Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد حسینی روز سه شنبه در حاشیه آئین بهره برداری از هنرستان استثنایی دخترانه حضرت زینب ، در جمع خبرنگاران گفت:  خیرین همچنین متعهد شدند که امسال برای ساخت ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور، ساخت مدارس ویژه اوتیسم در ۱۴ استان از جمله مازندران ، ساخت سالن ورزشی استثنایی در ۱۵ استان و  ۸۲ کلاس درس استثنایی داخل کانکس بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۰ درصد مدارس استثنایی کشور را خیرین ساختند که در برخی از استان ها همچون خراسان رضوی این میزان به ۸۰ درصد می رسد.

حسینی تصریح کرد: تاکنون ۱۹۰ مدرسه خیرساز حوزه استثنایی در کشور ساخته شده است و به دنبال افزایش حضور دانش آموزان استثنایی در مدارس تلفیقی و فراگیر همراه با توجه به توسعه فنی و حرفه ای و مهارت آموزی هستیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: امروز آموزش و پرورش کشور با کمبود نیرو مواجه است ولی این امر در مدارس استثنایی کشور با بازنشستگی تعداد زیاد معلمان تا سال ۱۴۰۲ به اوج خود خواهد رسید.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت جذب نیروی انسانی با کیفیت به لحاظ حرفه ای، اخلاقی، تربیتی و دانشی به دنبال جذب این کمبود از دانشگاه فرهنگیان هستیم.

رئیس سازمان اموزش و پرورش استثنایی کشور  ادامه داد: در این راستا براساس ماده ۲۸ از قبول شدگان آزمون ویژه از دانش آموختگان دانشگاهها که با گذراندن دوره آموزشی یکساله و همچین نیروی های طرحی برای توانبخشی سالانه ۳۷۰ نفر جذب می شوند.

وی خاطر نشان کرد: امسال ۵۷۶ نفر از ۱۷ هزار نیروی انسانی جذب شده در آموزش و پرورش در حوزه استثنایی است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور میانگین سرانه آموزشی کشور را ۵.۲ مترمربع اعلام کرد و گفت: این در حالی است استاندارد ۸.۳ متر مربع و برای دانش آموزان استثنایی ۱۴ متر مربع است که بیانگر نیاز بیشتر این دانش آموزان به سرانه فضایی، مالی، وقت، عاطفی و دانشی است. 

وی اظهار داشت: استاندارد نسبت دانش آموزان به معلم در آموزش و پرورش استثنابی ۶.۱۶ است که با در نظر گرفتن این موضوع به ویژه در بخش توانبخشی با کمبود شدید نیرو مواجه هستیم .

وی ادامه داد: برای جبران کمبود نیرو به دنبال رایزنی برای اختصاص ۲ پردیس دانشگاه فرهنگیان کشور برای آموزش نیروی انسانی و همکاری دانشگاه علوم بهزیستی برای آموزش نیرو حوزه آموزش و پرورش استثنایی هستیم.

رئیس سازمان استثنایی کشور ادامه داد: در حال حاضر تعداد ۲ هزار دانش آموزش استثنایی در ۳۶ رشته کار و دانش و ۹۰ رشته فنی و حرفه ای مشغول تحصیل هستند.

وی بر ضرورت مهارت آموزی دانش آموزان دانش آموخته مدارس استثنایی کشور تاکید کرد و گفت: این دانش اموزان باید حتما بعد از تحصیل یک هنر و مهارت را برای پیوستن به جامعه داشته باشد تا هم از توان خود در جامعه استفاده کند و هم احساس بودن و شکوفایی را حس کند.

وی ایاب و ذهاب را یکی از مهمترین و اثرگذارترین ارکان در تعلیم و تربیت مدارس استثنایی کشور برشمرد و گفت: در دولت تدبیر و امید اعتبارات آموزش و پرورش استثنایی هفت برابر افزایش یافت و در این راستا اعتبارات ایاب و ذهاب نیز ۴۲ برابر رشد داشت.

وی خواستار مشارکت شهرداران شهرهای بزرگ کشور همچون تهران در تقبل کردن ایاب و ذهاب داشن آموزان مدارس استثنایی شد.

هنرستان استثنایی خیرساز دخترانه حضرت با نیازهای ویژه نوشهر از سوی خانم حسینی تهرانی به نام همسر مرحومش لطف الله مردان در زمینی به مساحت یک هزار متر مربع در ۲ طبقه با ۵۴۰ متر مربع با اعتبار شش میلیارد تومان ساخته شده است.

هم اکنون در این هنرستان ۵۰ دانش اموز مشغول به تحصیل هستند که ظرفیت ان ۸۰ دانش اموز با نیازهای ویژه است.

برچسب‌ها نوشهر ریاست سازمان آموزش و پرورش استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نوشهر نوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ اشرف‌السادات داودالموسوی از رقابت ۶۷ دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان در مرحلۀ استانی نوزدهمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز برای سال‌تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد.

وی همچنین افزود: مرحلۀ استانی هفتمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز کارکنان مدارس استثنایی استان نیز باحضور ۳۵ نفر از کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان از صبح تا عصر روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

رییس آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان اظهار کرد: همزمان با هفتۀ بزرگداشت مقام معلم، مسابقات دانش‌آموزان و کارکنان در رشته‌های قرآنی برای اولین بار و به‌صورت حضوری در مرکز استان برگزار و آیین اختتامیه آن در عصر روز پنج‌شنبه باحضور خانم‌ها دکتر پروین قربانیان و اژدری، مدیر پرورشی و تربیت‌بدنی و کارشناس ذی‌ربط از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و دکتر وزیری، مدیرکل استان و معاونان اداره کل آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی در تالار شهید مطهری سمنان باشکوه خاصی برپا شد.

وی گفت: داوری این دوره از مسابقات توسط گروه ۱۰ نفره داوران ملی و استانی به سرپرستی دکتر فهیمه گلپایگانی انجام شد و ۴۴ نفر از دانش‌آموزان برحسب رشته، جنسیت، معلولیت و پایۀ تحصیلی برگزیده شدند که در آیین اختتامیه با اعطای لوح و هدیه نقدی از آنان تجلیل شد.

به گفتۀ داودالموسوی، یکی دیگر از بخش‌های این آیین، تجلیل از ۲۹ دانش‌آموز برگزیده مسابقات مرحلۀ استانی رشته‌های ورزشی بود که باحضور همۀ آنان صورت پذیرفت.

خاطر نشان می‌سازد؛ اعلام نتایج مسابقات کارکنان منوط به بررسی آثار نوشتاری (مقالات) آنان و جمع‌بندی امتیازها است که در همین هفته انجام می‌گیرد.

ی در ادامه با بیان این‌که جامعه فرهنگیان استان سمنان، انسان‌های فرهیخته، نخبه، شایسته‌ و پای کار تعلیم و تربیت هستند، یکی از ویژگی‌های نظام تعلیم و تربیت اسلامی را توسعه متوازن و عدالت آموزشی دانست و گفت: هرچند مدرسه‌داری به شکل غربی وارد کشور شده و هنوز هم لایه‌ها و نمودهای آن در مدارس ما به چشم می‌خورد؛ ولی در نظام ایرانی‌اسلامی مقدس‌تر از مفهوم مدرسه، مفهوم مکتب‌خانه است و در این مکتب، یک نوع نگاه توسعه‌ای و عدالت‌محور حاکم است و این برنامه و مسابقاتی که برگزار شده تجمیع آن در فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تهذیب، تحصیل و ورزش آمده است.

فضای آموزش استثنایی، مخلصِ معلم و معلمِ مخلص است

وزیری تأکید کرد: کار معلمان استثنایی بسیار سخت و پاداشش هم بیش‌تر و ارتباط‌شان با خدا هم بیش‌تر و درجه تقوا و ایمان‌شان هم بالاتر است؛ چون هر روز با دانش‌آموزانی کار می‌کنند که آیه‌های نور هستند و از دانش‌آموزان عادی بامحبت‌تر بوده و صفای قلب بیش‌تری داشته و معلم‌شان را بیش‌تر و از صدق دل، دوست دارند و به معنی واقعی، فضای آموزش استثنایی از سوی دانش‌آموزان، مخلصِ معلم و از سوی معلمی، معلمِ مخلص است و دعای آن‌ها در زندگی معلمان تأثیر به‌سزایی خواهد داشت و در عدالت آموزشی باید به تمام استعدادهای این دانش‌آموزان توجه کنیم.

وی افزود: دانش‌آموزان مدارس استثنایی ثابت کردند که هم در مسابقات قرآنی و هم در مسابقات پارالمپیک، سرآمدان جهان هستند و باید تلاش کنیم استعدادهای هریک از آن‌ها را شکوفا کنیم که بی‌شک نقش والدین در تحقق این موضوع بسیار مهم است و معتقدیم خانواده دانا می‌تواند مدرسه توانا را بسازد و ایران قوی در گرو مدرسه قوی است که از خانواده قوی تشکیل می‌شود و اگر بخواهیم در بین هنرهای هفت‌گانه دنیا، هنر معلمی را فراهنر بدانیم کاملا درست است.

وزیری در پایان تصریح کرد: هدف ما این است که این دانش‌آموزان در کنار هم بتوانند زیست اجتماعی را تجربه کنند، روحیه‌شان بالا رود و نسبت به توانمندی یک‌دیگر آشنا شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903303

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی