Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران ، احمد ترحمی چهارشنبه در نشست ستاد انتخابات استان یزد که با حضور دبیر و روسای کمیته های ستاد انتخابات در دفتر معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار شد، بیان کرد: وظیفه اصلی و اجرایی وزارت کشور برگزاری انتخابات است و ما به عنوان مجریان قانون هیچ گونه مسئولیتی نسبت به نتیجه انتخابات نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس ستاد انتخابات ‌استان یزد ادامه داد: برگزاری سالم انتخابات با مشارکت حداکثری مردم آبروی نظام و وزارت کشور است و همه امکانات استان برای برگزاری باشکوه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی آماده شده است.
‌ترحمی افزود: نتیجه انتخابات را مردم رقم می زنند و هیچ کدام از ما به عنوان مجریان برگزار کننده انتخابات حاضر نیستیم آخرت خود را به دنیای دیگران بفروشیم و برای خوش‌آمد یا پیروزی شخص، گروه و جناح خاصی از یک کاندیدا یا جریان سیاسی حمایت کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تاکید کرد: با هر فرد یا دستگاهی که بخواهد از امکانات دولتی به نفع یا علیه کاندیدای خاصی استفاده کند به شدت برخورد می‌کنیم و در این رابطه با هیچ‌کس تعارف نداریم.
رئیس ستاد انتخابات استان یزد با اشاره به تشکیل ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی از سوی دستگاه قضایی در استان و شهرستان ها، ‌این ستاد را بازوی خوبی برای ستاد انتخابات استان دانست و خواستار شد: همه موارد تخلفات در رابطه با انتخابات برای رسیدگی به این ستاد اعلام شود.
‌ترحمی در پایان به شروع ثبت نام از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از دهم آذرماه تا ۱۶ آذر سال جاری اشاره و خاطرنشان کرد: داوطلبان برای ثبت نام باید به فرمانداری های مرکز حوزه انتخابی استان در فرمانداری های یزد، مهریز، تفت و اردکان مراجعه کنند.
به گزارش مهر سیدمهدی طلایی مقدم دبیر ستاد انتخابات استان نیز در این نشست گزارشی از روند فعالیت های ستاد انتخابات استان از زمان تشکیل تاکنون ارائه داد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران انتخابات یزد مردم قانون وزارت کشور مجلس مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۰۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد
  • افزایش تعاملات دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود