Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جلالی تهیه‌کننده سریال «کارگاه ۴۸» درباره داستان این سریال که در رده الف ساخته خواهد شد بیان کرد: فیلمنامه این سریال پیش از این نوشته بود اما اکنون توسط آرش قادری در حال بازنویسی نهایی است و کارهای مربوط به آن، در گروه فیلم و سریال سیمافیلم در حال انجام است.

اخبار فرهنگ و هنر - وی با اشاره به این که فیلمنامه پنج سال پیش نوشته و قرار بوده به تولید برسد، اظهار کرد: ما منابع تحقیقی جدیدی را در اختیار آرش قادری گذاشتیم و بخشی از طرح کلی هم به اداره کل فیلمنامه سیمافیلم ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۲۸ قسمت از این سریال نوشته شده بود و اکنون با بازنویسی دوباره آن به ۳۰ قسمت خواهد رسید.

جلالی با اشاره به این فیلمنامه که داستان آن در سال ۶۰ می‌گذرد، توضیح داد: این سریال براساس یک واقعیت ساخته شده و طی پرداختن به این روایت تاریخی، قصه‌هایی از عشق و داستان‌های خانوادگی دارد.

وی در تشریح پس‌زمینه تاریخی داستان این سریال ادامه داد: در سال ۶۰ زمانی که در حال جنگ بودیم یکی از هواپیماها در یکی از قطعات نظامی با مشکل مواجه می‌شود و عده‌ای خدمت امام خمینی(ره) می‌روند و موضوع را با ایشان در میان می‌گذارند. امام(ره) هم تأکید می‌کنند که باید خودمان در تولید این قطعه مستقل شویم. «کارگاه ۴۸» در واقع کارگاهی است که این قطعه در آن تولید می‌شود و در این امر ارتش نقشی بی‌بدیل دارد.

تهیه‌کننده فیلم‌های سینمایی «چاقی» و «روز سوم» درباره زمان پایان بازنویسی عنوان کرد: احتمالاً تا یک ماه و نیم دیگر بازنویسی این فیلمنامه طول بکشد چون پروژه الف است و باید با دقت نوشته شود.

جلالی همچنین درباره خبرهایی که پیش از این درباره حضور شهاب حسینی در این سریال با نقش شهید عباس بابایی منتشر شده بود هم بیان کرد: هنوز ترکیب بازیگران قطعی نشده اما حتماً ما برای سریال از بازیگران خوبی استفاده می‌کنیم. کاراکتر شهید بابایی هم در فیلمنامه سریال حضور ندارد.

آرش قادری که در حال حاضر مشغول بازنویسی فیلمنامه «کارگاه ۴۸» است،‌ نگارش فیلمنامه سریال‌هایی چون «هوش سیاه»، «ماتادور» و «گاندو» را در کارنامه خود دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سیمافیلم شهاب حسینی سریال تاریخی آرش قادری کارگاه 48

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌

‌با حضور معاون رئیس جمهور و فرمانده نیروی دریایی سپاه، آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی خلیج فارس در بندرعباس برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ظهر امروز اختتامیه چهاردمین جشنواره بین المللی خلیج فارس با حضور سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور، دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، نماینده ولی فقیه در هرمزگان، استاندار و نماینده هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر برگزار شد. 

در این آیین هیئت داوران اسامی برگزیدگان را به شرح ذیل اعلام کرد.

اشکان چاووشی از کرمانشاه برترین فیلمنامه و جایزه ویژه را کسب کرد.

بهترین فیلم نامه پویانمایی به مهدی مرادی از استان قزوین تعلق گرفت.

بهترین فیلم نامه تجربی نیز به پریسا قادری از ارومیه انتخاب شد.

بهترین فیلم اقتباسی کسی انتخاب نشد.

از آرسان صفا و نیما صفا از بندرعباس برای فیلم نامه قلعه گمشده تقدیر شدند.

در بخش ویژه جشنواره بهترین فیلمنامه با موضوع خلیج فارس به میرقاسم موسوی برای فیلم نامه در دل دریا تعلق گرفت.

همچنین از مهدی مرادی برای فیلم نامه زیرآوار قدردانی شد.

در بخش بهترین فیلم نامه با موضوع محیط زیست خلیج فارس،‌لوح تقدیر به بابک علوی تنها از زنجان تعلق گرفت.

بهترین فیلم نامه در بخش مردم شناسی خلیج فارس به اشکان چاووشی از کرمانشاه تعلق گرفت.

بهترین فیلمنامه با موضوع شهدای خلیج فارس به مسعود عارفی از آبادان تعلق یافت.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است