Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیواندری در دوازدهمین دادگاه گفت: در مورد اظهارات آقای آرام به خدا پناه می‌برم که ایشان سوگند می‌خورند و مطالب خلاف واقع بیان می‌کنند، اینکه می‌فرمایند بنده تصمیم گرفتم بروم عضو کمیته منتخب شرکت مینیون شوم صحت ندارد. بنده خودم مشخص نکردم که به شرکت مینیون بروم، بلکه نظر هیأت امنا بوده و من راضی نبودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان می‌فرمایند آقای نعمتی را جایگزین سعادتی معرفی کردیم، ولی قبول نشد، آقای نعمتی در هیچ زمانی به عنوان جایگزین سعادتی معرفی نشد و صحت ندارد. بنده بعد از مصاحبه پیشنهاد کردم از ایشان استفاده کنند که بعداً در شرکت داریس بکار گرفته شدند و سوابق آن موجود است.

در مورد وجوهی که به آقای فلاحتیان داده شده، آقای آرام جان کلام را گفتند و قبول دارند ۱۲۰ میلیون درهم از آن وجوه به دستور ایشان بوده و مابقی را نیز بگویند به دستور چه کسی بوده است؟

اینکه آقای آرام می‌گویند ما مجاز به پرداخت تسهیلات نبودیم بفرمایند تسهیلات ۵۴ میلیون دلاری آقای دستغیب را چه کسی داده است؛ آیا مجموعه داریس نداده است؟ آن هم در زمانی که هنوز شرکت مینیون تأسیس نشده بود. پس می‌توانستید تسهیلات بدهید و این کار را شرکت داریس انجام داده است و ادعای آقای آرام که اجازه تسهیلات‌دادن نداشتیم مطلب درستی نیست.

تمام کسانی که با من کار کرده‌اند می‌دانند که من در تسهیلات، نه در این مورد نه در موارد دیگر، در هیچ زمانی به کسی فشار نیاوردم و به آقای آرام نیز فشاری نیاورده‌ام و ایشان خودشان راضی به پرداخت تسهیلات به آقای فلاحتیان بوده که امضا کرده است. در مورد مصوبات نیز من همیشه بعد از امضای بقیه امضا می‌کردم. نسبت دادن این موارد آن هم به صورت شفاهی به هیچ عنوان صحت ندارد.

آقای آرام متأسفانه تمام اطلاعات شرکت داریس را پیش خود محفوظ نگه داشته و اطلاعات را ارائه ندادند. در مورد وثیقه می‌گویند که تخلف شده است. من در دفاعیاتم نامه‌ای نشان دادم که آقای سعادتی به ایشان گفته سهام نیروگاه شهید منتظری و دو فقره چک ضمانت گرفته‌ام، ایشان چرا نرفته‌اند بررسی کنند این وثایق چیست؟ نامه‌ای که به آقای آرام نوشته شده است را چرا نخوانده‌اند؟ در مورد تاریخ صورتجلسات مواردی که مطرح می‌کنند شبیه داستان‌گویی است. صورتجلسه باید تاریخ داشته باشد. در کارشناسی باید تاریخ تعیین شود که قاعدتاً تاریخ ۵/۵/۹۲ یا بعد از آن است. آقای آرام می‌فرمایند هیأت امنا همه کاره بوده و به عنوان مجمع عمل می‌کرده است. سئوال من این است که شما خودتان نیز عضو هیأت امنا بودید، مگر می‌شود سایرین مسئول باشند و شما نباشید؟ اگر کسی بخواهد با این روش از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند این اجرای عدالت و دادرسی صحیح نیست. هر جا که امضای من بوده، امضای ایشان نیز بوده است. امضای من و ایشان چه تفاوتی با هم دارد؟

در موارد دیگر مثل خرید کشتی‌ها و تسویه وجوه آقای باختری نیز ایشان مطلع بوده و مسئولیت دارند. امروز به‌خدا پناه می‌برم از صحبت‌هایی که ایشان کرد. با سخنان ایشان بخشی از قیامت را دیدم. ایشان سوگند می‌خورند و به صراحت مطالب نادرستی می‌گویند که بنده در دفاعیاتم برای اثبات آن‌ها سند ارائه داده‌ام.

دیواندری در مورد اینکه آقای نصراله ابراهیمی در بخشی از سخنان خود گفت: مسئولین شرکت‌های تراستی توسط مدیرعامل بانک معرفی می‌شده‌اند، معترض سخنان ایشان شد و گفت: آقایان حامد علیخانی و پناهی‌فر را چه کسی معرفی کرده است؟ ایشان در پاسخ، سخنان خود را اصلاح نموده و صراحتاً بیان نمود آن‌ها از طریق خود شرکت داریس معرفی شده بودند نه مدیرعامل بانک.

آقای محمدرضا ساروخانی عضو هیأت مدیره بانک سینا و مدیرعامل سابق بانک ملت نیز در سخنان خود گفت: افرادی که به عنوان تراستی می‌آمدند بستگی داشت که کدام شرکت باشند. برخی از ناحیه خود شرکت داریس معرفی می‌شدند. شرکت داریس زیرمجموعه هیأت امنا بود و هیأت امنا یک سطح بالاتر بود؛ در برخی موارد شرکت داریس معرفی می‌کرد و در برخی موارد هم از جانب خود بانک معرفی می‌شد.

از طرف بانک بستگی به کار تراستی که قرار بود انجام شود، افراد انتخاب و معرفی می‌شدند. یعنی متخصص آن کار انتخاب و معرفی می‌شد. اگر در حوزه بین‌الملل بود کسی که آشنا بود انتخاب می‌شد.

شخصیت آن فرد باید مورد تأیید قرار می‌گرفت. استعلام انجام می‌شد و هر فردی انتخاب می‌شد باید از نظر صحت عمل، درستی و صداقت مورد تأیید قرار می‌گرفت. اگر کارمندان بانک بودند و در سمت‌های بانک پرونده و سابقه‌ای داشتند باید مورد تأیید بازرسی بانک و حراست قرار می‌گرفت؛ چون پیشینه از طرف بانک بود طبیعتاً ما این‌ها را به لحاظ سوابق می‌شناختیم.

در واقع یک مقدماتی از جانب بانک لازم داشت و ایشان باید از بانک جدا می‌شد و بایستی برای اینکه تراستی بشود بازنشسته می‌شد. باید با ایشان صحبت می‌شد و بعد از پذیرش از شعبه مرکزی می‌رفت که طبیعتاً از سوی مدیرعامل بانک صحبت شده است.

علت اینکه به آقای سعادتی اجازه دادیم تا در برخی کسب‌وکار‌ها وارد شود این بود که اگر صرفاً به کار نقل‌وانتقال می‌پرداخت ممکن بود به اتهام پولشویی مورد تعقیب قرار بگیرد؛ بنابراین گفتیم در پوشش یک کسب‌وکاری هم فعال شود که صرفاً ارسال مراسات پول نباشد. ایشان حتی صرافی مجاز نبود و در آنجا به شکل پراکسی اصل پول نفت را دریافت می‌کرد و اگر کار‌هایی کرده، علتش این توضیحی است که خدمت شما عرض کردم.

توضیحی باید در اینجا بدهم. تحریم برای اولین بار تحمیل شده بود و ما که تمرین و تجربه تحریم نداشتیم و برای اینکه راه را هموار کنیم تا کار نفت، انرژی و پتروشیمی‌ها را انجام بدهیم، خودمان خلق موضوعات می‌کردیم و این طور نبود که ما حتما همه اجزا را بدانیم.

وکیل باختری: در مورد رابطه خادم و مخدومی آقای رامین مدنی‌زاده، مدیرعامل طرح و اندیشه ملت به عنوان مطلع و بانک ملت که شاکی پرونده است تذکر می‌دهم.

در مورد وثایق موکل، بعد از تفهیم اتهام عرض می‌کنم. اما می‌خواهم بدانم ایشان با چه حقی با لطایف و الحیلی افرادی را به‌عنوان نماینده معرفی کرده‌اند؛ اما در حقیقت این افراد را برای کارشناسی بارج‌های مسکونی فرستاده‌اند، اعزام کارشناس مقدماتی دارد و باید اعلام شود که این عدم باعث ضرر موکل شده است.

نکته دیگر اینکه در جریان کارشناسی بارج‌ها در یک پیام واتساپی به موکل اینجانب (رحمت‌اله باختری)،۵۸۰ از او میلیون تومان وجه درخواست کرده‌اند؛ می‌خواستم ببینم علت چه بوده است؟

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دستغیب دیواندری تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن

امتداد - آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که تا کنون، ۹۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کرده‌اند که نشان از انعقاد ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادها فقط در بانک مسکن و بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در این بانک است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‌‌‌‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

 

 

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

دکتر حسینی با بیان این که بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان ، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

دکتر حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ ، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دکتر حسینی در پایان گفت: بانک مسکن به لطف خدا و تلاش و همت مجموعه مدیران و همکاران خود با تمام توان و قدرت در راه پیشبرد اهداف نهضت ملی مسکن، تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و رئیس جمهور محترم مبنی بر کاستن از دغدغه های مردم عزیزمان در حوزه مسکن به پیش می رود تا ان‌شاءا… در سال ۱۴۰۳ بیش از گذشته شاهد جهش تولید ملی مسکن با مشارکت مردم باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • دستور مهم رئیسی به بانک ها درباره پرداخت این وام ها | ویدئو
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها