Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان این که موفقیت دنیا در اقتصاد و تجارت سالم به دلیل استفاده از یافته‌های علمی دانشگاهی است گفت: متاسفانه ما در کشور در این حوزه غفلت کردیم ولی رویکرد جدید این ستاد حرکت به سمت شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از یافته‌های دانشگاهی است.

به گزارش ایسنا، علی مویدی خرم آبادی در اختتامیه گردهمایی فناورانه مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به تجربیات ایران در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز افزود: در حال حاضر با توسعه فناوری‌ها قاچاق کالا و ارز بسیار پیچیده تر شده است ولی از سوی دیگر پلیس ما نیز از نظر علمی پیشرفت‌های زیادی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که ایران در طی 40 سال با پدیده قاچاق ارز و کالا مقابله کرده است خاطر نشان کرد: علیرغم این تلاش‌ها جای این سوال است که  در حالی که سیاست‌های کافی، اسناد بالادستی و آیین‌نامه‌های خوبی در این زمینه تدوین شده است چرا نتوانسته‌ایم کشور از پدیده قاچاق نجات دهیم.

مویدی با بیان این که ستاد مبارزه با قاچاق کالا به سمت همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از یافته‌های دانشگاهی حرکت کرده است اظهار کرد: در این همکاری‌ها متوجه شده‌ایم که میان تجربه و تدوین قوانین و آن چه که در سطح مدیریت اجرایی می‌شود فاصله‌های فاحشی وجود دارد که علت این امر نگاه سخت افزارانه ما به امر مقابله با قاچاق بوده است.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: دنیا اگر اقتصاد و تجارت سالمی دارد صرفا به دلیل بهره بردن از یافته‌های دانشکاهی است ولی متاسفانه ما در این بخش غفلت‌های را داشته‌ایم علیرغم این که سرمایه‌های علمی زیادی در دانشگاه‌های کشور وجود دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که مراکز فناوری کشور در جهت اثرگذاری برنامه‌های اجرای در حوزه مقابله با قاچاق کالا مشارکت داشته باشند.

مویدی در پایان با اشاره به برگزاری رویداد فناورانه در صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: برگزاری این رویداد گام اول است، ولی برای مشارکت‌های دانش بنیان نباید تا به این میزان اکتفا کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانش بنیان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۵۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل از محکومیت قاچاقچیان انواع کالا در یک باربری خبر داد.

علی رحیمی آذر، ۱۱ اردیبهشت گفت: شعبه دوم بدوی قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی اردبیل به پرونده نگهداری قاچاق انواع کالا از جمله بادام هندی، مغز فندق و کشمش خارجی به ارزش یک میلیارد و ۳۴۳ میلیون ریال، انواع اسپری و داروی خارجی به ارزش ۱۳۱ میلیون ریال، قهوه به ارزش ۳۶۵ میلیون ریال و انواع سیگار الکترونیکی ، مایع قلیان و پیپ خارجی به ارزش ۱۶۹ میلیون ریال رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متهم را به پرداخت سه میلیارد  ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رحیمی آذر گفت: مأموران نیروی انتظامی اردبیل محموله قاچاق را از یک باربری کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • کشف ۸۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است