Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: در آینده‌ای نزدیک هشت هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی با اولویت نقاط محروم برای اولین بار در تاریخ کشور بهره‌برداری می‌شود، پیش‌ازاین بالاترین تعداد تخت‌های بهره‌برداری شده در طول یک سال چهار و هزار و ۵۰۰ تخت بوده است. تاریخ انتشار: 16:38 - 05 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۱۳۶۳

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سعید نمکی در حاشیه افتتاح طرح ملی «هر خانه یک پایگاه سلامت» که در شهر محمدیه قزوین اجرا شد، در جمع خبرنگاران تصریح کرد: طرح ملی «هر خانه یک پایگاه سلامت» منحصر به جمهوری اسلامی است و توسط وزارت بهداشت برای اولین بار در جهان اجراشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح عرصه جدیدی برای آموزش علوم پزشکی است، امروزه مؤلفه‌های اجتماعی بر سلامت بسیار تأثیرگذارتر از قبل هستند به‌خصوص با شیوع بیماری‌های غیر واگیر که مؤلفه اجتماعی در کاهش آن نقش‌آفرین است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: تغییر شیوه زندگی از یک ساختار نابهنجار به سمت نظام بهنجار عوامل مؤثری در سلامت اجتماعی هستند به همین دلیل آشنایی دانشجویان پزشکی در رشته‌های مختلف با مؤلفه‌های مؤثر بر اجتماع سلامت خانوار نیز در دستور کار قرارگرفته است.

وی با اشاره به پزشک خانواده یادآور شد: برای پزشک خانواده نیز سیستم ارجاع و اعمال راهنما‌های بالینی، نیازمند شکل‌گیری پرونده الکترونیک سلامت بودیم که در اواخر بهار توسط رئیس‌جمهور رونمایی و ریل‌گذاری شد و در ادامه ایجاد ابزار دیگر به‌خوبی پیش می‌رود.

نمکی با اشاره به افتتاح طرح‌های وزارت بهداشت، بیان کرد: در حال حاضر هزار طرح بهداشتی و درمانی، آموزشی و خوابگاهی با رقمی بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال در سطح کشور آماده افتتاح داریم که بخشی از آن توسط خیران و بخشی نیز از طریق اعتبارات دولتی اجراشده است.

وی افزود: این طرح‌ها از این هفته تا پایان سال افتتاح و راه‌اندازی می‌شوند، در این راستا هر هفته ۵۰ طرح با اولویت مناطق محروم و کم برخوردار بهره‌برداری خواهد شد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: برای اولین بار در تاریخ کشور نیز هشت هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی با اولویت نقاط محروم و شهرستان‌های کم برخوردار به بهره‌برداری می‌رسد، پیش‌ازاین بالاترین تعداد تخت‌های بهره‌برداری شده در طول یک سال چهار هزار و ۵۰۰ تخت بود.

بیشتر بخوانید: پزشک خانواده نیازمند یادگیری ویژگی‌های شخصیتی و مهارتی

وی تأکید کرد: خوشبختانه تاکنون در حوزه تأمین دارو، خدمت‌رسانی، کاهش پرداخت از جیب بیمار، هزینه‌های جاری مشکل عمده‌ای در دانشگاه‌های علوم پزشکی نداشته‌ایم.

نمکی بیان کرد: سهمی که باید از سازمان برنامه‌وبودجه بگیریم را دنبال می‌کنیم، مشکلاتی وجود دارد که ناشی از مشکلات خزانه است و در پی حل و فصل آن هستیم؛ مطالبه ۱۰ هزارمیلیاردی سازمان تأمین اجتماعی نیز در هفته‌های گذشته به‌طور مرتب با نشست‌های مشترک با مسئولان این سازمان پیگیری شده است و در آینده نزدیک حداقل بخشی از آن تأمین شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر بهداشت سلامت بیمارستان اخبار اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود

«مجتبی یوسفی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اولویت‌های مهمی که باید در مجلس دوازدهم پیگیری شود، گفت: از آنجایی که در یک دهه گذشته حوزه اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، باید مجالس و دولت‌های مختلف، اولویت اساسی خود را رفع مشکلات اقتصادی کشور بدانند.

وی بیان کرد: اولویت اصلی همه مسؤولان باید حل مشکلات اقتصادی مردم باشد، چرا که مردم نجیب ما در همه عرصه‌ها مانند انتخابات ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به اقتصاد، اشتغال و وضعیت معیشتی مردم توجه اساسی شود. متأسفانه رقابت نهادهای دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی باعث شده است که شاهد بهره‌وری پایین باشیم و از سوی دیگر سرمایه‌گذاران واقعی نتوانند آن طور که باید و شاید فعالیتی در حوزه‌های اقتصادی داشته باشد. برای مثال، می‌بینیم که انحصار در حوزه خودرو چه مشکلاتی را برای مردم و بخش صنعت کشور ایجاد کرده است.

اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است که اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد، اما توجه به مسائل اجتماعی و نقش مردم در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها هم باید مورد توجه جدی باشد.

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم در ادامه درباره نقاط ضعف مجلس یازدهم، یادآور شد: قطعاً مجلس یازدهم یکسری اشکالات داشت، اما نظام مسائل کشور را به خوبی شناخت و در آن ریل حرکت کرد. برای مثال، مجلس یازدهم قوانین اقتصادی خوبی به تصویب رساند و مصوبات خوبی در حمایت از اقشار مختلف جامعه داشت که می‌توان به مصوباتی چون رتبه‌بندی معلمان، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد. اصلاح قانون بانکداری و اصلاح نظام ارزی باید باز هم در دستورکار باشد و مجلس آینده هم باید به آن بپردازد.

زیرساخت‌های حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم نبود

یوسفی متذکر شد: البته در تصویب برخی از قوانین در مجلس یازدهم تعجیل شد؛ درست است که «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی» پیشنهاد دولت بود، اما چون زیرساخت‌های این کار فراهم نبود نباید در مجلس به تصویب می‌رسید.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین شاهد اطلاع رسانی ضعیف در مجلس یازدهم بودیم، به این معنا که بعضاً شاهد برخی حاشیه سازی‌ها برای این مجلس بودیم. همچنین برخی از مصوبات مجلس در این دوره و آثار آن به خوبی برای مردم تبیین نشد.

وی درباره این انتقاد به مجلس یازدهم که قوانین مهمی را تصویب کرد اما بر اجرای آن به خوبی نظارت نکرد، گفت: این مشکل مربوط به همه مجالس ما در ادوار مختلف است، البته مجلس یازدهم یک تفاوت اساسی با مجالس قبلی داشت و این بود که یک روز را برای نظارت بر عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی تحت عنوان «سه‌شنبه‌های نظارتی» در نظر گرفت.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته به اعتقاد بنده باید دو روز در مجلس تحت عنوان روزهای نظارتی باشد. بر این اساس بهتر است که روزهای نظارتی در مجلس آینده توسعه پیدا کند و به صورت تخصصی موضوعات مختلف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6093076 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود