Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد معاون سیاسی،‌امنیتی و اجتماعی استاندار یزد با بیان این که در این دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی 208 حوزه انتخابیه اصلی برای انتخاب 290 نماینده در سراسر کشور راه‌اندازی می‌شود،‌گفت:‌ هیچ تغییری در تعداد نمایندگان و جغرافیای انتخابات در یزد نخواهیم داشت.

«احمد ترحمی» در نشست خبری ستاد انتخابات استان یزد با بیان این که طبق قانون وزارت کشور متولی اجرای انتخابات است، اظهار کرد: فرآیند اجرایی این دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از اسفند ماه 97 با برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه دست‌اندرکاران انتخابات آغاز شده است، اظهار کرد: بر اساس دستور صادر شده از سوی وزارت کشور از اردیبهشت ماه امسال ستاد انتخابات همزمان با سراسر کشور در استان یزد راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق قانون معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد به عنوان رییس و «مهدی طلایی مقدم» مدیرکل سیاسی استانداری به عنوان دبیر ستاد انتخابات در استان منصوب شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در ادامه با بیان این‌که ریاست راهبردی این دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حول چهار محور سلامت، قانونمداری، امنیت و مشارکت حداکثری تعیین شده است، گفت: صفر تا 100 امنیت انتخابات به عهده وزارت کشور است.

ترحمی با اشاره به این که نمایندگان دولتی و دست‌اندرکاران اجرایی انتخابان در استان یزد سلامت، امنیت و قانونمنداری این دوره انتخابات را تضمین می‌کنند، تصریح کرد: جذب مشارکت عمومی وظیفه همه اقشار اعم از مسئولان و شهروندان است.

این مسئول در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد راهکاری جذب مشارکت حداکثری در انتخابات، بیان کرد: رقابت حداکثری بخش مهمی در مشارکت حداکثری اقشار مختلف در این دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است.

وی با بیان این‌که 10 دوره گذشته انتخابات مجلس شورای اسلامی با میانگین کشوری 60.56 درصد برگزار شده است، خاطرنشان کرد: بالاترین میانگین مشارکت در انتخابات مجلس با 71.10 درصد مربوط به انتخابان دوره پنجم بوده و پایین ترین میزان مشارکت با 51.21 درصد مربوط به مجلس دهم است.

معاون سیاسی استاندار یزد اظهار کرد: در طول 40 سال انقلاب اسلامی 37 انتخابات و رفراندوم در کشور برگزار شده که در این تعداد 372 میلیون نفر واجد شرایط بودند و 252 نفر مشارکت کردند.

ترحمی زمان شروع ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی را 10 تا 16 آذرماه دانست و بیان کرد:‌ 208 حوزه انتخابیه اصلی برای انتخاب 290 نماینده در سراسر کشور راه‌اندازی می‌شود.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد:‌ در این دوره انتخابات هیچ تغییری در تعداد نمایندگان و جغرافیای برگزاری انتخابات در استان یزد نخواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی معاون سیاسی استاندار انتخابات يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه بودجه به حدنصاب نرسید و تعطیل شد+اسامی غایبان

نمایندگان مجلس عصر امروز برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه جلسه داشتند که این جلسه به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد نمایندگان، زودتر به پایان رسید. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر امروز (دوشنبه دهم اردیبهشت‌ماه) برای ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 جلسه علنی داشتند اما تعداد نمایندگان برای اخذ رای به حد نصاب نرسید.

در ابتدای این جلسه عضو هیئت رئیسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی را قرائت کرد اما باز هم تعداد نمایندگان برای رأی گیری به حدنصاب نرسید بنابراین امکان بررسی جداول بودجه وجود نداشت.

در نهایت محمدباقر قالیباف رئیس مجلس گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است لذا نمی‌توانیم بحث بودجه را دنبال کنیم و پایان جلسه را اعلام می‌کنم؛ جلسه بعدی مجلس فردا (سه شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه (جداول) برگزار می‌شود.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

عبدالجلال ایری، امیرحسین بانکی پور، علی جدی، حسین حسین‌زاده، جعفر راستی، رجب رحمانی، جلیل رحیمی جهان آبادی، جلال رشیدی کوچی، ابراهیم رضایی، محمدرضا رضایی کوچی، مجتبی رضاخواه، یعقوب رضازاده، منصورعلی زارعی، علیرضا زندیان، قاسم ساعدی، محمد سبزی، حسن شجاعی، مهدی شریفیان، منصور شکرالهی، مهدی طغیانی، فرهاد طهماسبی، روح‌الله عباسپور، محمود عباس زاده، بهزاد علیزاده، ابوالفضل عمویی، محسن فتحی، حسین گودرزی، محمدرضا مبلغی، حسن محمدیاری، غلامرضا مرحبا، اردشیر مطهری، محمدطلا مظلومی، فاطمه مقصودی، سید محمد موحد، سید کاظم موسوی.

بنابراین گزارش نمایندگان مجلس از صبح امروز وارد بررسی بخش دوم بودجه(جداول) شده‌اند و در جلسه نوبت صبح، جدول شماره 5 مربوط  «درآمدها، واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و واگذاری دارایی‌های مالی»،  جدول شماره 7 با عنوان «اعتبارات دستگاه‌های اجرایی ذیل دستگاه‌های سیاستگذار در سال 1403» و جدول شماره 9 با عنوان  «برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه سال1403» به تصویب رسید.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • جلسه بودجه به حدنصاب نرسید و تعطیل شد+اسامی غایبان
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • پیش‌بینی ذوالنوری از ترکیب مجلس دوازدهم