Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عباسی با اشاره به اینکه سوخت مورد مصرف در بخش کشاورزی گازوئیل است گفت: نوسان قیمت در حوزه بنزین تاثیری در فرآیند تولید محصولات کشاورزی و نوسانات قیمتی در این بخش ندارد. تاریخ انتشار: 06:30 - 06 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۱۲۱۷

کامبیر عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری میزان در خصوص وضعیت سوخت ماشین‌آلات کشاورزی اظهار کرد: سوخت مورد مصرف در بخش کشاورزی گازوئیل است بنابراین نوسان قیمت در حوزه بنزین تاثیری در فرآیند تولید محصولات کشاورزی و نوسانات قیمتی در این بخش ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخش‌های مختلف از جمله دامپروری، پرورش طیور و گلخانه‌ها سیاست‌ها وزارتخانه این است که مصرف‌شان به سمت گاز پیش رود همچنین موتور چاه‌های آبی، برقی شود.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی یادآور شد: در مجموع گازوئیل مصرفی در بخش کشاورزی حدود ۸ درصد گازوئیل مصرفی کشور است که نیمی از این رقم در حوزه ماشین‌های کشاورزی مصرف می‌شود که روزانه به ۱۲ میلیون لیتر می‌رسد.

عباسی برآورد سوخت گازوئیل مورد نیاز بخش کشاورزی را سالانه حدود ۴ میلیارد و ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون لیتر دانست و بیان کرد: حدود نصف این میزان در حوزه ماشین‌های کشاورزی مصرف می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در راستای مدیریت مصرف، توزیع و تسهیل بهتر سوخت در بخش کشاورزی از سال ۹۲ تا به امروز پیگیر پلاک گذاری ماشین‌آلات کشاورزی هستیم اظهار کرد: قبل از سال ۹۲ تنها ۲۰ هزار دستگاه تراکتور و کمباین در کشور پلاک‌گذاری شده بود که این عدد از سال ۹۲ تاکنون به ۲۵۰ هزار دستگاه کمباین و تراکتور رسیده است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی تصریح کرد: این ماشین‌ها دارای هویت، سند رسمی و پلاک راهنمایی و رانندگی شدند و در حال حاضر به سمتی حرکت کردیم که برای این ماشین‌آلات کارت سوخت گازوئیل تهیه کنیم.

عباسی در زمینه جزئیات ارائه کارت سوخت گازوئیل به کشاورزان گفت: از تیر و مرداد ۹۸ به صورت پایلوت در سه استان کشور از جمله تهران، کهکیلویه و بویر احمد و سمنان کارت سوخت در فضای کارت بانکی برای تراکتورداران و کمباین‌داران فعال شده است.

وی در زمینه فرآیند تحویل سوخت گازوئیل به کشاورزان در گذشته اظهار کرد: کشاورزان در گذشته باید در به صورت اینترنتی ثبت نام می‌کردند و پس از دریافت حواله کاغذی و بررسی‌ها لازم سوخت تخصیص می‌یافت که در حال حاضر با پلاک گذاری این فرآیند راحت‌تر از قبل شده است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با بیان اینکه امیدواریم تا سال ۱۴۰۰ تراکتور‌ها و کمباین‌های کشور پلاگ‌گذاری شوند گفت: به دنبال آن هستیم که ماشین آلات کشاورزی صاحب شناسه شوند و با این شناسنامه و پلاک، کارت سوخت دریافت کنند از طرفی صاحب سند رسمی شوند و در صورت تمایل بتوانند به‌عنوان وثیقه برای دریافت تسهیلات در بخش کشاورزی استفاده کنند.

عباسی با اشاره به اینکه سوخت بخش کشاوری هر سه ماه در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد گفت: به دلیل مشکلات تخصیص سوخت در گذشته قرار شد کارت سوخت گازوئیل به کشاورزان تحویل داده شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: خوشبختانه سوخت گازوئیل به حد نیاز با قیمت همیشگی لیتری ۳۵۰ تومان در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد و این سوخت با همکاری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و وزارت جهاد کشاورزی تحویل کشاورزان داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: تاثیر افزایش قیمت بنزین بر کالا‌های اساسی چقدر است؟

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی سهمیه بندی بنزین اخبار اقتصادی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: در پی نارضایتی فعالان بخش کشاورزی مبنی بر اختصاص سهمیه سوخت اداوات کشاورزی و به کمک فناوری نوین و یک شرکت فناور و نصب نرم افراز میزان کارکرد (jps) که میزان ساعت کارکرد وسیله و قدرت موتور و میزان فشاری که برای انجام کار تحمل می‌کند سنجیده می‌شود و براین اساس سهمیه سوخت تراکتور طبق جدول محاسبه واختصاص می‌یابد.
سید مرتضی میرزایی مدیر عامل شرکت فناور و طراح فناوری هم گفت:که به جز اعلام میزان ساعت کارکرد وسیله درصورتی که در وضعیت سیستم سیم کشی و برق ویا فشار روغن و احتمالا سرقت باطری توسط این نرم افزار پیامکی به تلفن همراه مالک تراکتور ارسال می‌شود تا مالک در صدد رفع مشکل براید.
او افزود:ضمن اینکه با توجه به اعلام مشکل به مالک در جهت افزایش هزینه‌های خرابی تراکتورو در صورت سرقت ان با رد یابی محل انتقال تراکتور به مالک اعلام می‌ شود.
مدیر عامل شرکت فناورگفت:ضمن اینکه در اینده باید تمامی ادوات کشاورزی به منظور جلو گیری از قاچاق سوخت و رعایت عدالت در توزیع سوخت کشاورزی به این سامانه ونرم افزار متصل شوند.

دیگر خبرها

  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور