Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از صادرات ۱۸۰ میلیون دلاری فرآورده‌های آرایشی ایرانی به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: ظرفیت‌های خالی تولید در این حوزه را احصاء می‌کنیم تا بتوانیم آنها را بهره‌ور کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر در نشست خبری دومین همایش و نمایشگاه محصولات کازمتیک، با بیان اینکه این نوع فرآورده‌ها از جمله کالاهای سلامت‌محوری هستند که اغلب مردم جامعه از کودکی تا کهنسالی از آنها استفاده می‌کنند، گفت: از آنجا که اقلام آرایشی و بهداشتی جزو کالاهایی هستند که باید به صورت مداوم مورد استفاده قرار گیرند، باید استانداردهای لازم را کسب کنند تا به سلامت مردم جامعه آسیبی وارد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهفر با اشاره به اقداماتی که برای نظارت و سیاست‌گذاری در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی و تولید داخلی انجام شده است، افزود: بر همین اساس یک پل ارتباطی و قانونمند بین اداره‌کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با مراکز سیاستگذار عمده‌ مانند اتحادیه اروپا ایجاد کردیم تا فرآورده‌های تولید داخلی در این حوزه هم به سمت استانداردهای اروپایی سوق داده شوند. همچنین با انجمن‌های آرایشی - بهداشتی روابطی ایجاد کردیم تا فرآیندهای غیرحاکمیتی مانند صدور مجوزها را به آنها برون‌سپاری کنیم. بر همین اساس انجمن تولیدکنندگان آرایشی و بهداشتی قبول کرده است که در این زمینه به سازمان غذا و دارو کمک کند.

وی با تاکید بر لزوم حمایت از تولید داخلی به عنوان سیاست اصلی کشور، گفت: لیستی با کمک انجمن‌های آرایشی و بهداشتی تهیه شده که بر اساس آن مشخص می‌شود که کدام یک از کالاهای آرایشی بهداشتی نیازمند واردات هستند و کدام یک از آنها را می‌توان در کشور تولید کرد. همچنین ظرفیت‌های خالی تولید در این حوزه را احصاء می‌کنیم تا بتوانیم آنها را بهره‌ور کنیم. بر همین اساس در سال گذشته ۵۱ فرآورده در این حوزه یا پروانه ساخت یا پروانه بهره‌برداری دریافت کردند و یا در بازار عرضه شدند. همچنین کمیته مشترکی میان صنعت و دانشگاه‌ها تشکیل شد که توانسته‌اند خطوط تولیدی جدیدی را ایجاد کرده و به سمت تولید می‌روند؛ به‌طوری که به زودی شاهد حضور این فرآورده‌ها در بازارهای داخلی و خارجی خواهیم بود.

بهفر با بیان اینکه سازمان غذا و دارو به دنبال تغییر سیستم نظارتی به سمت افزایش دقت و تأیید فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی است، ‌گفت: با همکاری تولیدکنندگان فرآیندی آغاز شده تا از ظرفیت‌های خالی شرکت‌های آرایشی و بهداشتی استفاده شود.

بهفر ادامه داد: در سال ۹۷ شاهد کاهش ۷۵ درصدی پروانه‌های واردات محصولات آرایشی بهداشتی بوده‌ایم. همچنین در سال ۱۳۹۶، نزدیک به ۹۲۰ پروانه بهره‌برداری از کارخانه داشتیم که با رشدی ۱۱ درصدی در سال ۱۳۹۷ مواجه شد و ۱۰۱ پروانه بهره‌برداری از کارخانه‌های تولید لوازم آرایشی به میزان آن اضافه شد. در عین حال میزان واردات بر اساس پروانه‌ها در سال ۱۳۹۶، ۱۲ هزار و ۶۸۰ مورد بوده که این رقم در سال ۹۷، به سه هزار و ۳۵۰ مورد کاهش یافته است.

 بهفر با اشاره به اینکه صادرات ۱۸۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی به کشورهای مختلفی چون کانادا، ترکیه، آلمان، عمان و...، گفت: خوشبختانه استانداردهای محصولات ایرانی از استانداردهای اروپا پیروی می‌کنند و از کیفیت مناسبی برخوردار هستند. در عین حال به نظر می‌رسد که  وزارت صمت هم محدودیت‌هایی را برای واردات محصولات آرایشی و بهداشتی در جهت حمایت از تولید داخلی ایجاد کرده است.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محصولات آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۲۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است

دریافت 45 MB

بابک مومنی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرصت ها و ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی استان اظهار کرد: محصولات اقتصادی و راهبردی زیادی در استان تولید می شود و از این رو ظرفیت های بالایی در توسعه صادرات و تولید محصولات دارای مزیت های صادراتی داریم.

وی با بیان اینکه تاکنون انتظارات در زمینه صادرات برآورده نشده است، گفت: مهمترین فرصت های موجود در استان نگاه ویژه به توسعه اقتصاد دریاپایه است و نیازمند ایجاد پایانه صادراتی مناسب در زمینه محصولات آبزیان درایم.

کد خبر 6093829

دیگر خبرها

  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد