعلام هایی که داشته ایم، به نظر می آید که محدودیت اعمال شده و ممنوعیت نیست.

کد خبر 4781505 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو لوازم آرایشی وزارت بهداشت دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ریسک بیماری قلبی دندانپزشکی چاقی داروسازی سرطان دارو سازمان بیمه سلامت بیماری های کودکان سازمان نظام پزشکی بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی (۲۸۵۰۰ تومانی) برای سال جاری شامل ۸ گروه کالایی اعلام شد.

بیشتر بخوانید: تأمین ارز واردات کالاهای اساسی ادامه دارد

محمد مخبرمعاون اول رییس جمهور مصوبه هییت وزیران درباره اختصاص ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومان به کالاهای اساسی در سال جدید را به وزارتخانه های مربوطه و دستگاه های اجرای ابلاغ کرد.

بر اساس این لیست انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان ،کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی در سال جاری کماکمان ارز ترجیحی به واردات آنها اختصاص داده می شود.

بنابراین گزارش در میان این کالاها تنها برنج است که بر اساس مصوبه هییت وزیران ارز ترجیحی برای واردات آن در سال جاری اختصاص نیافته است.

بر اساس پیگیری ها از انجمن‌های مرتبط با واردات برنج، این موضوع در حال پیگیری است و این امکان دارد که برنج هم به این لیست برگردد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229150 برچسب‌ها کالاهای اساسی

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد